• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cadde üstünde evi olan var mı

Uzak dur derim. Bekarken yaşadığım ev işlek cadde üstüydü. Uykudan korna, araba seslerine uyanıyordum. Cam kapalıyken bile ses ve uğultu çok olur.
Yüksek olduğu halde yazın sesten cam kapı açık yatamazdık klima şart.

Evlendikten sonra oturduğum evin sessizliğine öyle alışmışım ki annemlerin evinde o seste rahat yatamıyorum.

arkadaşlar acil yorumda bulunursanız sevınırım..kıralık ev bulduk ev cok güzel kıra uygun sayılır.ama ev cadded ustunde otobüs ve arabaların gectıgı dar sayılan bır cadde ....ne bıleyım gurultu olur yada çocukla zor olur dıye düşünüyorum
yorumlarınızı rıca edıyorum
Ben tam merkezde oturuyorum çarşının içinde ses gürültü çok oluyor ayrıca toz da bitmiyor merkezde oturmak süper ama diğer yandan hiç memnun değilim sabah müzik sesiyle uyanıyoruz cami açsam köfte kokorec kokuları =))

Ayrıca ara sokak olması caddeye dere tepe yürümek anlamına gelmez. Benim evim caddeden sadece 50metre içeride ses hiç buraya gelmiyor. Çünkü sokağın aşağısı bayır olduğu için araba trafiği yok.
Yazın sadece çocuk sesi olur. Eh o da normal sonuçta. Çocuklar çok rahat oynuyor üstelik.
Eğer sese alışık değilsen uzak dur derim.

Bekarken ki evim minibüs yolundaydı hem mutfak hem salon cami caddeye aciliyordu aman yarabbim ne ses
Ben alışamadım 1.5 sene
Yazın hele hiç cam açmak istemiyordum

Benim evimde cadde ustu catering şirketleri otobüs durakları nalet olsun dedim 5 senedir artık kiracı olmama rağmen. Sıkıntısı çok gerçekten bebeğim doğduğu zaman çok sinirleniyordum gürültüden alkol alanların yüksek ses müzik birde tozu cabası 1 saat sonra un gibi oluyor heryer bezdim ben kurtulucam birkaç aya Allah tan ara sokak en iyisi ama bunun kararı sizde arkadaşım girince bir eve çıkmakta ayrı masraf ben şuan hemen çıkamıyorum mesela masraf nedeniyle hayırlısı olsun hakkında

Benim şu an ailemle yaşadığım evin ön tarafı caddeye bakıyor, arka tarafı cadde değil. Hiç de öyle elimizin altında falan değil birşeyler, burayı unutmuşlar sadece arabalar, otobüsler geçiyor, olayı bu :KK70: Ben rahatsız olmuyorum desem yalan olur, rahatsız oluyorum ama benim odam arka tarafta. Fakat ileride tek başıma ev tutmak istiyorum işim gücüm oturunca, o zaman böyle cadde üstünde hatta vızır vızır bir cadde üstünde oturmak isterim. Güvenli olabileceğini düşündüğüm için elbette.

Şu an evin salonu ön tarafta yani cadde tarafında ve camı açınca televizyonu duyamıyoruz. Ama otobüs durağı kapının önünde, taksi falan bulmak zor değil, iki adım ötede market falan...

arkadaşlar acil yorumda bulunursanız sevınırım..kıralık ev bulduk ev cok güzel kıra uygun sayılır.ama ev cadded ustunde otobüs ve arabaların gectıgı dar sayılan bır cadde ....ne bıleyım gurultu olur yada çocukla zor olur dıye düşünüyorum
Evimle cadde arasında baya var canım ama buraya bile okadar ses geliyor ki anlatamam sanki arabalar evimin içinden geçiyor gibi ama evin pencereleri ve yalıtımı da önemli

Evim cadde ustu degil ama hergun caddede servis bekliyorum. Eger caddeye yakin okul varsa, cikislarda inanilmaz bi cocuk bagirtisi oluyor. Araba, otobus, ambulans sesleri hic kesilmiyor. Mesela aksam 9da indim servisten bombos caddede insanlar kornay abaniyor neden bilmiyorum

bizim de cadde üstünde ama arka tarafımız da orman. araba sesi biraz rahatsız edici oluyor ama cift cam yaptırırsanız sesin onune gecersiniz

Kvler cadde uzerinde oturuyolar. İlk sene surekli sikayet ediyolardi. Gece sesten uyuyamadiklarindan. Sabah erkenden uyandiklarindan. Tozdan vs. Suan alismis durumdalar. Ama biz hala gidince bi rahatsiz oluyoruz. Kisin cok sorun degil ama yazin Cam acikken kapattigimizda dunya varmis diyoruz.
Fonda surekli bi araba korna sesi.

Bildim bileli evimiz cadde üzerinde , seslere alışık olduğumuz için rahatsız olmuyoruz. Cadde üzerinde ki evler bence daha bir ferah oluyor insan bunalmıyor .

Ben cadde üzerinde oturmanın gürültüden ziyade arabalardan havaya dağılan zehirli gazlar yüzünden sağlığa çok zararlı olduğunu dusunenlerdenim.karbonmonoksit,azotoksit gibi maddeler zamanla insanların ciğerlerinde hasara yol açıyor.
Eğer cadde üzerinde oturmak mecburi bir durum değilse mümkün olduğu kadar araçların az geçtiği yerlerde oturmak daha sagliklidir.

Ben de cadde üstünde oturuyorum. Bazen çok rahatsız edici evet. Ama seviyorum evimi. En azından cadde üstünde olduğumdan ötürü gece rahat girip çıkabiliyorum evime

cadde yanında oturan bir tanıdığım sırf geceleri araba sesi geliyor diye taşındı

caddeye bakıyor evim hmde illeri birbirne bakan kocaman bircaddeye yani hemen apartman kapısında cadde başlamıyor olsa da pencerden baktığımda kocaman tırları görüyorum geçip giderken ama sorun olmuyor çift cam olunca zaten ses duymuyorsun

kızım az gurultuye uyanır ben desen bende gurultuyu sevmem .ama dıyorumkı herhalde salon kısmı cadde bakıyo arka tarafa okadar gurultu gelmez..rahat uyuruz dıyorum ama ne bıleyım...yavrum 3 yasına yakın zor olurmud ıyorum.esımde sankı mahallede oynuyormu oynayacakmı dıyor..haklı oynamayacak maalesef eskıdenmış.....ama ne bıleyım pişman olmaktan korkuyorum

Arka odalar sessiz olur sanmayın. maalesef caddenin tüm gürültüsü eviniz içinde oluyor.
Hele de ilkbahar-yaz döneminde pencereler açılınca sesten insan konuştuğunu anlayamıyor.

eski evimiz sizin de bahsettiğiniz gibi cadde üstündeydi ve bir dakika sessizlik bulup dinlenemiyordu insan, ders çalışmakta bile çok zorlanıyordum sürekli hiç bitmeyen bir araba sesi.. en sonunda taşındık da öyle kurtuldum.

Ben seviyorum böyle yoğun ve kalabalık yerleri.
Biz de büyük bir caddenin ara sokağında oturuyoruz.
Seviyorum ben gürültüyü...

Back
X