sosyal medya çıktı çıkalı herkesin derdi bu aslında. herkes ekrana bakıp daha fazla alternatifi değerlendiriyo, acaba daha iyisi var mı kaşı şöyle olanı gözü şöyle olanı mı derken gerçek anlamda sevgiyi instagrama facebooka karşı kaybettiğimiz devirdeyiz... hepimizin işi zor. seni çok iyi anlıyorum canım =)
yüz yüze ilişkiler, can cana ilişkileri yendi...
Birgün daima hayatında Olmasını isteyeceğin biri çıkacak zaten karşına henüz çıkmadığı için bu kadar sıkılıyorsun bence
Bir flörtünüz olursa ondan sıkılacaksınız, sıkıldığınız için onu istemiyorsunuz. ama o sıkıldığınız kişi çok doğal olarak başkası ile ilgilenirsede bu sefer çok kıskanacaksınız, yani sıkılıp dehlediğiniz adamın başkasıyla olmasınıda istemiyorsunuz.
Peki cem yılmaz'ın dediği gibi "yerçekimsiz ortamda muz yemek istiyorum ama tadı çilek gibi gelsin" gibi taleplerinizde oluyor mu?
Tatlıcı burda değildi kanka o sarıcık nickli üyenin konusuyduSahi ya tatlıcıdan da sıkıldın mı yani şimdi
Hadi yaTatlıcı burda değildi kanka o sarıcık nickli üyenin konusuydu
Seni etkileyen giyinişi, işi, tipi, konuşma tarzı falansa heyecanın çabuk sönmesi normal:)
Birinin kalbine vurulduğunda işleyiş aynı olmayacak
Sahi ya tatlıcıdan da sıkıldın mı yani şimdi
Aa burda da tatlıcı varmış meğersem pardoooon :)Ya sinsirella senin yorumlarını ve bakış açını çok çok seviyorum
Gerçekten öyle dış çekim alıyorum adamlardan etkilenmeler falan oo şahane.
Sonra bakıyorum bende bir isteksizlik halleri.
Bunu görüp devam etmeye de çalıştım bir ara belki düzelir diye ama yok yok olmuyor.
Ah o tatlıcı sevgili yaptı.
Kız da tarzı tıpa tıp ben.
Sonra ayrılmış geçenler de takip etti beni.
Kıyıda dolanıyor sadece
Evet bu bencillik maalesefArada oluyor çileği seviyorum
Şaka bir yana bu bencillik tabi ki farkındayım.
Çuvaldızı kendime de batırıyorum yani.
Gerçek kişiyle tanışmamışsın henüz öyle biri çıktığında zaten gözün başkasını görmeyecek aklında daha iyisi olur muydu ? diye bi soru olmayacak. Bu durum şuan evlilik düşünmüyorsan ondanda kaynaklanıyo olabilir yada görüştüğün kişiler karakter olarak yanlıştır.
Tatlıcı burda değildi kanka o sarıcık nickli üyenin konusuydu
Evet bu bencillik maalesef
Bakın inançlısınız yada değilsiniz bilemem bu sizin kararınızdır. Ancak size tavsiyem istediğiz kişiyi Allah'tan isteyin, zira ancak O doğru kişiyi sizle karşılaştırabilir.
Sevgiler...
Teşekkür ederimm:))Ya sinsirella senin yorumlarını ve bakış açını çok çok seviyorum
Gerçekten öyle dış çekim alıyorum adamlardan etkilenmeler falan oo şahane.
Sonra bakıyorum bende bir isteksizlik halleri.
Bunu görüp devam etmeye de çalıştım bir ara belki düzelir diye ama yok yok olmuyor.
Ah o tatlıcı sevgili yaptı.
Kız da tarzı tıpa tıp ben.
Sonra ayrılmış geçenler de takip etti beni.
Kıyıda dolanıyor sadece
Ahahaha kafam pırıl pırıl oldu tşkAa burda da tatlıcı varmış meğersem pardoooon :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?