Çabuk sıkıldım

Can'sın ya.
Bu tavsiyeler kulağıma küpe olacak.
Çok çok teşekkürler

Bu arada ben de böyleyim biraz konu sahibesi ne yazık ki verebileceğim bir akıl yok

Ben de sizin tam tersi, oğlanın anası gibi sahiplenirim. Ciddi ilişkiler insanıyım.Tabii ki her önüme gelene değil, sadece ayran gönüllü değilim sanırım, ya da sırf dış görünüşe ve çekime bakmıyorum ondan.

Biraz yapı meselesi olabilir, her insan aynı düşünmez sonuçta. Ayrıca bu konuda diğer arkadaşlara katılıyorum, insanların görüntüsünden, statüsünden vs çok, iç dünyasına, kalbine ve ileride iyi bir baba olur mu vs onlara bakmalısınız. Eğer bu özelliğinizden sıkıldıysanız. Kaldı ki yorar.

Yani o kısımlara gelemeden ben zaten hemen uzaklaşmış oluyorum.
Görselciyim çok haklısınız belki onu değiştirmem gerekir.
Flört konusuna gelirsek tek kaldığım zamanlar da oldu bir baktım ki yine bu döngüye dönüyorum

Etkinlendiğim dediğiniz insanlar demek ki size tamamen hitap etmiyor, ruhunuzu tamamen doyurmuyor. Tam size göre biri karşınıza çıkarsa, sıkılmazsınız bence.

Etkinlendiğim dediğiniz insanlar demek ki size tamamen hitap etmiyor, ruhunuzu tamamen doyurmuyor. Tam size göre biri karşınıza çıkarsa, sıkılmazsınız bence.

Haklısınız.
Görsel çekicilik gidince hevesim kaçıyor hemen.
Bana hitap etmedikleri için.

Haklısınız.
Görsel çekicilik gidince hevesim kaçıyor hemen.
Bana hitap etmedikleri için.
hemen cevap vereyim kuzucum simdi soyle ki gorunus bir yere kadar adam col zengin yada yakisikli amma bir konusuyor ki iyyy diyorsun ondan cekici gelmez bende esimle evlenene kadar bakardim icim kararirdi adam super görüntü olarak ama o kadar sığ ki konuşacak mevzu yok esimle 7 senedir evliyiz hala birbirimize heyecanla birseyler anlatiyoruz esim yanimdayken hic sıkılmam sende emin ol o kisiyi bulunca asla birakmazsin bak ben buldum zamk gibi yapıştım yillardir

Sosyal medyalar kapansa ilişkiler düzene girecek. Her sey yozlaşıyor

Yaaa çok tatlısınız maşallah evliliğinize.
Adamın dışı şahane içi
Şu da var ilgini çekene kadar pervane oluyorlar sonra bir bakıyorsun adamlar da acayipleşiyor.
Ya fazla ilgi bunaltıyor ya da konuşacak konusu bile olmayanlar.
Sanki hepsi bir arada olan insanlar yok

evet evet aynen anlatmak istedigim buydu sen begenmiyor degilsim adamlar ham soyle anlatayim benim esim mesela odundur baya kütük ama beni sevdigini gösterir mesela cok seviyorum diye baklava alir gelir en sevdigim dondurmacidan 1 kilo alir gelir ben seviyorum diye o diziyi patlasada izler ama hediye almayi beceremez kahve yapar yani sevgi cok yönlüdur ama dedigin gibi simdiki erkeklerin cogunda ask falan yok elde edene kadar malesef devami gelmiyor

Çabuk tüketime oradan alıştık zaten.
Ya da göre göre algılarımız değişiyor
Senden 100 tane daha Var. eskiden tanışmak görüşmek emek isteyen şeylerdi su anda dm ye bakıyor. Güven hissetmiyorum ben mesela

Noktasına kadar olay bu.
Özel bir şeyler olsun mesela.
Şiir okumasın ama sevdiğim kitabı araştırsın filmi bulsun gibi.
Bana sorulup yapılan şeyler istemiyorum
Allah kat kat arttırsın inşallah mutluluğunuz

Senden 100 tane daha Var. eskiden tanışmak görüşmek emek isteyen şeylerdi su anda dm ye bakıyor. Güven hissetmiyorum ben mesela

Değil mi.
Bugün dm atsa yarın başkasını like'lıyor.
Yeri geliyor bende yapıyorum yalan yok.
Ama o adamın üstünü anında çiziyorum.
Güvensiz de olmuyor ki bu işler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…