- 3 Ocak 2011
- 1.191
- 538
- 123
- Konu Sahibi Perilla_06
Gelinliğin fiyati ister 50 bin olsun alınmalı. Bir kere giyecegim pahalı olmasın kafası çok acayip geliyor bana. Ev esyasindan daha da önemli gelinlik. Kim ne derse desin doğrusu bu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah nisanlina sabir versin.Yok zaten kaporayı vermedim bende çok önem veriyorum herkes abartmışsın diyor ama benim için önemli buda benim zevkim napabilirim yani bu zamana kadar hiç isteğim olmadı ondan başka yerler daha fazla diyor bana ama aramadım şuan arıyor açmıyorumda hastanedeyim şekerim düştü serum verdiler tansiyonum düşüyor devamlı durum paylaştım oda arayp duruyor benimi cezalandırıyosun diye msjlar atmış kendi düşünsün karar versin iyice bakalım değerim ne görmek istiyorum
Gelinliğin fiyati ister 50 bin olsun alınmalı. Bir kere giyecegim pahalı olmasın kafası çok acayip geliyor bana. Ev esyasindan daha da önemli gelinlik. Kim ne derse desin doğrusu bu
Bu konuda haklısınız valla. Aksini düşünmüyorum. Ben kendimden yola çıktım. Eşim istediğim gelinliği almıştı. Oldukça yüksek idi fiyati. Ben de damatligi alırken ayni paraya eşdeğer aldım ki jestine jest olsun. Konuyu derinlemesine okumadım. Gelinliğin cok onemli olduğunu dile getirdim. Insanlar unutmuyormuş giyemedikleri gelinlikleri yaşlansa bile mO zaman gelinler de bi zahmet ellerini ceplerine indirsin ve o 50 bine katkida bulunsunlar. Gelinlikti,mobilyaydi,takiydi suydu buydu,elalalem ne der derdi ile damat tarafini biktiriyorlar. Sonra da onlar isyan etse burda "kv kp nisanlim cimri" diye konu acilir. Hele biraz insaf. Kendi degerini alinan mala ve harcanan paraya göre bicmek ne oluyor? Cahillik zamaninda kalma bir düsünce bence.
7 bin liraya gelinlik aldırıp 2 ay sonra boşananıda biliyoruzGelinliğin fiyati ister 50 bin olsun alınmalı. Bir kere giyecegim pahalı olmasın kafası çok acayip geliyor bana. Ev esyasindan daha da önemli gelinlik. Kim ne derse desin doğrusu bu
ahaha mükemmel :)1000 lirayı siz üstüne ekleyin alın.
7 bin cok mu geldi size. O zaman bu konu hakkında yazdığınıza yorum yapmayacağım. Maddi durumlar düşük olunca hesap kitap oluyor demek ki.. bilmiyorum. . Ben 2. yorumda belirtmiştim.. istenilen gelinlik giyilmeyince kadınlar unutmuyor diyorlar. Sebebi bu.7 bin liraya gelinlik aldırıp 2 ay sonra boşananıda biliyoruz
Önemli olan uyum evlilikte kim ne derse desin
Üzülme hayatta daha onemli seyler de var aglamaya degmez biraz sakinles sonra ne yapacagina karar verBayanlar benim haziranda düğünüm var dün bir gelinlikçiyle görüştüm 3.500 e gelinlik ayarladım kaporasını bugün verecektim girerken başka gelinlikçi gördüm ve başka gelinlik hoşuma gitti onun fiyatıda bin tl fazla nişanlımı aradım durumu anlattım. dün öyle dedin bugün böyke diyorsun olmaz dedi bin tl değerim yokmu dedim hayır olmaz dedi yaptırma dedi bende içimde kalacağını söyledim tekrat hayır diye bağırınca bana bende o zaman almıyorum gelinlik falan istemiyorum dedim kaporayıda vermedim iptal ettim herşeyi cafede oturdum sinirlerim bozuldu Allah aşkına içimde kaldı bir kere giycem birşey zaten ev alışverişinde en ucuzundan alcam eşyaları bunu çok iyi biliyor yanlış mı düşünüyorumEv eşyasını 10 binlik paketten alcam köy gibi biryerde yaşıycam görevinden dolayı ankaradan kalkıp elazığa gitcem tek isteğim bu sizcede abartıyormyum 6 bin maaş alıyor
E tabi doğal olarak maddi durum düşük olunca hesap kitap yapılıyor.. Yani herkes zengin değil.. Memur olan var, işçi olan var... Asgari ücretle ev geçindirmek diye bir tabir var belki aşina değilsinizdir..7 bin cok mu geldi size. O zaman bu konu hakkında yazdığınıza yorum yapmayacağım. Maddi durumlar düşük olunca hesap kitap oluyor demek ki.. bilmiyorum. . Ben 2. yorumda belirtmiştim.. istenilen gelinlik giyilmeyince kadınlar unutmuyor diyorlar. Sebebi bu.
Asgari ücretin 1.600 lira olduğu ülkemde bu parayla binlerce aile geçindiğini var sayarsak 2 aylık bir evlilikte birgün giyilecek bir elbise için 7 bin çok diyorum7 bin cok mu geldi size. O zaman bu konu hakkında yazdığınıza yorum yapmayacağım. Maddi durumlar düşük olunca hesap kitap oluyor demek ki.. bilmiyorum. . Ben 2. yorumda belirtmiştim.. istenilen gelinlik giyilmeyince kadınlar unutmuyor diyorlar. Sebebi bu.