Cadılar Evi II

Onların alemine girdiğin için mi musallat oluyorlardır ? ve şey diye duymuştum görmek istersen görürmüşsün istemezsen göremezmişsin bilince bağlıymış ya olay..

onların alemine girmiyorsun.musallatın sebebi o değil zaten.musallat durumlarında onun amacı senin enerjini emmek oluyor.böylece o güçleniyor sen güçsüz düşüyorsun.isteyip istememekle çok ilgisi yok hiç istemeden de görebilir insan.

Son düzenleme:
ani dönüşte o etkiler oluyo
ama bilinçli yani isteyerek dönersen sıkıntı olmuyo o kadar sadece bi üşüme ne hızlı nefes alıp verme oluyo
bedenime dönmek istiyorum diye tekrarlıyosun o şekilde dönüyorum ben

o varlıklarla karsılaşmayı engellemek gibi bi durum yok diye biliyorum
tek bildigim onları görürsen cami yada mezarlıga gitmeli ordan bedenine dönmeliymisin oraya giremezlermiş

ama o an korkmadan yapmak lazım ki bu bile musallat olma riskini azaltmıyor

oyyyy en iyisi yapmamak galiba.. ben yurtdisinda yasadigm icin, yapabilsem cok güzel olurdu. sen nasl basladin peki, ön calismalarn oldu mu? ben bi keresnde bi kadinin araciligiyla denemistiim ama yapamamistim..

oyyyy en iyisi yapmamak galiba.. ben yurtdisinda yasadigm icin, yapabilsem cok güzel olurdu. sen nasl basladin peki, ön calismalarn oldu mu? ben bi keresnde bi kadinin araciligiyla denemistiim ama yapamamistim..

tabii ki oldu canım önce odaklanma sorunum vardı onu aştım
sonra odamda yatagıdan sandalyeye
sonra odamdan yan odaya
sonra karsı binaya
sonrada arkadasın evine gittim

senin dedigini yapmak içn epey ilerlemek lazım ama

tabii ki oldu canım önce odaklanma sorunum vardı onu aştım
sonra odamda yatagıdan sandalyeye
sonra odamdan yan odaya
sonra karsı binaya
sonrada arkadasın evine gittim

senin dedigini yapmak içn epey ilerlemek lazım ama

evet cnm okudum yazdiklarini, ama zor olmali, ilerleyince de tehlikleleri de artiyor tabi.. ama ilk denemem basarisz oldu ynai

ben bir de, esim yalniz annesigile gittiginde, kaynanamin evine gidip hakkimda ne konusuolar dinlemek isterdim :9::9::9::9:

bu tür şeyler sabır ve cesaret istiyor

neyse kızlar sabah ders var görüşürüz ii geceler hepinize

bu tür şeyler sabır ve cesaret istiyor

neyse kızlar sabah ders var görüşürüz ii geceler hepinize

iyi geceler canim :16::16::16:

regen napıosun canım...burası nasıl bir topic acaba neyle alakalı.
ben seni görünce geldim hemen:54:

:1::1::1::1: merhaba canim, ilk sayfalari oku bilgi edinirsin, kategoriden de anlasiliyo zaten...

ben iyiym sen nasilsin? bu arada menbeta ile kulaklarini cinlattik, onunla konuscaktin ya snei bekliyormus, eklememissin...

:1::1::1::1: merhaba canim, ilk sayfalari oku bilgi edinirsin, kategoriden de anlasiliyo zaten...

ben iyiym sen nasilsin? bu arada menbeta ile kulaklarini cinlattik, onunla konuscaktin ya snei bekliyormus, eklememissin...

merhaba canım..az biraz anladm ama ben korkarım sanırım..okumasam daha ii..

bende iyi sayılırım gecen gün rahimfilmi cekildim falan onlarla ugrasıorum.
menbetayı ekledm sende benm adresimi versene ona.oda beni eklesin..
belki öle denk geliriz...

ben simdi yatıorum sana bir slm vereym dedim.
kızlar kusuruma bakmayın sayfanızı mesgul ettyisem iyi sohbetler:3::3:

bizimkisi o zamanlar cahillik işte korunmayı bildikten sonra birşey olmaz da o zaman nasıl yapacağımı bilmiyordum.öğrendiğimde de hevesim kalmamıştı onlarla görüşmeye

haklısın canım 3 harfliler çok tehlikeli
4-5 kez felegimi şaşırttılar

yok kara büyüye giren kısmı fincanla çağırma olayı değil yazıda anlatılan diğer kısım

başka

sabahları duş alırım güne zinde baslamak için
bigün duşa girdim hç bişey yok duştan çıktım giyindim falan ama anlatamam içimde bi sıkıntı var evden dışarı attım kendimi
sevgilim vardı o zaman onla hiç bişey yokken kavga ettim ayrıldım üstüne en akın arkadasımla küstüm
ama ortada bi şey yok bi anda çok sinirli biri oldum herkese kızıyorum durduk yere aglıyorum
gece arısına kadar dışarda gezdim
çok ii hatırlıyorum yattım uyudum sabah pazardı babam evdeydi nasıl aglıyorum sabah ama bagıra bagıra korkup yanıma geldiler soruyolar ne oldu diye
bagırıyorum kovuyorum
anneem dua okuyo yasin kitabını yere atmısım (hiç farkında degilim tövbe tövbe Allah'ım affet beni)
o dönem ölü gibiydim evde durmak istemiyodum
ve hep dini şeylere karsı geliyodum biri dinden bahsetse onlara kızıyodum (öyle biri degilim normalde yanlış anlamayın)
bi gün cuma namazını kaldırımda kılıyolardı ben onlara bagırmısım yolumu kesmeye ne hakkınız var sizin yüzünüzden yola inicem diye annem yanımda kadın ne yapacagını şaşırmış
sonra hocaya götr demişler
hocaya gittik
ve öğrendikki
besmelesiz banyoya girmişim ve sıcak suyla onların çocuklarını yakmısım öldürmüşüm onlarda 11 kişi bana saldırmışlar

adam yine dayanıklıymış baskası olsa delirirdi demiş
sonra muska falan verdi adam geçti
ama o dönemde ne yaaşadım bi ben bilirim bi annem

çok büyük günahhlara girmişim öbür tarafta nasıl hesap veririm bilmiyorum

Yazmadık denmesin diye birkaç mesaj alıntıladım, sitede muska yazdılar, ruh çağırdık, cin çarptı çamura yattı gibi konular açmak, bu doğrultuda yorum yazmak yasaktır.
Cinleri bilmem ama Kazen çarparsa fena çarpar...

Back
X