caddelerde de yürünmüyor artık!!

diş macunu olayıda ayrı birsey kızıyorum neden ısrar ediyorlar yok dusunmuyorum diyorsun dinliyorsun kapına gelmis diye ama bakın soyle diye devam ediyorlar kardesim belki param yok o anda illa soylememmi gerekiyor ayıp yahu babam ogrencidir deyip kıyamıyor alıyor ama bir daha tovbe onlarda az degil bir keresinde biri oyle kandırdı bundan sonra kurusum gitmez onlara valla

öğrenciyken bunların tufaya çok düşmüştüm.dergi,şeker falan satıp duygu sömürüsüyle öğrenci halimle baya para yitirmişliğim vardır.nedense para vermeyince kendimi suçlu gibi hissediyorum.greenpeace'cilerden itina ile kaçıyorum çünkü onlar bi yakalarlarsa kaçış yok:1:
artık ben işsizim diyorum o zaman üsteleyemiyorlar pek:27: işsizliğim ilk defa bi işe yarıyor:1:
yine de bu tarz dergi satmaya ya da afiş dağıtanlara karşı genelde ilgilenmiyorum,sağol tarzı cevap veriyorum öteki türlü kendimi kaba hissediyorum:17:
sonuçta biz de onların yerinde olabiliriz.
zaten ters cevap verirsen daha da bir yılışıyorlar.

vala 3 dakikamı ona vermek zorunda değilim sırnışık şeler bazılarını ayırıyorum tabi erkekler kız görünce hemen asılıyorlar iş falan bahane aslında çocuk resmen şemsiyenin alltına beni de al dedi ya :) yağmur yağıyormuş da ıslanmasaymıış hasbinallah bazan direk geçiyorum ama bu sefer böle olmadı direk geçtim arkamdan geldi resmen

böyle durumlarda tek kurtarıcım ''AAA TURKÇAA BİLMİYORR BENN'' deyip geçiyorum ,e doğal olarak peşimden de gelemiyorlar çünkü dil bilmiyorlar :1: ayrıca komik oluyo kendi kendime gülüyorum sonra ..

ayy gerçekten sinir bozucu bi durum.benim basıma o kadar çok geldiki.hangisini anlatsam diye düşünüyorum ama dur en komıgını anlatıyım. arkadasımla yuruyooruz arkadasımın elinde canta bende de telefon var arkadan 2 tane erkek geldi sesli bi şekilde teki telefon benim tekide çanta benim filan demeye basladılar.biz hiç tınlamadık devam ettık yolumuza sonra arkamızdan bağırıyolar biz öyle insanlar diyiliz filan diye o anda korkmustuk takip filan ediyolar diye sonradan bayaa bi gülmüştük :9: :9:
böyle salaklar çok var

neresine güldünüz bu durumun enteresan ?. böyle seyi yapanlarıda sonra oturup gülenleride hoş görmüyorum...bizim arkamızdan konusan olmuyo guzelliğimizde fiziğimizde yerinde ama bi guluşunu bile yanlış değerlendircek kapasitede sapıklar var siz dikkat cekmicek sekilde yurur giyinir tavır takınırsanız malzeme olmazsınız butür kişiliklere diye düşünüyorum..

Cevapları okurken çok güldüm :)) Allah iyiliğiniz versin.. :1:

Bakıyorum bana doğru geliyorlar hemen teli çıkartıyorum konuşarak geçiyorum,hatta geliştirip teldeki varsaydığım kişiyi bir fırçalıyorum"sabahtan beri arıyorum neredesin sen!!" ..vs.. yaklaşamazlar valla onları da fırçalarım... :1: :27:

yada kulaklık oluyor o zaman oralı bile olmuyorsun iyi oluyor.. :ssz:

ben genelde genç bunlar sorun yaşamasınlar para kazansınlar diye durup dinliyordum telefonumu da veriyordum ama baktım başedemeyeceğim artık görmezlikten geliyordum. güzellik merkezlerinin borşürlerini sağıtıyorlardı genelde hele bir merkez vardı her seferinde de ona denk geliyordum yahu telefonumu verdiğime vereceğime bin pişman olmuştum merkezden günde 50 kere arıyorlardı utanmasalar kapıma dayanacaklar alacaklı gibi.

bir-iki sene önce yazın bakırköyde böyle tanınmayan bir kanalın muhabirleri yolumu kesmişti kulağımda kulaklıık var, gözümde gözlük baktım kesti yolumu arkasında da kameraman bir adam kulaklığımı çıkarmadım yürüyorum biraz ilerledim dedim herhalde gitmişlerdir artık kulaklık olunca da duymuyorum tabii muhabir adamla kameraman bi baktım benimle beraber ilerliyorlar ne kkonuştuklarını da duymuyorum koşarak uzaklaştım valla napim :S ama bir an kendimi ünlü biriymişim de paparazzilerden kaçıyormuşum gibi hissettim :D bak o güzel bir duyguydu :D

Back
X