Cadılar Evi II

lucid rüya bana da oluyor zaman zaman fakat pek ilgimi çekmediği için üzerine düşmedim hiç.uykudayken farkındalığı yakalamak gerekiyor mesela rüyamda kendimi lisede görüyorum sonra bi anda aklıma geliyor ben liseyi bitireli yıllar oldu rüyadayım demekki diyorum ondan sonra rüyamın kontrolü bana geçiyor fakat çabuk uyanıyorum.

bu bende de olmuş olabilir, rüya sırasında yarı uyanık bir şekilde ve genelde kısa süreli olarak yönlendirmem olmuştu diye hatırlıyorum, çok üstünde durmamıştım gerçekçiliğini de hatırlamıyorum :)

sey yaa ben birsey sormak istiyorum, konu disi olcak ama istemezseniz cevap vermeyin.. hani rüyadan ani uyanmalar vardir ya, yüksekten düser gibi, bu bilincsiz yapilan astradan ani dönüs olabilir mi yoksa bask abi aciklamasi mi???

astral de olabilir normal bir rüya da.eğer uyanma sıçrama şeklinde oluyorsa tam derin uykuya geçerken o da vücudun elektrik boşalması

Tam adını hatırlayamadım yani ama astral değil diye biliyorum ben

anladim canim, uzun zamandir yasamiyorum ama hep cok merak etmisimdir..

çalışan herkes yapabilir canım.ben şöyle yapıyordum.derin nefes alıp gevşeyip trans haline geldiğimde göz rengimin değiştiğini ve yeşile döndüğünü gözümde canlandırıyordum.sonra kendimi yeşil gözlü olarak gözümde canlandırıyordum.bunu konsantrasyonum bozulmadan yapabildiğim kadar uzun süre yapıyordum.

eski yazismalarinizin büyük bi bölümünü okudum, üc harflilerin gectigi yerleri atladim ama korkarim da biraz :18: bi yerde bilinc alti kontrolünden vs bahsetmistiniz.. yani bazi seyleri yapabilmek icin ön hazirlik gibi calismalar gereklidir ama degil mi?

astral de olabilir normal bir rüya da.eğer uyanma sıçrama şeklinde oluyorsa tam derin uykuya geçerken o da vücudun elektrik boşalması

yani evet aslinda sicrama seklinde, hani böyle birde bosluga düsme anlatma istedigim..

kusura bakmayin konuyu ara ara dagitiyorum, yeni oldugm iciin meraktan galiba :1:

eski yazismalarinizin büyük bi bölümünü okudum, üc harflilerin gectigi yerleri atladim ama korkarim da biraz :18: bi yerde bilinc alti kontrolünden vs bahsetmistiniz.. yani bazi seyleri yapabilmek icin ön hazirlik gibi calismalar gereklidir ama degil mi?

yani tabi hiç altyapısı olmadan bu çalışmaları yapan insanların başarı şansı daha düşük olur.meditasyona transa geçişe vs alışkın olmak bu tarz çalışmaları kolaylaştırır.bilinçaltı kontrolü dediğim şey astral seyahat için geçerli.bilinçaltı kontrol çalışmaları yapmamış bir insan astral seyahate çıktığında kontrolünü kaybedip korktuğu herşeyi görebilir

yani tabi hiç altyapısı olmadan bu çalışmaları yapan insanların başarı şansı daha düşük olur.meditasyona transa geçişe vs alışkın olmak bu tarz çalışmaları kolaylaştırır.bilinçaltı kontrolü dediğim şey astral seyahat için geçerli.bilinçaltı kontrol çalışmaları yapmamış bir insan astral seyahate çıktığında kontrolünü kaybedip korktuğu herşeyi görebilir

Ayy aman Allah'ım kesin bedene dönemeden ben ruhum ışığa doğru giderdi ..

sey yaa ben birsey sormak istiyorum, konu disi olcak ama istemezseniz cevap vermeyin.. hani rüyadan ani uyanmalar vardir ya, yüksekten düser gibi, bu bilincsiz yapilan astradan ani dönüs olabilir mi yoksa bask abi aciklamasi mi???

sanırım astral degil canım

astraldan ani dönü daha çok etkiliyo kalp çarpıntısı uyuşma hızlı nefes alıp verme üşüme gibi

evet evet o bazen banada oluyo da başlarda bi korkardım sonra olduğunda umursamamaya başladım :D

di mi?? bisey bikac kez olduktan sonra rutine biniyor :1:

aaaaaaaa ben o zaman hic girismeyim astral seyahat isine, sanirim bikac kez yasadim, cok gitmek istedigim bi iki yere gittim, ve bi bayan bana gitme öyle yerlere farkedersen hemen dön geri gelemeyebilirsin demisti ve tabiki ben cok korkmustum :18::18::18: ben yurtdisinda oldugum icin en cok ailemi görmeyi istiyorum, keske bende astral seyahate cikabilsem ne güzel ollurdu :50::50::50: yani tabi korktugum seyleri görmeden :18:

di mi?? bisey bikac kez olduktan sonra rutine biniyor :1:

aaaaaaaa ben o zaman hic girismeyim astral seyahat isine, sanirim bikac kez yasadim, cok gitmek istedigim bi iki yere gittim, ve bi bayan bana gitme öyle yerlere farkedersen hemen dön geri gelemeyebilirsin demisti ve tabiki ben cok korkmustum :18::18::18: ben yurtdisinda oldugum icin en cok ailemi görmeyi istiyorum, keske bende astral seyahate cikabilsem ne güzel ollurdu :50::50::50: yani tabi korktugum seyleri görmeden :18:

o risk her zaman var bende korktugum için çok sık denemiyorum işte çok istedigim bi şey olursa ancak o zaman
güzelmiş çok güzel bi şey ama tehlikesi çok
geri gelememeden ziyade (geri gelirsin de ani dönüş olur )
başka boyuttan varlıkların musallat olma riski var o tehlikeli beni korkutan o

sanırım astral degil canım

astraldan ani dönü daha çok etkiliyo kalp çarpıntısı uyuşma hızlı nefes alıp verme üşüme gibi

hmmm o zaman degildri canim sadece bosluga düsme hissi benim dedigim..

Canlarım peki aranızda astral deneyen var mı? gerçekleştiren madem konu buraya meğilli konuşalım :)

ayy sen cok yasa :1: sorcaktim ama konuyu yeterince dagittim diye ses etmemistim :1: baska aksam sorarim diyordum...

vaaaoov harikayım ben ya :) evet bende başka sebeplerden dolayı denemiyorum bahsi geçince ürperiyorum bi de görsem olaki nolurum Allah bilir.
Ya oldu ki çıktı ruhun bi şekilde ee geri nasıl döneceksin?yani o durumda herşeyi her varlığı görme olasılığın nedir ay çok korkunç :D

o risk her zaman var bende korktugum için çok sık denemiyorum işte çok istedigim bi şey olursa ancak o zaman
güzelmiş çok güzel bi şey ama tehlikesi çok
geri gelememeden ziyade (geri gelirsin de ani dönüş olur )
başka boyuttan varlıkların musallat olma riski var o tehlikeli beni korkutan o

canim ani dönüsün zarari nedir? anlattigin etkiler gibi mi? ve o musallat olma riskini kaldiramazmiyiz yada engellemek icin birsey yapilamzmi?

ani dönüşte o etkiler oluyo
ama bilinçli yani isteyerek dönersen sıkıntı olmuyo o kadar sadece bi üşüme ne hızlı nefes alıp verme oluyo
bedenime dönmek istiyorum diye tekrarlıyosun o şekilde dönüyorum ben

o varlıklarla karsılaşmayı engellemek gibi bi durum yok diye biliyorum
tek bildigim onları görürsen cami yada mezarlıga gitmeli ordan bedenine dönmeliymisin oraya giremezlermiş

ama o an korkmadan yapmak lazım ki bu bile musallat olma riskini azaltmıyor

vaaaoov harikayım ben ya :) evet bende başka sebeplerden dolayı denemiyorum bahsi geçince ürperiyorum bi de görsem olaki nolurum Allah bilir.
Ya oldu ki çıktı ruhun bi şekilde ee geri nasıl döneceksin?yani o durumda herşeyi her varlığı görme olasılığın nedir ay çok korkunç :D

bedenine dönmeyi düşündüğün anda dnüyorsun zaten onda sıkıntı yok.ama her türlü varlığı görme şansın var elbette onun için yapılacak birşey yok

Onların alemine girdiğin için mi musallat oluyorlardır ? ve şey diye duymuştum görmek istersen görürmüşsün istemezsen göremezmişsin bilince bağlıymış ya olay..

Back
X