- 19 Kasım 2012
- 303
- 6
- 66
- Konu Sahibi kimyahatunn
-
geri dönememek diye bir şey yok.astral seyahat sırasından bedenimizden ayrılan ruhumuz değil aslında astral bedenimiz.dışarıda kalabileceğimiz maksimum süre dolduğunda beden astral bedeni çekiyor zaten.bedene dönememe durumu sadece astral katlarda gezerken astral katlardan birinde sıkışıp kalma durumunda olabilir ama astral katlarda gezebilmek için bu konuda ilerlemiş olmak gerekiyor zaten.
astral seyahatin amacı da ruhun bilinç seviyesini arttırmak
korku yok muydu, denemeye karar verdiğin zaman?
benim denemeye korkmamdakı amaç farklı aslında.
ben 2 ay öncesıne kadar karabasanlarla yaşardım hep.
şuan çok iyiym , o yüzden hiçbir şeye bulaşmak istemıyorum.
ilkinde çok korktum hemen bıraktım
ama sonra yapabilirim ben bunu dedim yaptım
çıkınca korktum ya 3 harfliler takılsaydı diye
ilkinde çok korktum hemen bıraktım
ama sonra yapabilirim ben bunu dedim yaptım
çıkınca korktum ya 3 harfliler takılsaydı diye
nasıl zevklı bir şeydir var yaa
sen tatmışsın iyi bilirsin.
yapabilsydim eğer şeysellere beyaz sahillere gitmek isterdim...peki hava yı, yani soğuğu, rüzgarı gibi hissediyormu insan....
zevkli bi o kadar korkutucu ve acı veren bi şey deger mi deger ama
ben uzun zamandır platonik aşıgım o bilmiyo
ast sayesinde gittim içimdeki herşeyi söyledim geldim rahatladım .D
rüyaya girme diye bi şey varmı acaba rüyasına girip konussam falan .D
zevkli bi o kadar korkutucu ve acı veren bi şey deger mi deger ama
ben uzun zamandır platonik aşıgım o bilmiyo
ast sayesinde gittim içimdeki herşeyi söyledim geldim rahatladım .D
rüyaya girme diye bi şey varmı acaba rüyasına girip konussam falan .D
ayyy evet rüzgarı hissetim deniz kokusunu bile aldım diyebilirim
telepatiyi diyosun galiba...hakkaten karşındakinin rüyasına girip bağlantı kurma...essah mı yavvv....
Evet onu soruyorum :)) Teşekkür ederiiim. Nasıl oluyor peki bu? Yani astralde ne yaşanıyorki bilinç seviyesi bu yolla artmış oluyor?
evet tabiki astral seyahat sırasında nefes almaya devam ediyoruz ölürüz yoksa işte ozaman bedene dönememe olayı gerçek olur :)anladığım kadarıyla bu olayda can bedende ama ruhumuz yada bilincimiz gidiyor seyehate...olay yaşanırken odamıza biri girse üstümüzü örtse bizi nefes alıp verirken , yani uyurken şekilde görür....
telepatiyi diyosun galiba...hakkaten karşındakinin rüyasına girip bağlantı kurma...essah mı yavvv....
bir kere astral seyahati başarıyla gerçekleştirebilmek için bilinçaltı kontrol çalışmaları lazım herşeyden önce bu zaten ruhun gelişimini arttıran bir şey.onun dışında astral seyahat geliştirildiğinde astral katlar arası seyahat edebilir hale gelir insan orada yaşayacakları ise herşey olabililrher türlü varlıkla karşılaşılabilir.tabi bu aşama aslında astral seyahati hobi olarak yapmaktan çıkartıp gerçekten kendini bu işe adayanlar için mümkün
birinin rüyasına girmek hem telepatiyle hem de astral seyahatle yapılabilir.
peki nasıl oluyo telepatiyle
peki nasıl oluyo telepatiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?