- Konu Sahibi diclem3555
10 aralıktan beri nişanlıyım. Kayınvalidem nişanlanmadan 3 ay önce vefaat etti. Ama harika bi kadın ve aynı zamanda harika bi anneydi. Her ilişkide olduğu gibi biZimde tartışmalarımız oluyor tabiki de.nişanlım ilk kendi evinde oturalım dedi ben kabul etmedim sonra aileler konuştu ve orda nişanlımın babasının evinde oturmaya karar verildi. Ben istemiyordum çünkü benim kayınvalidemin vefaat etmesine hala daha inanamıyorum. Dün evi temizlemeye gittim öyle bi aklıma geldikçe oturdum ağladım. Kayınpederim biZden ayrı oturacak. nişan alışverisine bi yengesiyle gittik diğer yengelerini çağırmadık diye hepsi nişanımda beş karış suratla oturdular ve bütün nişan gecesi benim dedikodumu yapmak ile meşgullerdi.. Nişanlım kıskanç ama kimi durumlarda anlayışlı biri. Bizim düğünümüz haziran 16. Ama gel gelelimki ortada sadece perde ve beyaz esya var baska hıcbısey yok. Dün kayınpederim çelik kapı bakmaya git kızım annenle dedi gittim baktım 1000 tl oldugunu söyledim ve kaporasını verdik. Akşam üZeri annemle konusmus e biraz pahalı değilmi demiş annemde dicle beğendi falan diye konusmuşlar bende aradım baba pahalı geldiyse degıstırelım dedim kayınpederim aslında çok iyi niyetli ve o kadar da saf nasıl desem herkesin lafına bakan biri... E bana kardeşim bi kapıcı varmıs çelik kapı 300 tl baktım uygun fıyata ama adi mal gidip beyaz esyalarıda en ucuza aldım ve bilinen marka değil faZla hadi kullanımı önemli dedim aldım. Bugun sabah bi amcası aradı nısanlımın e sen herşeye ne karısıon demis anneme bende bnu duyunca ıptal ettirdim kapıyı nişanlıma mesaj attım kapıyı iptal ettirdim babana söyle kaporayı alcam babana veririm dedim. Erkek tarafında alısverose gittiğimzde bitek nısanlım gelio baska hıc kmse. Benm babamda anneme demediği laf kalmadı sen nıye tek gıdıosun dıye benm babamda bı yandan hakli ama nisanlımın annesi yok. Kendisi bile diyor annem olsaydı hcbsey bız bu durumda olmazdık dıye. Ki nişanlımın tarafı da durumları oldukca iyi. Belki konu basittir ama ben icime bazı seylerı ata ata sinir oldum ne gelinlik ne mobilya hıcbşey yok nikah 43 gün sonra biz burda bos bos duruyoz bende anneme dedmki hicbseye kosturma etme ses ckarma sinirden kudurcam biri yardım etsın tabsıye versin ltfen
yengeleri bkere geldi mobılya bakmaya yok bu böyle şöyle . Sonra gitcektk cağrdk pazartesi günüydü e sohbet var bz gelemicez ki pazartesi günü asla onlar sohbete gitmezler