• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çabuk toparlanmam anormal mi?

İyi de mutlu mesut bir evliliği hiç bir kadın bitirmez ki..
Kimbilir neler yaşadın?

Mutlusun, iyisin diye kimseye hesap vermek zorunda değilsin.
8 ay oldu ayrılalı ve son derece iyiyim
Gözü yaşlı dul rolü yapamam. Üstümden yük kalktı. Geziyorum, gülüyorum ve bundan utanmıyorum.
Bir cendereden çıktım. Ben değil beni bu cendereye sokan utansın.

çok az b süre evli kaldım ama okadar çok şey yaşadımki..herkes çöktün diyodun kendimde hissediyodum bunu..oada mutszdumkii tahmöin edezsinizzz..annem evine ilk geldim gün sanki üsütmde bi dünya yük vardı birden indirdiler hepsini şuanada çok rahatım sıkıntılarım elbette var ama onu çkmektensee:59:

bazen benimde daraldığım oluyo kaçıp gitmek istediğim buralardan sizinlede paylaşıyorum:59:
ama ne bilim hayat insanı güçlendiryo sanki ..yaşadığın dertşer pişiriyoo..bide eşim çok psiklojimi bozduüu için kurtulduğma seviniyorumm hee üzülüyorum ama hayallerime o yepyeni eşyalarımı kullanmadım içimde kaldıı ooffffffffff:14:

Canim benim yaaa benim ne kadar sIklikla aklima geliyor bi bilsen yikilan yuvam evim,,ve ben seviyorum daha:14: sanada ne desem bir yandan iyi yani adami özlememen bir yandan yasanan durum kötü

ay canım bazen düşüncesi bile beni delirtiyo avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorummmm.. :14:
adı neydi biliyomusunuz ''sevgi''
seviyo ondna yapıyo...
seviyo ondan hırçın..
kıkanıyoo hakert ediyoo geçmişimi yüzüme vuruyoo ee seni kimseyle paylamıomm...:59:

sevgininde bi adabı var .....
hani bi laf var ' AYI eniğini severek öldürürmüş' derler ya... eşininki ona benziyo:1:
yanlış anlama lafın gelişi yani:71:

Son düzenleme:
Doğru olan boşanmaksa doğru olanı yaptığın için karalar bağlamana gerek yok...
Arkadaşın saçmalamış...

arkasından ağlayacak eve kapanacak olsan niye boşanasın ki, en güzelini yapıyorsun sakın kimsenin lafına bakma dünyanı karartan bir durumdan kurtuldun diye yas tutman gerektiğini düşünenler utansın.

kızlar şimdi ben boşanıyorum yaaa...
geçen bi arkadaş ne dese beğenirsinizz..:53:

'' çok iyi görünüyosun çabuk toparlandın sanki ben boşandımda kaç ay dışarı çıkmadım sen çabuk atlattın çok üzülmedin herhalde'' dedi:53:

bende kendimi eve kapatayım normal olan bumu??

Ayrıldığı günü kadınlarla beraber olan erkeklerin yanında

sen zemzem suyuyla yıkanmıs sayılırsın

seni takdir ettim , gidene el bile sallamayacaksın bırak üzülmeyi :1:

herkesin uzulme sekli farkli senin ne kadar uzuldugunu nerden bilebilir bide arkadasin sanki marifet anlatirmis gibi ben bosandimda bilmem ne kadar cikmadim ewden herkesin uzuntusu kendi icinde sakli kimse bosanmak icinde ewlenmez olmusla olmuse care yok...hayat bi sekilde devam ediyor...oyle insanlarada sinir oluyorum sanki kendisi ole die senindemi oyle olman gerek cekemedi herhalde...:nazar:

Belinaycim konu güzel toparlanmaktan acmissin- ben bugün hani gittim ya prova calismaya,bir erkek bana isi gösterdi gün boyunca yani ona verilmisti bu görev ve ben nedense adamin yanidayken icimden sicak duygular sevgiye hasret duygular yükseldi ve o an ne biliyim öyle yakinlik hisettim...

Belinaycim konu güzel toparlanmaktan acmissin- ben bugün hani gittim ya prova calismaya,bir erkek bana isi gösterdi gün boyunca yani ona verilmisti bu görev ve ben nedense adamin yanidayken icimden sicak duygular sevgiye hasret duygular yükseldi ve o an ne biliyim öyle yakinlik hisettim...

insan istiyo sığıncağı bi liman ama kendi açımdan söleyim çok erken benim için biraz kafamı dinlemk istiyorum..buluşma işine gelince sen tr ye nezman gecnnn:24:

niye anormal olasın canım ya, demekki sen o süreci evliyken atlatmışsın kafanda bitirmişsin ne güzel, ilişkinin bitimi mahkeme kararı öncesi ve sonrası diye brokrasik bişey olmasa gerek, belkide o arkadaş seni kıskanmıştır

Kızlar o dediğiniz sorundan bendede var asla dışarıdan

üzüntümü ve duygularımı göstermem pek

süreklı gülümseme vardır genelde yüzümde

hoş pek oturup ağlamayıda beceremem

ama fiziksel olarak çok kötü hissederım

niye anormal olasın canım ya, demekki sen o süreci evliyken atlatmışsın kafanda bitirmişsin ne güzel, ilişkinin bitimi mahkeme kararı öncesi ve sonrası diye brokrasik bişey olmasa gerek, belkide o arkadaş seni kıskanmıştır

olabilir bencede kiskanmasi,ama öylede olsa anlar insan,,yani kötü düsünmedigi sürece icinden,kiskanmis olabilir,insai bir duygu..
dedim gibi ama bu kiskanclik onu kötülüge götürmedigi süresce,mesela atiyorum-kiskancliktan belinayin arkasindan kötü konusmasi.

Back
X