Cadde ustu ev

Benim tavsiyem biraz dayanman ve ikinci çocuk ele avuca gelince tasinman .Zaten evin bir arka sokağa göre daha fazla kira alabilecegin ,satarsan daha fazla prim yapmış olacak bir noktada

Sen hiçbir şeye karışmayacaksın taşınma işi bende diyeceksin bu durumda

Sormayin ya biz sonbaharda tasindik ustune kis ilkbahar cok rahatsizlik duymadik ama simdi havalar isininca dank etti cadde ustu oturmanin hic mantikli olmadigi.

ya bizimki bi de sokak yani...
cadde diye geçiyor ama bir dolmuş otobüs durağı falan da yok, yeşillikli sakin bir yol. egsoza maruz kalınabilecek bir yer değil ama o gürültü insanı delirtiyor. valla siteye taşınsam yeri de ekonomimiz müsait değil ev de sizinki gibi bizim de kendimizin. yaptırdık ettik bi sürü masraf... İşte en mantıklısı klima şu an için sizin de bence. Taşınmayı erkekler hiç istemiyor zaten, evde kahrını kadın çektiği için...

Aslinda bizim binayla cadde arasinda bos bir arazi var kucuk birsey. Oraya bina yapilirsa onumuz kapanir su an biraz bunun umidi var aslinda. Gurultuye kokuya azda olsa etkisi olur diye umit ediyorum. Inanin surekli balkon yikamaktan banada gins geldi. Bir gun yikamasam les gibi oluyor. Abartiyormuyum gercekten. Ya esimde oyle soyluyor hamile oldugun icin koku aliyorsun dogum yapinca gecer filan diyor ama yinede sinmiyor icime.

Evet hamilelikten size daha bir fazla rahatsızlık veriyordur illaki ama bana göre abartılı olmuş yaklaşımınız dediğim gibi şehirde yaşıyoruz dışarı çıkınca zaten maruz kalıyoruz kirli havaya ha cadde üstü oturdunuz ha sokak arası hava her yerde kirli gürültü için panjur mantıklı en azından akşam kapatırsınız ses olayına baya bir faydası var evi taşımak ne bileyim bence gereksiz eşiniz bu konu da haklı çok tartışma konusu yapmayın derim

bir kez bende yaptım öyle bir hata 1 sene zor dayandım berbat bişey cadde üstü ev yasayanlar alışmış herhalde çok kötüydü gürültü kirliliği ayrı bir de pislik içinde pencereden içeri giriyordu ne toz varsa taşındım da kurtuldum.

Çok toz oluyor arabalar gelip geçtikçe tüm yolun pisliği evin içinde.

Boşuna kendinizi üzmeyin imkanı daha çok evin ,hava temizleyen bi cihaz ya da klima alın ,ses her yerde artık

Benim evimde cadde üstü, biraz yüksekte olduğu için temiz hava sıkıntısı yaşamıyoruz ama ses konusunda anlayabiliyorum sizi. Zamanla ona da alışılıyor

Kendimi bildim bileli cadde üstünde oturuyorum. İlk bikac sene sesten rahatsiz olursunuz ama sonra alışıyorsunuz ses gürültü gibi gelmiyor. Kötü hava egzos vs demissiniz ama bilmiyorum hic almadik boyle kötü bi koku. En ust kat bizim ev belki ondandir. Cadde tozu vs hic olmadi diyebilirim. Eger tasinma durumunuz yoksa klima çözüm olur büyük olcude

Bundan daha iyisini bulabileceğinizi düşünüyor musunuz? Esinizin işine yakın, aynı zamanda sessiz güzel bir mahallede ev bulun. Aynı böyle sıfır olsun, arastırın yani. (biraz zor ama insallah) o zaman hayır demez belki esiniz.

teyzemin evide boyle arabayi otobusu gectim harfiyat kamyinlarida cabasi tam evin onunde bir de tumsek var cikan gurultuyu siz dusunun
sonuc olarak teyzem artik evinde oturamiyor yurt disindan geldiginden annemle kaliyor
evide satamiyor rahmetli enistemin dogum gunu hediyesi diye zor durum gercekten tasinmaya ikna edin bence esinizi

Zamanında ev ararken emlakçı ev tarif ediyor şöyle iyi böyle iyi cadde üzerinde çok işlek diye. Ben de kesinlikle yol üstü istemiyorum diyince, bana hayretler içerisinde bakmıştı. Yaşamayan bilmez. Cadde üzerinden nefret ediyorum gürültüsü ayrı, pis havası ayrı. Eşinizi umarım ikna edebilirsiniz yoksa insan uyuduğu uykudan bile bir şey anlamıyor. Kaliteli bir yaşam için sessizlik şart.

Cadde üstü evler genelde daha tercih edilir ve daha pahalıdır ama aslında dezavantajları çoktur. Böyle yoğun caddelerde trafik bitmez, sabahtan geceye, minibüs, otobüs, araba, tır ne varsa evinizin önünden eksik olmaz. Pencere açsanız içerisi egzoz gazı ve ses dolar. Bu yüzden ben cadde üstü ev hiç tercih etmedim. Şimdiki evimde ana caddeye iki sokak uzaklıkta.

Balkonunuzu cam balkon yapin hem ses ,hem kirden kurtulursunuz .tabi imkaniniz varsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…