Çabalıyorum ama..

skyrose

Guru
Kayıtlı Üye
8 Mart 2011
1.900
2.501
333
Kizlar herkese merhaba. Benim bi sorum olucak. Ben 10 Mart'ta diyete ve spora basladim yani henuz 1 ay bile olmadi ama ben sadece 3 kilocuk verdim :43: Bence cok az :( Hergun 2 saat kadar yuruyorum, dengeli beslenmeye calisiyorum ama olmuyo :( 4 ay icerisinde 17 kilo vermem gerek. Suan 87 kiloyum ve 4 ay sonra en azindan 70 olmam lazim :5: Bu gidisle zor gibi ama :( Sizce bunu basarabilirmiyim?

Ayrica herkes gunde 2 litre su icmemi oneriyo ama ben bunun yarisini bile icsem karnim sisiyor ve rahatsiz oluyorum :( Zaten şişkinlikten sikayetciyim. Birde su icince daha beter oluyorum. O yuzden icmek istemiyorum. Sizce ne yapmaliyim?

Offf cok az kilo verdim :26: Ben nerde yanlis yapiyorum? :14:

1 ay bile olmammış tatlım 3 kilo az değil bence .hem önemli olan sağlıklı kilo vermek dr ayça kayanın diyetini uygula bir ayda 8 kilo vermeyi vaad ediyor diyeti ben ona benzer birşey uyguluyorum kendime .

1 ay bile olmammış tatlım 3 kilo az değil bence .hem önemli olan sağlıklı kilo vermek dr ayça kayanın diyetini uygula bir ayda 8 kilo vermeyi vaad ediyor diyeti ben ona benzer birşey uyguluyorum kendime .

cevabin icin tesekkurler cnm. bi arastirayim bakalim:)

Back
X