- 15 Nisan 2017
- 3.531
- 9.167
- 158
- Konu Sahibi strawberry_cake
-
Herkese iyi gunler. Direkt konuya girecegim. Gecen sene bir ev satin aldik evin konumu guzel minibus ve otobus duraginin hemen karsisi yanibasinda market var bes dkk mesafede ilkokul ve ortaokul mevcut. Evin icide guzel 140 metrekare 3+1 sifir ev. Bunlari anlatmamin sebebi hem avantajlari hem dezavantajlari hakkinda fikir sahibi olmaniz. Evi cok begenerek aldik ama cadde ustu olmasinin dezavantajlarini hic dusunemedik. Daha dogrusu bu kadar islek bir cadde oldugunu bilmiyorduk. Gece 1e kadar araba sesleri geliyor cami actigimizda cok fena egzoz kokusu sariyor evi. Cok rahatsizim bu durumdan. Oldum olasi koku hassasiyetim var zaten simdi birde yaz olunca haliyle cami pencereyi acmak zorunda kaliyoruz ve iceri hic temiz hava girmiyor. 21 aylik bir bebegim var yakinda bir bebegim daha olacak onlarin sagligi acisindanda endiseliyim. Esim kesinlikle yeniden tasinmaya sicak bakmiyor hic bir sekilde ikna edemiyorum onu. Evin havasini temizleyen bitkilerden almaya basladik yavas yavas onumuzdeki senede klima taktirmayi dusunuyoruz ama bunlar ne kadar cozum olur bilmiyorum. Birde havayi temizleyen mekanik cihazlar var. Siz olsaydiniz ne yapardiniz bu durumda elimdekine razi olup cozummu bulmaya calisayim yoksa sonuna kadar sansimi deneyip esimi burdan tasinmaya iknami edeyim. Dedigim gibi evin avantajlarida cok ama bu saydigim seyler cok rahatsiz ediyor beni. Soyle bir cami acayimda taze hava girsin iceri diyemiyorum. Les gibi hava soluyoruz. Varmi aranizda boyle cadde ustu evlerde yasayip ayni sorunlardan muzdarip olan. Yada benmi abartiyorum.
Bende cok istiyorum tasinmayi aslinda ama esimden yana hic umidim yok. Nuh diyor peygamber demiyor.Ben olsam taşınırdım. Sağlıktan daha önemli bir şey yok.
Su an oturduğum ev yazlık bir yerde cadde üstü ve köşe konumunda ...yani dört yol ağzı ..o kornalari sabaha kadar dinliyorumHerkese iyi gunler. Direkt konuya girecegim. Gecen sene bir ev satin aldik evin konumu guzel minibus ve otobus duraginin hemen karsisi yanibasinda market var bes dkk mesafede ilkokul ve ortaokul mevcut. Evin icide guzel 140 metrekare 3+1 sifir ev. Bunlari anlatmamin sebebi hem avantajlari hem dezavantajlari hakkinda fikir sahibi olmaniz. Evi cok begenerek aldik ama cadde ustu olmasinin dezavantajlarini hic dusunemedik. Daha dogrusu bu kadar islek bir cadde oldugunu bilmiyorduk. Gece 1e kadar araba sesleri geliyor cami actigimizda cok fena egzoz kokusu sariyor evi. Cok rahatsizim bu durumdan. Oldum olasi koku hassasiyetim var zaten simdi birde yaz olunca haliyle cami pencereyi acmak zorunda kaliyoruz ve iceri hic temiz hava girmiyor. 21 aylik bir bebegim var yakinda bir bebegim daha olacak onlarin sagligi acisindanda endiseliyim. Esim kesinlikle yeniden tasinmaya sicak bakmiyor hic bir sekilde ikna edemiyorum onu. Evin havasini temizleyen bitkilerden almaya basladik yavas yavas onumuzdeki senede klima taktirmayi dusunuyoruz ama bunlar ne kadar cozum olur bilmiyorum. Birde havayi temizleyen mekanik cihazlar var. Siz olsaydiniz ne yapardiniz bu durumda elimdekine razi olup cozummu bulmaya calisayim yoksa sonuma kadar esimi burdan tasinmaya iknami edeyim. Dedigim gibi evin avantajlarida cok ama bu saydigim seyler cok rahatsiz ediyor beni. Soyle bir cami acayimda taze hava girsin iceri diyemiyorum. Les gibi hava soluyoruz. Varmi aranizda boyle cadde ustu evlerde yasayip ayni sorunlardan muzdarip olan. Yada benmi abartiyorum.
Aynen bende surekli kapali tutmaya calisiyorum ama esim eve gelir gelmez karsilikli aciyor. Mahvoluyorum gurultuden kokudan.Kuzenim sirf bu yuzden ev degistiricek.2.bebegi oldu.Dayanamiyorum artik toz,gurultuye diyor ki Izmirin cok guzel bir yerinde cadde ustunde bu ev.Kapi pencere kapali oturuyor bu sicakta.
Cok fena bir durum ya aksam yataga giriyoruz vir vir araba sesi deli oluyorum.Su an oturduğum ev yazlık bir yerde cadde üstü ve köşe konumunda ...yani dört yol ağzı ..o kornalari sabaha kadar dinliyorumHaliyle tüm yiyecek içecek ,kafe restorantlar evimin etrafında konuşlanmış durumda.Sabah 8 de odun kokusu ile uyaniyorum
Sormayin ya biz sonbaharda tasindik ustune kis ilkbahar cok rahatsizlik duymadik ama simdi havalar isininca dank etti cadde ustu oturmanin hic mantikli olmadigi.ah yaşamayan bilmez...
bizim ev de yol üstü, ailemle yaşadığım ev de cadde üstüydü hadi o çok yüksek ve yatak odası arkada kaldığından duyulmuyordu ama burada yatak odası da direk caddede.
Yapılabilecek tek şey iyi bir pencere-cam taktırıp klima almak maalesef
o 1de 2de bas bas telefonla konuşanlar... saat sabahın 6sında bakkala mı artık mal bırakanlar malı atıyorlar kaldırıma dan dun... arabayı park edenlere geeel geel diye bas bas bağıranlar saat gecenin 2si yine.
yani bu yaz çekilmez oldu bize de
Bende cok istiyorum tasinmayi aslinda ama esimden yana hic umidim yok. Nuh diyor peygamber demiyor.
Çok geniş güzel bir balkonum var ...ama oturamiyorum ...yıkıyorum arinmiyor.Emek emek temizlesem araba vizirtisindan karsimdakinin konuşmasını anlamıyorum.Her gün bagris cagris ,sarhoş tartışması ...sonra ertesi gün benim balkon yine siyah toz içinde ,dokundugum yer ziftCok fena bir durum ya aksam yataga giriyoruz vir vir araba sesi deli oluyorum.
Esim inanilmaz rahatina duskun ve malesef bencil biri. Aslinda oda pisman ama tekrar tasinmayla ugrasamam diyor kendi rahati bozulacak diye korkuyor halbuki oncelikle cocuklarini dusunmesi gerek uzun vadeli bakmasi gerek bu durumda. Ne yaptiysam anlatamadim anlamiyor adam.Ben hiç işlek yol üstü evde oturmadım. Ama trafikte giderken hep düşünmüşümdür caddede oturanlar bu gürültü ve kirliliğe nasıl dayanıyor diye... nasıl dikkatini çekmedi hayret. Eşim ikna olmuyor demişsin ama yine de etrafı boş, çocuklarını dışarı çıkarabileceğin yerlere yakın bir ev bakmanı tavsiye ederim. O cihazlara para vermektense eşini iknaya çalışman daha mantıklı bence
Bir dönem Gayet işlek bir caddenin karşısında oturdum panjurlar var ses ve kötü havayı kesecek nispeten klima var kullanılabilecek eşiniz taşınmak istermiyorsa ısrar etmeyin fazla abartmışsınız sokağa çıktığımızda da kötü havayı egzoz vs soluyoruz sürekli eve hapsolan canlılar değiliz bebek için düşünüyorsanız oda bu dünya ya geldi ve ister istemez bir şekilde maruz kalacak kirli havaya toza sese bence fazla abartmışsınızHerkese iyi gunler. Direkt konuya girecegim. Gecen sene bir ev satin aldik evin konumu guzel minibus ve otobus duraginin hemen karsisi yanibasinda market var bes dkk mesafede ilkokul ve ortaokul mevcut. Evin icide guzel 140 metrekare 3+1 sifir ev. Bunlari anlatmamin sebebi hem avantajlari hem dezavantajlari hakkinda fikir sahibi olmaniz. Evi cok begenerek aldik ama cadde ustu olmasinin dezavantajlarini hic dusunemedik. Daha dogrusu bu kadar islek bir cadde oldugunu bilmiyorduk. Gece 1e kadar araba sesleri geliyor cami actigimizda cok fena egzoz kokusu sariyor evi. Cok rahatsizim bu durumdan. Oldum olasi koku hassasiyetim var zaten simdi birde yaz olunca haliyle cami pencereyi acmak zorunda kaliyoruz ve iceri hic temiz hava girmiyor. 21 aylik bir bebegim var yakinda bir bebegim daha olacak onlarin sagligi acisindanda endiseliyim. Esim kesinlikle yeniden tasinmaya sicak bakmiyor hic bir sekilde ikna edemiyorum onu. Evin havasini temizleyen bitkilerden almaya basladik yavas yavas onumuzdeki senede klima taktirmayi dusunuyoruz ama bunlar ne kadar cozum olur bilmiyorum. Birde havayi temizleyen mekanik cihazlar var. Siz olsaydiniz ne yapardiniz bu durumda elimdekine razi olup cozummu bulmaya calisayim yoksa sonuna kadar sansimi deneyip esimi burdan tasinmaya iknami edeyim. Dedigim gibi evin avantajlarida cok ama bu saydigim seyler cok rahatsiz ediyor beni. Soyle bir cami acayimda taze hava girsin iceri diyemiyorum. Les gibi hava soluyoruz. Varmi aranizda boyle cadde ustu evlerde yasayip ayni sorunlardan muzdarip olan. Yoksa benmi abartiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?