çabaliyorum lüks istiyorum olmuyo

demirlady22

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2016
24
6
1
28
Kizlar mrb ben sizinle paylasmak istedigim bu hayati hic sevmeme ragmen lüks bi yasanti istiyoeum ama ailem ve cevrem daha dar görüslü bunu onlara acamiyorm ama bu yasantiyi begenmiyorm sizce bu anormel bi istek mi??? Napmaliyim???

Kizlar mrb ben sizinle paylasmak istedigim bu hayati hic sevmeme ragmen lüks bi yasanti istiyoeum ama ailem ve cevrem daha dar görüslü bunu onlara acamiyorm ama bu yasantiyi begenmiyorm sizce bu anormel bi istek mi??? Napmaliyim???
Lüks hayat ailenin dar görüşüne değil, paraya bakar.

Bir arabam olsun gideyim hiç tanidik yüzlerin olmadigi yerlere çünkü bu yqsima kadar kendim için en ufak bisey yapamadim. hep bize yakismaz elalem ne der giyinme bilmem ne mutsuzum
Kaç yaşındasın peki çalışıyormusun
Ailen varlıklı değilse lüks dediğin şeyler için senin çalışman lazım

Çevreniz ve aileniz size göre dar görüşlüymüş ve lüks hayat isteğinizi onlara açamıyormuşsunuz ya...

Aman "geniş" görüşlü birileriyle de durduk yere bu hayalinizi paylaşmayın da lüks vaadiyle kandırmasınlar sizi öyle bir profil çiziyor mesajınız.

Lüks demeyelim de istediğiniz hayat için çalışıp çabalamaktan daha makul bir yol yok, yazdıklarınıza bakılırsa yaşadığınız hayatla lüks arasında büyük bir makas var önce istediğiniz hayat için azim gösterin.

aileden önce maddiyata bakar o mesele.
ayarını bilip, saçmasapan işlere girmedikten sonra da, hiç bi aile çocuğunun idarelik bi hayatı olsun istemez zaten.
ama lüksten kasıt, kendinden geçme, dizi karakteri gibi ayarsızlaşmaysa aile de haklı yani

Aile oku yada okuma deedi kendi kendime 2 yillik bi üniverstye grcis yaptim cünku ne lisede nede orta okulda dersaneymis bi destekmis hic olmadi ailem okuluma bile gelmedi babam hic Bizim zdi kacinci sinifta oldugumu
Lüks hayat ailenin dar görüşüne değil, paraya bakar.

Lüks parasız olmaz. Herkes ister özel şöför, sınırsız alışveriş, havuzlu villa..... İsteğin bana çok çocukça geldi. Paran yoksa böyle bir konuyu neden açıyorsun. Lüks hayatı ailen finanse etsin istiyorsun anladığım kadarıyla.

Hayi be
aileden önce maddiyata bakar o mesele.
ayarını bilip, saçmasapan işlere girmedikten sonra da, hiç bi aile çocuğunun idarelik bi hayatı olsun istemez zaten.
ama lüksten kasıt, kendinden geçme, dizi karakteri gibi ayarsızlaşmaysa aile de haklı yani
Oturdugun yerden luks istiyorsan olmaz.
Calisip kazaniyorsan canin ne istiyorsa onu yap, dar görüşlü cevreni boşver
Çevreniz ve aileniz size göre dar görüşlüymüş ve lüks hayat isteğinizi onlara açamıyormuşsunuz ya...

Aman "geniş" görüşlü birileriyle de durduk yere bu hayalinizi paylaşmayın da lüks vaadiyle kandırmasınlar sizi öyle bir profil çiziyor mesajınız.

Lüks demeyelim de istediğiniz hayat için çalışıp çabalamaktan daha makul bir yol yok, yazdıklarınıza bakılırsa yaşadığınız hayatla lüks arasında büyük bir makas var önce istediğiniz hayat için azim gösterin.
Tsk ederim ama anladiginiz gibi çok para şan şöhret degil küçük ama kaliteli bi yasam istiyorm

Hayi be

Tsk ederim ama anladiginiz gibi çok para şan şöhret degil küçük ama kaliteli bi yasam istiyorm
O zaman başarılı olacaktın canım.
Öyle 2 yıllık okullar değil adam gibi okullar okuyacaktin.
Hem başarılı değilsin. Hem havadan lüks yaşam istiyorsun. Biz ne tavsiye verelim sana?

kırk yıllık ailenin düzenini değiştirmek imkansız gibi birşey. başka şehirden, dar görüşlü olmayan bir koca bulabilirsin. eğitim ve iş olaylarını hallettikten sonra tabiki.

Back
X