• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çabuk toparlanmam anormal mi?

bazı insanlar boşandıktan sonra karalara bağlanıldığını düşünüyo. anormal olan bişey yok ki bu durumda evlenilir boşanılır hayatın parçası olan şeyler bunlar artık. anlaşamassın boşanırsın ne varki bu durumda

ne güzel her boşanan sizin gibi olsa.herkesin duyguları ifade şekli farklıdır.illa oturup ağlıcan karalarımı bağlıcaksın.ne saçma düşünen insanlar var yaaaa.sen olduğun gibi davranmaya devam et kim ne derse desin aldırma.ağzı olan konuşuyo

evet ben kafamda tamamen bitirdim..zaten okadar pişman olmuştumki evlendiğime eşimde sağolsun hiç yanıltmadı benii..orda burda 'işteboşancam diodu sürekli ,annesine anlatıyodu,hiç öel bişeymiz olmadı.hiç mutlu olmadı' abide benim arkadaşlarıam gidip beni kötülüyo..bir arkadaşım demişki sen de mutlu etseydin ozaman belinay öle kloy koly yuvasını yıkabilecek bi kız değil.. oamn kapamış çenesini..
annem beni dövdüğünü en sonki olayda öğrendi..görümcem geldi ayrıldımızda iştee
yok efendim ben ailemi çok işin içen sokmuşum bilmen ne bende deidmki sen dayak yesen hakaret işitsen eşin yol yolak demeden seni tartaklasa kime gitcen dedim kapadı çenesini gıcıkk:84::84::84:
ve aileisnden kimse bize gelemdi bi görümcem iş yerime geldi oda sinir etti gitti:84: ayy ayy aklıma geldikçe sinirleniommm:84::84:

evet ben kafamda tamamen bitirdim..zaten okadar pişman olmuştumki evlendiğime eşimde sağolsun hiç yanıltmadı benii..orda burda 'işteboşancam diodu sürekli ,annesine anlatıyodu,hiç öel bişeymiz olmadı.hiç mutlu olmadı' abide benim arkadaşlarıam gidip beni kötülüyo..bir arkadaşım demişki sen de mutlu etseydin ozaman belinay öle kloy koly yuvasını yıkabilecek bi kız değil.. oamn kapamış çenesini..
yok efendim ben ailemi çok işin içen sokmuşum bilmen ne bende deidmki sen dayak yesen hakaret işitsen eşin yol yolak demeden seni tartaklasa kime gitcen dedim kapadı çenesini gıcıkk:84::84::84:
ve aileisnden kimse bize gelemdi bi görümcem iş yerime geldi oda sinir etti gitti:84: ayy ayy aklıma geldikçe sinirleniommm:84::84:

Amaaan ya biliyorum zor,bende ne kadar söylesemde ama bosveeer ya,biz kendimizi yipratiyoruz.
evet o görümcen yasasaydi ne yapardi acaba???

getirme aklına :36: onlar kaybetti sen değil:63:

aynen şeytan görsün yüzlerini bi kötülüklerini görmedim ama hiç aile birliği yoktuu insan bi gelip sormaz mı yaaa ama mallarını iyi biliyolardıııı:63:

yüzlerimi varki gelip sorsunlar:19:
sen tamamen boşandınmı şimdi canım:26:

yüzsüzlüğe bakkkkk:51: desene elini veren kolunu kaptırıyor bunlara:52:

aynen 50000tl düşünsene ben avukatın zoruyla 20000 yazdım onu bile istemeycektimm midemi bulandırdı ama benim raporum var sona sulh ceza mahkemesini çıktık dayak için hakim beni beraat etti ona ceza verdi bakalım nolcakkkk ay onuda düşününce bi geriliommm:26:

aynen 50000tl düşünsene ben avukatın zoruyla 20000 yazdım onu bile istemeycektimm midemi bulandırdı ama benim raporum var sona sulh ceza mahkemesini çıktık dayak için hakim beni beraat etti ona ceza verdi bakalım nolcakkkk ay onuda düşününce bi geriliommm:26:

anlaşılan eşin çirkinliğine çirkinlik katmış yazık:68:
takma kafana eğer raporunda varsa bi halt edemez :63:

üzülsen ve kendini eve kapatsan da ''ay bu kadar güçsüz müsün?'' derlerdi
elalemin agzı torba değil büzemeyiz, her şartta konuşurlar
ne güzel toparlamışsın kendini, belliki güçlü bi insansın, bırak umursama böyle insanları

üzülsen ve kendini eve kapatsan da ''ay bu kadar güçsüz müsün?'' derlerdi
elalemin agzı torba değil büzemeyiz, her şartta konuşurlar
ne güzel toparlamışsın kendini, belliki güçlü bi insansın, bırak umursama böyle insanları

aynen canım zaten sanki benim mutluluğumdn mutsuzlar yaaaa:82:

Bu arkadasin bilmiyor mu ki ayriliginin nedenini belinaycim?

eger biliyorsa niye diyor ki fazla üzülmedin herhalde...deseydin-yooo ayrildigimdan beri günde 3 ögün her yemegin üzerine bir güzel göbek atiyorum..
sonrada diyorum ya ne iyi yaptin onca hayalle sevdim deyip evlendin ve ayrildin 2,5 ay sonra:46:

Back
X