• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cafedeki adam? Aura meselesi

burçlara takılıp hayatı ona göre şekillendiren yok enerji yok aura falan gibi tabirlerle kendini sorgulayan insanlar bir bana mı garip geliyor

geçen gün bir arkadaşlar oturuyoruz burcumu sordu bende söyledim kadın tutturdu yok sen o burçtan olamazsın imkanı yok mümkün değil diye.niye dedim,o benim burcumdan olan insanlarla anlaşamazmış enerjisi tutmazmış o yüzden miş:KK53:
Ben de burclara çok bel baglamam
Kadin da saglam sacmalamis

Ben hic garsonla karakter analizi konusan bi içine kapanık görmedim.

22 yaşında evli ve kocaniz sizin dediginize gire donanımlı biriyse onun yaninda kendinizi eksik hissediyor olabilirsiniz.

Normalde ben cok dışa dönük biriyimdir ama hicbir garson gelip de benimle bu konusmalari yapacak yüzü bulmadı.

Adamin tarzi o. Musteri memnuniyetini onemseyen bi tip. Hal hatir sorar her musteriye. Erkek bayan ayirt etmeksizin. Bana da aklinca yardım etmrk mi istedi nedir.

Garsonla sohbet edilmez demisler de sadece gotur getir mi yapar bir garson. Durum musaitse konusulur bu kadar kendini ustun gormek niye. Kuaforle de konusuluyor ayrica.:işsiz:

Fala bakarken bir garson fincan boyle tutulur soyle tutulur diye direktif vermisti. Belli ki biliyordu bu tur isleri ama bize bakmadi. :skandal: Bir falcinin numarasini aldik o zaman ama hic gitmedik.:deli:
Ben de sasirdim bu kadar tepkiye

İnsanları tanımadan, sadece dış görünüşlerine göre değerlendiren bir de üzerine kötü enerji yayan insanlardan zerre hoşlanmıyorum. Bir arkadaşım bu tarz analizler yapan bir doktora, doktor bak adam okumuş filan bu tarz şeylerle ilgileniyormış branşı neyse bilemiyorum, resmimi göstermiş beni de analiz etsin diye, adam açık ara saçmalamıştı. Resmi görür görmez eşine çok bağlı demiş, ben evli değilim bekarım, hiç evlenmedim, ruh hali çok bunalımlı, çok sessiz sakin birisi demiş, ben ki etrafımdaki herkes tarafından çenesi son derece düşük bir insan olarak anılırım, her ortamda arkadaşlarım az gül diye uyarır, bir kaç tane daha böyle çıkarımlar yapmıştı, affedersin totomla gülmüştüm.

Kendine güven, saçma sapan insanların ya da yorumların senin kendini kötü hissettirmesine izin verme, o garson tam patavatsızmış, çok gereksiz buldum ben konuşmasını, kafana takma, sen kendini nasıl mutlu hissediyorsan öyle güzelsin :KK68:
Kendince enerjini yukselt diye yardimci olmaya calisti sacmalayarak. Tesekkur ederim.

22 yaş daha kimliğin oturmadığı bir yaştır.O yaşlarda bazısı fazla dışa dönük gürültülüyken bazısı içe dönük sessiz olabilir.Erken evlilikte bu duruma bir etken.Ama bir mekanda garsonla sohbet etmen ve garsonun senin kişilik analizini yapması enteresan ve itici bir durum.
Nesi cok itici? Grup sohbeti tarzinda bir seydi.
Adam itici bi analiz yapti
Evlilikten once de boyleydim ben

Peki kendisi o çok bilmiş aurasını yükseltip o mekanın sahibi olamamış mı? Ya da ne bileyim trilyonluk bir evlilik yapamamış mı? Belli bi kesimin üzerine çıkamazmışsın da serseriler bulurmuş seni de ithamlara gel
Sinirlendim ha :KK11:
Uyuz patavatsiz adam
Ama disaridan enerjisi dusuk negatif elektrik yayan biri oldugum dogru

Adamin tarzi o. Musteri memnuniyetini onemseyen bi tip. Hal hatir sorar her musteriye. Erkek bayan ayirt etmeksizin. Bana da aklinca yardım etmrk mi istedi nedir.

Hal hatır sormak ayrı sey, enerjin yüksek olmazsa sevgilin serseri olur ayri sey. normalde ne zaman cocuk yapicaksiniz diye soranlara sinir olurlar, bu muhbbet de gayet sinir bozucu. amaan neyse banane

Büyük ihtimalle icine kapanık olmaniz kocanizin bağırıp çağırmasıyla ilgilidirm sizi sindirmistir iyice ondandır.

Hal hatır sormak ayrı sey, enerjin yüksek olmazsa sevgilin serseri olur ayri sey. normalde ne zaman cocuk yapicaksiniz diye soranlara sinir olurlar, bu muhbbet de gayet sinir bozucu. amaan neyse banane

Büyük ihtimalle icine kapanık olmaniz kocanizin bağırıp çağırmasıyla ilgilidirm sizi sindirmistir iyice ondandır.

Yeriyo musunuz yardımcı mi oluyosunuz anlamadim. Ama uslubunuzu daha kibarlastirabilirsiniz. Evlilik oncesi de farksızdı mizacim. Kocamin bagirmasini savunmuyorum

Yeriyo musunuz yardımcı mi oluyosunuz anlamadim. Ama uslubunuzu daha kibarlastirabilirsiniz. Evlilik oncesi de farksızdı mizacim. Kocamin bagirmasini savunmuyorum

Niye yeriyim sizi hanımefendi? yerilecek bir sey mi yaptınız ?

Ben kocanizla ilgili oldugunu düşündüm, yani size sorunun kaynağını söyledim benim düşünceme göre. düzeltmek istiyorsanız kendinizi o noktadan başlayın diye.

Üslubumda da bir sey yok, ille de istirham ederim tarzı cümle kurmak zorunda mıyım

Niye yeriyim sizi hanımefendi? yerilecek bir sey mi yaptınız ?

Ben kocanizla ilgili oldugunu düşündüm, yani size sorunun kaynağını söyledim benim düşünceme göre. düzeltmek istiyorsanız kendinizi o noktadan başlayın diye.

Üslubumda da bir sey yok, ille de istirham ederim tarzı cümle kurmak zorunda mıyım

Tesekkur ederim
Tartismalar cok azaldi aramizdaki
Oturtamadigim şeyler var daha tabii ki

Elalemin laflarına bu kadar da çok itibar etmeyin. İlla herkes, sosyal olacak diye de bir kaide yok.. Kimisi de içe dönük olur, geri de durur. pek muhattap olmayı sevmez..
Öncelikle kendinizi olduğunuz gibi kabul edin, ve içinizden nasıl geçiyorsa öyle davranın. Kendiniz olur.. Siz kendinizi sever ve değer verirseniz, herkes sizi sever..

Uyuz patavatsiz adam
Ama disaridan enerjisi dusuk negatif elektrik yayan biri oldugum dogru
Kendini öyle etiketleme canım. Sen nasıl biri olduğunu düşünürsen istisnasız etrafındaki herkes seni öyle görür. Enerjini kendin yaratırsın. Negatif deme kendine bu çok yanlış ve çok güçlü bi itham.
Tek ihtiyacın olan biraz daha cesaret sadece. Sohbet, muhabbet, azıcık girişkenlik. Bir ortamda bulunurken senin de frekansta olduğunu gösterebilmen adına konuşulan konularla ilgili küçük sorular sor, kendi fikirlerinden bahset naçizane. Sonuçta karşındaki herkes insan. Senden bir damla fazlası yok kimsenin :rapci: Ben bu konularda çok rahatımdır mesela. Rahatlık forever :KK59:

Elin garsonun bilmem nesini kafaya neden takiyorsunuz?o kadar uzmanmis madem, neden astrolog olmamis. Sacmasapan seylere inanmayin.Ha bi seye inanicaksaniz,ilkonce kendinize inanin. :nazar:

Şİmdiye kadar garsondan ne yicek veya içeceksem onu isterim.
Hiç burçlar hakkındaki fikrini sormak hatta tanımadığım bir insanla bukadar muhabbet etmek aklıma gelmezdi açıkçası.
Ne alaka ?Bence özgüveniniz gayet yerinde görünüyor buradan bu konuya
bakınca.

Sen neysen o'sundur. İki gün rol yap bir süre sonra gene eski sen olacaksın. Çevrenin seni nasıl görmek istediği değil senin kendini nasıl ve ne şekilde olmak isteyip,mutlu hissettiğin bir hayatta yaşıyoruz. Yani garsonda çok saçmalamış her naif insan serseriylemi olur.:KK20:

Bence biri sana kırıcı bir şeyler söylediğinde suratını asman kötü bir şey değil. Sana yakışan budur. Bazen kaybettirir ama tahminimce çoğu zaman sana kazandıracaktır. Yani sessiz sakinsin diye elinde ki ekmeği isteyene verecek değilsindir bence.

Hem bak naifim diyorsun cazgır bir kadın mı görmek isterdin kendinde,boş veer. :KK19:

Back
X