• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cafedeki adam? Aura meselesi

utopikuye

^^
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2016
3.382
3.425
133
Kizlarla cafede oturuyorduk dun. Garson geldi masamiza sohbet etmeye baaladik. Konu burclara kaydı analizler falan derken.. Adam dedi ki enerjin cok düşük yanlis anlama ama etrafindaki insanlar seni yansitir ne kadar enerjin dusuk olursa atiyorum sevgilin serseri olur belli bi kesimin ustunde olmaz dedi. Boyle acik acik:KK57: Halbuki evliyim ve gayet te karizmatik ozguvenli bi kocam var.

Ama adam gereksiz ongoruleri disinda hakliydi. Sessiz sakin yapida bi insanim. Hep dinleyici konumundayimdir. Yeni bi ortama girmissem sorulmadan kimseyle muhattap olamam. Olmak isterim de utangaç bi halim vardir hep. Kimine gore de ozguvensizlik. Cocuklugumdan beri sure gelen bi durum bu.Hic profesyonel yardım almadim utangaçlık konusunda.Fiziki olarak hicbi sorunum yok herkes tarafindan begenilirim. Ama enerjim cidden cok düşük :/ 22 yaşındayım ama yasimin enerjikligi,konuskanligi hic yok bende. Negatif bi enerji yayiyorum etrafa. Aman diyorum bazen, herkes konuskan olmak zorunda mi sonra da kendimden sıkılıyorum atiyorum biri kirici bir sey dese cevap veremem tutulur kalırım naif bi insanim. Tepkim konusmamak surat asmak olur anca. Su an bu halimden sıkıldigim donemdeyim. Cok makale yazi okudum karakterimi degistiremedim. Bi daha gelsem dunyaya acayip ozguvenli, neseli sen sakrak biri olmak isterdim. Is hayatimda da cok eksisini gordum bu durumun.

Ne yapmalıyım? Destek sart mi? Sayet yardim almak istersem esime nasil aciklamali veya örtbas etmeliyim? Tesekkur ederim.

Neysen o sun ne yaparsan yap değişebileceğini sanmıyorum ben ..
Yaratılış meselesi bazı seyler..
Diğer türlü eğreti durur sizde ..

Kizlarla cafede oturuyorduk dun. Garson geldi masamiza sohbet etmeye basladik. Konu burclara kaydı analizler falan derken.. Adam dedi ki enerjin cok düşük yanlis anlama ama etrafindaki insanlar seni yansitir ne kadar enerjin dusuk olursa atiyorum sevgilin serseri olur belli bi kesimin ustunde olmaz dedi. Boyle acik acik:KK57: Halbuki evliyim ve gayet te karizmatik ozguvenli meslek sahibi bi kocam var.

Ama adam gereksiz ongoruleri disinda hakliydi. Sessiz sakin yapida bi insanim. Hep dinleyici konumundayimdir. Yeni bi ortama girmissem sorulmadan kimseyle muhattap olamam. Olmak isterim de utangaç bi halim vardir hep. Kimine gore de ozguvensizlik. Cocuklugumdan beri sure gelen bi durum bu.Hic profesyonel yardım almadim utangaçlık konusunda.Fiziki olarak hicbi sorunum yok herkes tarafindan begenilirim. Ama enerjim cidden cok düşük :/ 22 yaşındayım ama yasimin enerjikligi,konuskanligi hic yok bende. Negatif bi enerji yayiyorum etrafa. Aman diyorum bazen, herkes konuskan olmak zorunda mi sonra da kendimden sıkılıyorum atiyorum biri kirici bir sey dese cevap veremem tutulur kalırım naif bi insanim. Tepkim konusmamak surat asmak olur anca. Su an bu halimden sıkıldigim donemdeyim. Cok makale yazi okudum karakterimi degistiremedim. Bi daha gelsem dunyaya acayip ozguvenli, neseli sen sakrak biri olmak isterdim. Is hayatimda da cok eksisini gordum bu durumun.

Ne yapmalıyım? Destek sart mi? Sayet yardim almak istersem esime nasil aciklamali veya örtbas etmeliyim? Tesekkur ederim.

Hiç tanımadığınız bir insanın sizin hakkınızda bir Şeyler söylemesine ne kadar inanılabilir ki? Şahsen bana dese biri güler geçerdim. Diğer sıkıntınız içinse bende sizin gibiyim içime kapanığımdır. Karşımdaki insanı tanıdıktan sonra o kadar konuşkan olurum ki kimse susturamaz. Çok büyük bir sorun değil bence. Konuşmasını sevdiğiniz insanları gözlemleyip uygulayabilirsiniz.

Masanıza gelen garsonlarla bu kadar muhatap olmak niye? Onların işi siparişinizi alıp istediğinizi servis etmek.
Auranizdan daha önemli bir sorun bu bence.

Diğer konular hakkında pek bir fikrim yok, yardımcı olamayacağım.

Ya bu derece iyi karakter analizi burç tahlili yapan biri niye garsonluk yapsın:confused:
Takılmayın öyle her şeye.Enerji falan bilmem de yapı meselesi bazı şeyler makale okumakla falan değişmez.Bana da mesela kızım bi sus,sen hiç yorulmuyo musun falan derler ben de biraz uslu başlı olayım isterdim ama yok değişmiyor.
Seven böyle sevsin sevmeyen kapı dışarı.En önemlisi sen kendini böyle sev:KK68:

Mizaç yani duygudurum doğıştandır ve kişiliğin değişmez kısmını oluşturur. Yani tamamen mizacınızı değiştiremezsiniz en fazla çabalayarak törpüleyebilirsiniz.

Ama bence gerek duymayın böyle şeylere.

Başkası olma, kendin ol böyle çok daha güzelsin diyorum size son olarak ))

Hiç tanımadığınız bir insanın sizin hakkınızda bir Şeyler söylemesine ne kadar inanılabilir ki? Şahsen bana dese biri güler geçerdim. Diğer sıkıntınız içinse bende sizin gibiyim içime kapanığımdır. Karşımdaki insanı tanıdıktan sonra o kadar konuşkan olurum ki kimse susturamaz. Çok büyük bir sorun değil bence. Konuşmasını sevdiğiniz insanları gözlemleyip uygulayabilirsiniz.
Adam benim de farkında oldugum bi seyi onayladı. Olmayan bi sey soylese zaten umrumda olmazdi da durum bu.

Adamin mizaci oyle. Her musteriyle diyaloga girer hal hatir sorar. Tam garson da denemez aslinda da sef garson gibi bi sey.
İyi de yinede gereksiz diyalog.
Enerji burç bilginiz varsa mekanın bir köşesine fal bölümü açın bir daha ki ne geliriz şu an değil deseydiniz.

Ya bu derece iyi karakter analizi burç tahlili yapan biri niye garsonluk yapsın:confused:
Takılmayın öyle her şeye.Enerji falan bilmem de yapı meselesi bazı şeyler makale okumakla falan değişmez.Bana da mesela kızım bi sus,sen hiç yorulmuyo musun falan derler ben de biraz uslu başlı olayım isterdim ama yok değişmiyor.
Seven böyle sevsin sevmeyen kapı dışarı.En önemlisi sen kendini böyle sev:KK68:

Ben tam ortasi olmak isterdim ne cok sessiz ne cok konusan :)

işsizlik ne boyutlara gelmiş, kişisel gelişim uzmanı adamın yaptığı işe bak :KK53:

konu sahibi, her konuda bilgisi olan yüce yurdum insanını bu kadar ciddiye alma.. bence olaya buradan başlayabilirsin :)
Inanin almazdim alakasiz bi sey söylese. Ama durum bu dedigi dogru yani :/

Hiç tanimadigin bi garsonun laflarını bu kadar dert etmeniz ilginç ..herkes girişken sosyal olamayabilir.evli bi bayansın.fazla enerji sık muhabbet her girdiğin ortamda birileriyle kaynasabilmek sana zarar getirebilir.tanimadigin bi garsonla oturup karakter Analizi yaptiginiza gore..suanki halin iyi.mesafeni koru..

Hiç tanimadigin bi garsonun laflarını bu kadar dert etmeniz ilginç ..herkes girişken sosyal olamayabilir.evli bi bayansın.fazla enerji sık muhabbet her girdiğin ortamda birileriyle kaynasabilmek sana zarar getirebilir.tanimadigin bi garsonla oturup karakter Analizi yaptiginiza gore..suanki halin iyi.mesafeni koru..
Hanimefendi adam musteri memnuniyetini sorgularken diyalog kurmaya da çalışıyor. Oyle sulanayim tarzi biri degil. Ikisini ayirt edebilecek olgunluktayim zaten ben teşekkürler.

E bunu size herhangi bir insan dahi söyleyebilir. Nasıl yani diyebilirsiniz, şöyle ki adamın daha önceden bu işleri yaptığını, sürekli müşterilerle içli dışlı olduğunu falan biliyorsanız o kafeye ilk kez gidişiniz değil, adamı da ilk kez görüşünüz değil. Biraz gözlem yeteneği olan birisi -servis esnasında arkadaşlarınızla yaptığınız konuşmalara da kulak misafiri olmuştur muhtemelen- sizin içe kapanık olduğunuz vb. gibi özelliklerinizi çok rahat söyleyip bunu da aura, çakraya falan bağlayabilir. Bu işleri yapıyorsa belki de ona müşteri olarak gitmeniz için yapmıştır. Ben olsam kafaya takmam bu kadar.

E bunu size herhangi bir insan dahi söyleyebilir. Nasıl yani diyebilirsiniz, şöyle ki adamın daha önceden bu işleri yaptığını, sürekli müşterilerle içli dışlı olduğunu falan biliyorsanız o kafeye ilk kez gidişiniz değil, adamı da ilk kez görüşünüz değil. Biraz gözlem yeteneği olan birisi -servis esnasında arkadaşlarınızla yaptığınız konuşmalara da kulak misafiri olmuştur muhtemelen- sizin içe kapanık olduğunuz vb. gibi özelliklerinizi çok rahat söyleyip bunu da aura, çakraya falan bağlayabilir. Bu işleri yapıyorsa belki de ona müşteri olarak gitmeniz için yapmıştır. Ben olsam kafaya takmam bu kadar.
Adamin dedigini takmadim zaten kendimi biliyorum adam hakli yani.. bu ice kapanik kelimesini duymaktan sıkıldım . Sanki kufur ediliyor gibi geliyor :/

Back
X