cadi kazani

3lale

Guru
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2013
416
158
303
İstanbul
Allahim oyle bir is yerim varki su an berbat.Cok kotu bir sorumlum var surekli tehdit ediyor.Kurumsal cok buyuk bir sirket fakat surekli yoneticiler degisiyor.Cok yogun bir isim var mola hakkimi asla kullanamiyorum.Birileri gelirse yerime gidip 20dk.yemegimi yiyip geliyorum.Gecen gun kizlar bilincli olarak beni yemege cikartmadilar bende cok kizdim kizlara sizi sikayet edicem dedim ama kimseye sikatlyet etmedim sikayet mailide atmadim.Bu kizlar sorumluya karsi epey yagcilar sorumluda beni pek sevmez.sorumlumuz yanima geldi arkadaslar senin tavrindan cok sikayetciler dedi.bende durumu anlattim ama tabi onlar hakli .bana demesinmi sen gecen rapor alip ise gelmiycem bakalim ne yapacaklar demissin isim verdi ertesi gunde rapor alip gelmedin dedi.gecen haftalarda 2 gunluk raporum vardi ama ben kimseye boyle sacma sapan birsey demedim.ama bazen gercekten is stresi yoneticilerin baskisi sebebiyle zaman zamn rapor alip gelmiycez diyoruz.sinirli oldugumuzda bazen soyluyoruz.sizi yuzlestirecegim dedi.insan kaynaklari ve genel mudurle goruseceksin dedi.ayrica isimi kimseye ogretmiyormusum ogrettigim hersey icin imxa alacakmisim.resmen sacmaladi.dedigi kza watsaptan msj attim bana cvp yazmadi aradim acmadi.isimi cok iyi yapiyorum cokta calisiyorum sorumlu bayan bulup bulup cikartiyor.bi yandan korkuyorum bi kulp takar kovdurur beni diye.vallahi cok yoruldum.esim bagir cagir sesini cikart sen sesini cikartmadigin icin boyle oluyor diyor cesaret edemiyorum.ama cok biktim.

3 3lale
Siz o şirkette para karşılığı çalışıyorsunuz. Hakkınızla nasıl ki paranızı aliyorsanız, iş kanununa göre de bazı haklarınız var. Madem şirket bu kadar kurumsal, insan kaynaklarına veya varsa etik hattina siz şikayette bulunun..
Bir de tavsiyem, ya kovulursam fikriyle yaşayıp sessiz kalmayin. Kovulursaniz haklarınızı vermek zorundalar. Gercekten haklıysanız sessiz kalmayın..

ben genelde sinirlenince diyorum ama rapor aldigim gunun oncesi oyle birsey demedim o net.simdi yuzlestir beni diye efelenmekte istemiyorum.tamam yuzleselim dedim sadece bakalim ne olacak.yine beni ik ya sikayetmi edecek ik bu seferde savunma istiyor imza aliyor arkadaslarim imzalama diyorlar ordada baski altina aliyorlar imzalamazsan imtina etmis sayariz seni diyorlar filan.ben simdi sessiz kaliyim nasilsa kanitlari yok benim resmi raporum var raporumun bittigi gunde is basi yaptim.bununla ilgili savunma isterlerse o zaman sikayet edeyim onu .kadin cok tehlikeli vede gercekten zir deli.

her isi yapiyorum orda eski eleman oldugum icin bana takti ben 1 gun gelmesem ortalik karisiyor ama yinede bana cok kotu davraniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…