- Konu Sahibi kimyahatunn
-
ben bunun tekniğini çok iyi bilmiyorum hiç denemedim yani ama bildiğim kadarıyla şöyle:gece yatağa yatıp rüyasına girilmek istenen kişinin ismi söyleniyor uyuyana kadar tekrar ediliyor bu.böylece o kişi sizi rüyasında görüyor o gece.o sırada karşıdaki kişi uyuyor olursa bu yöntem daha etkili olur tabi
ben bunun tekniğini çok iyi bilmiyorum hiç denemedim yani ama bildiğim kadarıyla şöyle:gece yatağa yatıp rüyasına girilmek istenen kişinin ismi söyleniyor uyuyana kadar tekrar ediliyor bu.böylece o kişi sizi rüyasında görüyor o gece.o sırada karşıdaki kişi uyuyor olursa bu yöntem daha etkili olur tabi
nasıl göreceği rüyaya girmeye çalışan kişinin enerjisiyle alakalıdır diye düşünüyorum.yani pozitif enerjiyle başlanırsa çalışmaya güzel görür negatif enerji olursa kötü niyeti olmasa bile kötü görebilir ya da çalışma başarısız olur benceanladım bunu arastırmak lazım
iyi mi görecek kötümü bide o var
ölüyü rüyada göreblirmiyiz...bunun yöntemi varmı acaba...
bende çok mu soruyorum...kusura bakmayın yaaa bu cevap benim için önemli...
lucid rüyada rüyayı biz yönlendiriyoruz istediğini görmek mümkünanladım canımm
peki lucid rüyada gördüğümüz rüyaya mı hükmediyoruz yoksa rüyayı biz mi imgeliyoruz bilgin varmı
kızlar önereceginiz bi film varmı mistik olaylar parapskoloji vs her konuda olabilir film izleyesim tuttu
ooo neler yazılmış, kaçırmışım, yeni topic açılmış, hayırlı olsun ... kimyahatunnn baya aşıksın o çocuğa, bari ona açıl :)) VikingPrincess telepatiyle ilgili yeni tatkikleri bekliyorum
bu arada çakra konusunda bilgili olan biriye sordum, çakra kapama diye birşey yokmuş, çakraların dengeli çalışması önemliymiş sağlık açısından, çakraların daha fazla açılmasının herhangi bir yan etkisi yokmuş bilginize... yine de emin olmak lazım :)
Hic astral seyahatten haberi bile olmayan kisi,astral seyahat yapabilir mi?
hoşgeldinn :) yeni taktikler telepatiyle ilgili değil istediğiniz kişinin ilgisini ya da sevgisini elde etmek ve istediğiniz bir olayı gerçekleştirmekle ilgili olacakooo neler yazılmış, kaçırmışım, yeni topic açılmış, hayırlı olsun ... kimyahatunnn baya aşıksın o çocuğa, bari ona açıl :)) VikingPrincess telepatiyle ilgili yeni tatkikleri bekliyorum
bu arada çakra konusunda bilgili olan biriye sordum, çakra kapama diye birşey yokmuş, çakraların dengeli çalışması önemliymiş sağlık açısından, çakraların daha fazla açılmasının herhangi bir yan etkisi yokmuş bilginize... yine de emin olmak lazım :)
Hic astral seyahatten haberi bile olmayan kisi,astral seyahat yapabilir mi?
kimileri istemdışı ,bilinçsiz bir şekilde astral seyahat yapabilir ...
hoşgeldin canımm
bu konulardaki cesaretim malesef aşk konusunda yok terler diye korkum var her zaman :)
bi kaç sayfa önce bi yazı paylastım çakra ile ilgili canım belki ilgini çekebilir
hoşgeldinn :) yeni taktikler telepatiyle ilgili değil istediğiniz kişinin ilgisini ya da sevgisini elde etmek ve istediğiniz bir olayı gerçekleştirmekle ilgili olacak
.
Ben geldim :) Göz önünden ayirmaya gelmiyorsunuz Cadilar, hemen 88 sayfa yapip, kapatip yeni eve tasiniyorsunuz
hoşbulduk canım , okudum o yazıyı, gerçi bütün yazılanları tek tek okudum :) evet denemek lazım çakra açmayı , yarın gündüz iken astralı deneyebilirim, gerçi hemen olmayabilir. Cesaretli olmalısınya da o arkadaş biliyor sanırım senin ona aşık olduğunu, o arkadaş ona söylebilir eğer istersen :) hani ona hiç açılamazsan içinde kalmasın diye söyledim, yine de sen bilirsin tabiki canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?