Kendi adıma konuşacak olursam,düğünüm yemekli oldu,boğazda çok şık bir mekanda yapıldı.
Evime istediğim eşyaları aldım,beyaz eşyalarımda en iyisiydi (bir kez servis yüzü görmedi 7 senelik evliyim) Mobilyalarımda hala yeni gibi,değiştirmek istiyorum sağlam oldukları için kıyamıyorum.
Perdelerimde kaliteliydi hala sapasağlamlar,değiştirmedim.
Bindallı çok gereksiz bir detaydı gittim kiraladım.
Gelinlik konusunda da tanıdığımız bir terzi vardı,o dikti,gittim fransız dantel aldım verdim kadına. Muhteşem bir gelinlik çıktı ortaya hemde çok uyguna. Eşim istersen alalım demişti,bende bir gece giyeceğim o kadar para vermeye gerek yok,diktirelim diye ısrar ettim. Diktirdim hiçte pişman olmadım. Tam istediğim gibiydi gelinliğim.
Kuaförüm en iyisiydi,ona güzel para verdik diyebilirim,güzel bir saç makyaj yapıldı.
Bugün yine evlensem yine aynı mantıkla hareket ederdim.
Birşeyleri kiralamaktan,diktirmekten gocunmazdım.
Bakın gelinliğim kuru temizleme yapıldı,evde yer kaplıyor. Kızım olmasa belki verirdim birilerine. Kızım isterse ilerde giymek diye saklıyorum,istemezse giymez kendi tercihi. Annemin gelinliği olsaydı belki ufak tadilatlarla değiştirip giymeyi düşünebilirdim,severim bu tarz şeyleri ki annemin dolabından birçok parça alıp giymişliğim vardır.
İmkanlar el vermezdi,gelinlikte kiralanabilirdi bence,1 gece giyiliyor,bu artıkçılık vs olamaz yani. Ha gelinlik kiralamaları pahalı diye biliyorum,belki kiralamak için o kadar para verileceğine ucuz bir gelinlik bakılabilir ama hepsi tercih en nihayetinde.
Bu tip şeyler icin kendinizi de doldurmayın. Birbirinizi de kırmayın derim konu sahibi.