- 3 Nisan 2014
- 36.271
- 148.032
- 798
- Konu Sahibi demirlady22
birde başlık çabalıyorum .... olmuyor
nasıl bir çaba sarfettiniz mesela bugüne kadar?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dandik bi okul okumuş. Sanırım o çaba dediği. Gören de ilk 5000 e girmiş üniversite sınavında sanır.birde başlık çabalıyorum .... olmuyor
Tsk ederim ama anladiginiz gibi çok para şan şöhret degil küçük ama kaliteli bi yasam istiyorm
Turkiye ilk 200deydim girdigim sene. Gene de bu zeka ya da baska bir seyin olcutu degil. Dersaneye bile gitmemis, ailesi tarafindan hic destek gormemis bir arkadas var karsimizda. Test usulu bir sinavda iki soru daha fazla cozmek kimseyi ustun yapmaz.Dandik bi okul okumuş. Sanırım o çaba dediği. Gören de ilk 5000 e girmiş üniversite sınavında sanır.
Hayir çocukça degil ben şorörmüs villayms degilLüks parasız olmaz. Herkes ister özel şöför, sınırsız alışvegiyinmezlu villa..... İsteğin bana çok çocukça geldi. Paran yoksa böyle bir konuyu neden açıyorsun. Lüks hayatı ailen finanse etsin istiyorsun anladığım kadarıyla.
Normelde sözleşmeli anasinifi ögretmeniyim şuan calismiyorum malum ama mesala küçük bi butigim olsun isterim giyinmeyi çok severim ve kesinlikle hayatimin meslegi o bnce ama cesaret edemiyorm kredi bilmem ne...Kaç yaşındasın peki çalışıyormusun
Ailen varlıklı değilse lüks dediğin şeyler için senin çalışman lazım
Mesele üniverside okumak degil herkes elinden geldigi kadarini yapa bem suan bu hayati yasiyor ama bu kaderim olacak diye bi kural yok çaliycam her zamn ha lüksten kastim çok para degil yine söyluyorm özgür ve kaliteli bi yasamTurkiye ilk 200deydim girdigim sene. Gene de bu zeka ya da baska bir seyin olcutu degil. Dersaneye bile gitmemis, ailesi tarafindan hic destek gormemis bir arkadas var karsimizda. Test usulu bir sinavda iki soru daha fazla cozmek kimseyi ustun yapmaz.
Çaba dediği bu ama.Turkiye ilk 200deydim girdigim sene. Gene de bu zeka ya da baska bir seyin olcutu degil. Dersaneye bile gitmemis, ailesi tarafindan hic destek gormemis bir arkadas var karsimizda. Test usulu bir sinavda iki soru daha fazla cozmek kimseyi ustun yapmaz.
Aile oku yada okuma deedi kendi kendime 2 yillik bi üniverstye grcis yaptim cünku ne lisede nede orta okulda dersaneymis bi destekmis hic olmadi ailem okuluma bile gelmedi babam hic Bizim zdi kacinci sinifta oldugumu
Iyi de hala genc hala yolun basinda. Cabalarsan olur demek yerine bu asagilama hirsi niye. Dedigim gibi test usulu bir sinav ve 1 soru 1000 kisi one geciriyor bazen. 2 soru fazla dogru yapmis olmak super yapmiyor kimseyi.Çaba dediği bu ama.
Ne insanlar var. Yıllarca emek veriyor millet.
Bu arkadaş lüks istiyor ama başarısı ortada.
Kusura bakmayın da bu başarı ile luks hayat için sadece aşırı şanslı olmak gerekir.
Ben bu yukardakini yazmistim ama yorumlari okumadan.Herkez luks ister. Isteyip istememekle dar gorusle genis gorudle alakasi yokki. Parayla alakasi var. Paran varsa luks yasarsin. Bende istiyorum ama kendin
yagimizda kavruluyoruz cok sukur.
Simdi anladim.
Ilgisiz,sizi anlamayan,desteklemeyen hatta siz bi seyleri asmaya calistikca sizi desteklemek yerine millet ne der otur oturdugun yerde diye kostek olan bi aileniz var sanirim.Eger oyleyse ailenizi dinlemeyin,okulunuzu bitirin,dikey geciste dort yilliga tamamlayin okulunuzu ,cok calisin ve kendinize guvenin.
Insallah istediginiz hayata kavusursunuz.
Çünkü hedefi başarılı olmak değil. Kariyer değil.Iyi de hala genc hala yolun basinda. Cabalarsan olur demek yerine bu asagilama hirsi niye. Dedigim gibi test usulu bir sinav ve 1 soru 1000 kisi one geciriyor bazen. 2 soru fazla dogru yapmis olmak super yapmiyor kimseyi.
Bak iste beni galiba sen anladin ben neler yapabilitim dedim millet paragöz yapti ben atilim yapmak icin akil almak icin yazfim millet hayalkar yapti üzüldumIyi de hala genc hala yolun basinda. Cabalarsan olur demek yerine bu asagilama hirsi niye. Dedigim gibi test usulu bir sinav ve 1 soru 1000 kisi one geciriyor bazen. 2 soru fazla dogru yapmis olmak super yapmiyor kimseyi.