Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
folik asit in hamile kalmayla değilde hemile kaldıktan sonrası için önemi var. ebeğim ilk 4. haftaya kadar beyein gelişimi olacağı için folik asit önemli. yumurtlama günlerini takip edebilirsin. ben bu ay yumurtlama takvimine göre haraket ettim. bakalım 24 aylülde sonuç ne olacak. telefonuma TAKVİMİM diye bi program indirdim onda yumurtlama günlerin yazıyor. Bol şans:)Evet kizlar 1 yillik evliyim 3 aydir korunmuyoruz her ay adet belirtisini hamilelik sanmaktan test yapip durmaktan yoruldum sizler neler yaptiniz benim bir arkadasim hamilelik oncesi ve 3 aya kadar folik asit onerdi
Tesekkur ederim evet bende indirdim onu bu ay uyguladim bakalim hayirlisi reglime 4 gun var bekliyorumfolik asit in hamile kalmayla değilde hemile kaldıktan sonrası için önemi var. ebeğim ilk 4. haftaya kadar beyein gelişimi olacağı için folik asit önemli. yumurtlama günlerini takip edebilirsin. ben bu ay yumurtlama takvimine göre haraket ettim. bakalım 24 aylülde sonuç ne olacak. telefonuma TAKVİMİM diye bi program indirdim onda yumurtlama günlerin yazıyor. Bol şans:)
Canm tesekkur ederim oncelikle bebegin hayirli ugurlu olsun bakalim sogan kurunu falan denicem artikValla yatip kalkip dua ettim. Cunku hamile kalmak icin oyle su bu ilac falan hikaye.eger bi problem yoksa engel yoksa kalmak icin biseyin faydasi yok.rabbim nasip ederse olur.dua et bol bol. Bu arada ilaclar hamile kalirsan bebegine faydasi olsun diye yani adet gunune kadar anlamadigin icin gebeligi o donemde bebek alsin diye.cunku folik asiti vuvut depolamaz takviye sart hergun almak lazim.bende hamile kalmadan folbiol ve imom adinda vvitanim kullandim.
Canm tesekkur ederim oncelikle bebegin hayirli ugurlu olsun bakalim sogan kurunu falan denicem artik[/QUtsk ederim canim. Sogan kurunu denedim bende rahimi temizliyr yumurtaliklari falan temizliyr dediler. Benim yumurtaligimda cikolata kisti var. Ben iki kez hamile kaldim ama kurden diyemem onu allah bilir ilk gebeligimde kullanmistim esim yoktu bi kac ay rahat kullandim.Rabbim sanada nasip etsin. Ama sogani deneyeceksen hatirlatayim hamile kalirsan tehlikeli cunku rahmi temizledigi icin dusuge sebep oluyor.
Ovulasyon testi almanı hatta mümkünse iki sabah iki akşam yapmanı tavsiye ederim... Gerçi bu ay ne olur bilemem ama aylardır internetten baktığım yumurtlama günlerimin başladığı günden bir gün öncesiymiş yumurtlamam... tavsiyemmm ovulasyon testi mutlaka kullan önce öğren sonra zamanla zaten anlıyormuşsun...Bu ayda hamile kalmazsam denicem soğan kurunu tsk ederim
Valla hiç kullanmadım nasıl yapicam bilmiorum bile canmOvulasyon testi almanı hatta mümkünse iki sabah iki akşam yapmanı tavsiye ederim... Gerçi bu ay ne olur bilemem ama aylardır internetten baktığım yumurtlama günlerimin başladığı günden bir gün öncesiymiş yumurtlamam... tavsiyemmm ovulasyon testi mutlaka kullan önce öğren sonra zamanla zaten anlıyormuşsun...
Ya ben soğan kuru denedim icemedim tadi midemi bulandırdı incir kuru nasılbende incir kürü yapıyorum ilk 21 günüm bitti ikinci. 21 geçtim ama malaesef adet oldum .
Canım bu topiğin sana faydası olur bence...Valla hiç kullanmadım nasıl yapicam bilmiorum bile canm
Sağol canm teşekkür ederim deniyim bakalımCanım bu topiğin sana faydası olur bence...
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ar-bakarmisiniz.405596/page-314#post-37824153
Ben iki farklı marka test aldım geçen ay aldığım silik çıkıyordu çünkü, yeni sipariş ettiğim gelince hem eski testimle hemde yeni testimle birlikte iki sabah iki akşam yaptım... Kendimi de dinledim ve yumurtamın çatladığı gün acayip kasık ağrım oldu... Soğun kürü yaptım sayılır ama sabah akşam değil sadece günde bir bardak içtim, hergün bir iki incir yedim ve preseed kullandım bu ay beklemedeyim daha ne olacak bilemiyorum...