Cadıkedi'nin uslu kedisi :)

cadikedi

Hayvanlı Sirklere GİTME!
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2011
2.158
326
163
Oğluşum Pofum :)

Yakışıklım datlım kaymaklım :)

$what__sup__by_tokimato-d511sw8.webp $my_cat_pofu_by_tokimato-d4t1l6r.webp

kedimiz öledim karamelimi :((
kızımın alerjisinden dolayı salya sümük ayrıldımn kedişimizden
çok şeker bir şey bu ya

kedimiz öledim karamelimi :((
kızımın alerjisinden dolayı salya sümük ayrıldımn kedişimizden
çok şeker bir şey bu ya

Oğlum bana iki yaşında geldi. Sahibinin alerjisi yüzünden. :( O da ondan çok zor ayrıldı. Oğlumu görmeye benim evime geldi ama oğlum ona hiç yüz vermedi, küsmüştü bir kere terkedildiği için... Şimdi eski sahibinin tek mutluluğu benim evimde onun çok mutlu olması....

maşallah fena bir yaramaza benziyor :1: benimde var bitane o bizim yavrumuz oğlumuz evin neşesi resmen :16:

maşallah fena bir yaramaza benziyor :1: benimde var bitane o bizim yavrumuz oğlumuz evin neşesi resmen :16:

Aslında yaramazdı ama geçenlerde eşim 3 aylık bir kedi bulmuş sokakta. O eve geldi geleli bizimkisi duruldu, ağır abi oldu ufaklık deliriyor bizimkinde tık yok :9:

Ben de oğluşumu kaybettiğimden beri sokaktaki kediciklerle kendimi avutmaya çalışıyorum. Kedisi olmayanlar bu cümlemi anlamayabilir ama Allah acısını göstermesin. Erkek kedilerde Feline Urine Sendromu olabiliyor yemeklerine çok dikkat edin. Sakın kısırlaştırmayın. Çok tatlı maaşallah

Ben de oğluşumu kaybettiğimden beri sokaktaki kediciklerle kendimi avutmaya çalışıyorum. Kedisi olmayanlar bu cümlemi anlamayabilir ama Allah acısını göstermesin. Erkek kedilerde Feline Urine Sendromu olabiliyor yemeklerine çok dikkat edin. Sakın kısırlaştırmayın. Çok tatlı maaşallah

Bana geldiğimde kısırlaştırılmıştı zaten :50: Babası benden iyi bakıyor vallaha :D biraz şeker başlangıcı çıktı hemen diyet mamalar almaya başladı :) pro plana alıştığı için hep ondan veriyoruz

çok tatlı cnm maşallah
eğer şeker başlangıcı yeni gelen ufaklıktan sonra çıktıysa belliki hayvan strese girmiş ki duruldu demişsiniz o da bir stres belirtisi
benim kedim bize gelen ufaklık yüzünden diabet hastası oldu her akşam insulin iğnesi oluyor şekerini ölçütükten sonra
mama olarak royal canin diabet kullanıyorum
ya da hills in diabet mamasını alın ve ara ara vet de diabet ölçümü yapın gerekirse kendinize şeker ölçüm aleti alıp evde siz kontrol edin vet size öğretir kulaktan bakılıyor

çok tatlı cnm maşallah
eğer şeker başlangıcı yeni gelen ufaklıktan sonra çıktıysa belliki hayvan strese girmiş ki duruldu demişsiniz o da bir stres belirtisi
benim kedim bize gelen ufaklık yüzünden diabet hastası oldu her akşam insulin iğnesi oluyor şekerini ölçütükten sonra
mama olarak royal canin diabet kullanıyorum
ya da hills in diabet mamasını alın ve ara ara vet de diabet ölçümü yapın gerekirse kendinize şeker ölçüm aleti alıp evde siz kontrol edin vet size öğretir kulaktan bakılıyor

Daha önce pro plan ya da pro fine 'ın diyabet mamasını kullanıyorduk. Son aldığımız amam royal canin diyabet :34:
Aslında doktor şeker yükselmesinin veterinerde girdiği stresten kaynaklanabileceğini de söyledi.
Ufaklıkla araları iyi şu an kabara kabara bir oraya bir buraya koşturup duruyorlar :1:

Bazen annesi gibi yalıyor ufaklığı oğlum diyorum sen erkeksin erkek :1:

Sıpış :16::16::16:

Daha önce pro plan ya da pro fine 'ın diyabet mamasını kullanıyorduk. Son aldığımız amam royal canin diyabet :34:
Aslında doktor şeker yükselmesinin veterinerde girdiği stresten kaynaklanabileceğini de söyledi.
Ufaklıkla araları iyi şu an kabara kabara bir oraya bir buraya koşturup duruyorlar :1:

Bazen annesi gibi yalıyor ufaklığı oğlum diyorum sen erkeksin erkek :1:

Sıpış :16::16::16:

evt cnm o da olabilir ama sen arada bir kontrol ettir diabet ihmale gelmez sonradan pişman olmak istemeyiz.

çabuk kaynaşmışlar maşallah 2-3 senedir birlikteler bizimkiler hala birbirlerini red ediyorlar :) zor ayırıyorum bazen.

evt cnm o da olabilir ama sen arada bir kontrol ettir diabet ihmale gelmez sonradan pişman olmak istemeyiz.

çabuk kaynaşmışlar maşallah 2-3 senedir birlikteler bizimkiler hala birbirlerini red ediyorlar :) zor ayırıyorum bazen.

Benim oğluşum çok uysaldır :) Misafire falan kötü davrananlardan değildir herkese kendini sevdirir. Bir kere bile pati atmadı daha , oyun dışında :) ilk 2-3 gün tısladılar birbirlerine sonra alıştılar. Tabii oğluşum bazen ufaklığın ilgisinden sıkılıp başka odaya kaçmak istiyor bunalıyor bazen :) ama çoğu zaman hop hop zıp zıp :16::16::16:

Back
X