Cadılar Evi II

yok canım burda sabit konu yok istedigimizi konusuyoruz

evet malesef görmedim hemen bakıyorum geçmiş mesajlara

canım öyle bildigim pek bi şey yok ki benim bildiklerimide yazıyorm
çok teşekkür ederim
sayfa sonuna gelmiş mesajın gözümden kaçtı özür dilerim

olsn canim önemli degil. bence hic tevau göstermeye gerek yok gayet de cok sey biliyosun bu konuda.. bikac kisi gözüme carpmiisti, hemenn hemen hepsi de burda bu aksam cik sansliyim valla :1::1::1:

elektronik eşyalarla iyi anlaşıyorum ben. sözümden çıkmıyolar. :10::23:

merhaba tugba :3: bunu bilincli olarak mi yapiyorsun yoksa 6. his gibi doganda olan bir sey mi

regen her gece bekleriz artık sende bi cadısın :D

ya unutmadan göstereyim şu videoyu yıllardır takıldım kaldım bi türlü yapamadım çok ilginç deneyen varmı hiç

[video=youtube;-8jFs4AEty8]http://www.youtube.com/watch?v=-8jFs4AEty8[/video]

Her geçen gün daha da çoğalıyoruz ne güzel :)
genelde böyle konular her insanın ilgisini çeker alışıla gelmiş şeyler değil çünkü :)

konunun dışına çıktık ta

telekinezi yi ilk kez enis talas ın videosunda görmüştüm yıllar önce adam bu konuda 1 numara bence türkiyede

biokinesis konusundada berk eratay a hayranım şu göz reng degiştirme işii bi türlü yapamıyorum ama

bi günde bu konuda konusalım video yu ekleyim çok etkileyici

biyokineziyi de denedim ben:)gözlerim kahverengi normalde.biyokineziyle yeşil yapmaya çalışıyordum :) oldu valla yeşil hareler oluşmaya başlamıştı sonra üşendim bıraktım

elektronik eşyalarla iyi anlaşıyorum ben. sözümden çıkmıyolar. :10::23:

ya benimkiler de bozulup duruyorlar sinir oluyorum. Bir de geçenlerde odamdaki ampulu yaktım ışığı açarken, yeni ampul taktım o da patladı. Korku filmi gibi titrek ışık veriyorlardı bazen yahu... Şimdiki iyi ama, henüz patlamadı. Bir de mutfaktaki ampulu de patlattım o sıralarda... Dedim bu bir tesadüf mü yoksa bir anlamı mı var
:44:

aaa bende burdayım ama :(

Canım ya çok tatlısın, mesajlar art arda geliyor görememişizdir, şimdi tekrar baktım sayfaya lucid rüya hiç yaşamadın mı sen?

ya unutmadan göstereyim şu videoyu yıllardır takıldım kaldım bi türlü yapamadım çok ilginç deneyen varmı hiç

canım her türlüsünü zamanında kullandığım için lensli gözü 100 metreden anlarım bildiğin lens gibi görünüyor bu.

Son düzenleme:
biyokineziyi de denedim ben:)gözlerim kahverengi normalde.biyokineziyle yeşil yapmaya çalışıyordum :) oldu valla yeşil hareler oluşmaya başlamıştı sonra üşendim bıraktım

nassı yaniii,insanın göz rengi zamanla değişebiliyo,öyle bişey olmasın???yeşil olucaksa ben de bi deniym,en sevdiğim göz rengidir de :D

yuppiiii ben de cadi oldumm :32::32::32: uzun zamandir kk ya sIK sIk girmiyordum, yine müdavini olcam sitenin sayenizde :1:

ya benimkiler de bozulup duruyorlar sinir oluyorum. Bir de geçenlerde odamdaki ampulu yaktım ışığı açarken, yeni ampul taktım o da patladı. Korku filmi gibi titrek ışık veriyorlardı bazen yahu... Şimdiki iyi ama, henüz patlamadı. Bir de mutfaktaki ampulu de patlattım o sıralarda... Dedim bu bir tesadüf mü yoksa bir anlamı mı var
:44:

Canım ya çok tatlısın, mesajlar art arda geliyor görememişizdir, şimdi tekrar baktım sayfaya lucid rüya hiç yaşamadın mı sen?

Teşekkür ederim canım :) rüya esnasında rüyada olduğumu vs fark ettiğim oldu ama hiç mesela havaya uçuyum gibi bişey düşünmedim ya da rüyada olduğumu fark edince hemen uyanıyodum :D

nassı yaniii,insanın göz rengi zamanla değişebiliyo,öyle bişey olmasın???yeşil olucaksa ben de bi deniym,en sevdiğim göz rengidir de :D

yok canım o zamanla değişme olayı benim bildiğim bi bebeklerde oluyo bi de yaşlı insanlarda :) öyle bişey değil ben yapmaya başladıktan sonra birkaç gün içinde yeşil hareler oluşmaya başladı sonra bıraktım

düzenli alıştırma yapmak lazım demi buna ben hiç yapamadım ki :D

hadi ya lens miymiş boşuna takılmısım bu konuya :D

yok canım o zamanla değişme olayı benim bildiğim bi bebeklerde oluyo bi de yaşlı insanlarda :) öyle bişey değil ben yapmaya başladıktan sonra birkaç gün içinde yeşil hareler oluşmaya başladı sonra bıraktım

neler var ya böyle bilmedigmiz, film gibi sanki :44::44::44: bu konuyu bi ara anlatirmisin peki, nasil oluyor ve kimler yapabilir, baska bi aksamin konusu olarak?

sey yaa ben birsey sormak istiyorum, konu disi olcak ama istemezseniz cevap vermeyin.. hani rüyadan ani uyanmalar vardir ya, yüksekten düser gibi, bu bilincsiz yapilan astradan ani dönüs olabilir mi yoksa bask abi aciklamasi mi???

neler var ya böyle bilmedigmiz, film gibi sanki :44::44::44: bu konuyu bi ara anlatirmisin peki, nasil oluyor ve kimler yapabilir, baska bi aksamin konusu olarak?

çalışan herkes yapabilir canım.ben şöyle yapıyordum.derin nefes alıp gevşeyip trans haline geldiğimde göz rengimin değiştiğini ve yeşile döndüğünü gözümde canlandırıyordum.sonra kendimi yeşil gözlü olarak gözümde canlandırıyordum.bunu konsantrasyonum bozulmadan yapabildiğim kadar uzun süre yapıyordum.

sey yaa ben birsey sormak istiyorum, konu disi olcak ama istemezseniz cevap vermeyin.. hani rüyadan ani uyanmalar vardir ya, yüksekten düser gibi, bu bilincsiz yapilan astradan ani dönüs olabilir mi yoksa bask abi aciklamasi mi???

Tam adını hatırlayamadım yani ama astral değil diye biliyorum ben

Back
X