Ben de burclara çok bel baglamamburçlara takılıp hayatı ona göre şekillendiren yok enerji yok aura falan gibi tabirlerle kendini sorgulayan insanlar bir bana mı garip geliyor
geçen gün bir arkadaşlar oturuyoruz burcumu sordu bende söyledim kadın tutturdu yok sen o burçtan olamazsın imkanı yok mümkün değil diye.niye dedim,o benim burcumdan olan insanlarla anlaşamazmış enerjisi tutmazmış o yüzden miş
Ben hic garsonla karakter analizi konusan bi içine kapanık görmedim.
22 yaşında evli ve kocaniz sizin dediginize gire donanımlı biriyse onun yaninda kendinizi eksik hissediyor olabilirsiniz.
Normalde ben cok dışa dönük biriyimdir ama hicbir garson gelip de benimle bu konusmalari yapacak yüzü bulmadı.
Ben de sasirdim bu kadar tepkiyeGarsonla sohbet edilmez demisler de sadece gotur getir mi yapar bir garson. Durum musaitse konusulur bu kadar kendini ustun gormek niye. Kuaforle de konusuluyor ayrica.
Fala bakarken bir garson fincan boyle tutulur soyle tutulur diye direktif vermisti. Belli ki biliyordu bu tur isleri ama bize bakmadi.Bir falcinin numarasini aldik o zaman ama hic gitmedik.
Kendince enerjini yukselt diye yardimci olmaya calisti sacmalayarak. Tesekkur ederim.İnsanları tanımadan, sadece dış görünüşlerine göre değerlendiren bir de üzerine kötü enerji yayan insanlardan zerre hoşlanmıyorum. Bir arkadaşım bu tarz analizler yapan bir doktora, doktor bak adam okumuş filan bu tarz şeylerle ilgileniyormış branşı neyse bilemiyorum, resmimi göstermiş beni de analiz etsin diye, adam açık ara saçmalamıştı. Resmi görür görmez eşine çok bağlı demiş, ben evli değilim bekarım, hiç evlenmedim, ruh hali çok bunalımlı, çok sessiz sakin birisi demiş, ben ki etrafımdaki herkes tarafından çenesi son derece düşük bir insan olarak anılırım, her ortamda arkadaşlarım az gül diye uyarır, bir kaç tane daha böyle çıkarımlar yapmıştı, affedersin totomla gülmüştüm.
Kendine güven, saçma sapan insanların ya da yorumların senin kendini kötü hissettirmesine izin verme, o garson tam patavatsızmış, çok gereksiz buldum ben konuşmasını, kafana takma, sen kendini nasıl mutlu hissediyorsan öyle güzelsin
Nesi cok itici? Grup sohbeti tarzinda bir seydi.22 yaş daha kimliğin oturmadığı bir yaştır.O yaşlarda bazısı fazla dışa dönük gürültülüyken bazısı içe dönük sessiz olabilir.Erken evlilikte bu duruma bir etken.Ama bir mekanda garsonla sohbet etmen ve garsonun senin kişilik analizini yapması enteresan ve itici bir durum.
Uyuz patavatsiz adamPeki kendisi o çok bilmiş aurasını yükseltip o mekanın sahibi olamamış mı? Ya da ne bileyim trilyonluk bir evlilik yapamamış mı? Belli bi kesimin üzerine çıkamazmışsın da serseriler bulurmuş seni de ithamlara gel
Sinirlendim ha
Adamin tarzi o. Musteri memnuniyetini onemseyen bi tip. Hal hatir sorar her musteriye. Erkek bayan ayirt etmeksizin. Bana da aklinca yardım etmrk mi istedi nedir.
Hal hatır sormak ayrı sey, enerjin yüksek olmazsa sevgilin serseri olur ayri sey. normalde ne zaman cocuk yapicaksiniz diye soranlara sinir olurlar, bu muhbbet de gayet sinir bozucu. amaan neyse banane
Büyük ihtimalle icine kapanık olmaniz kocanizin bağırıp çağırmasıyla ilgilidirm sizi sindirmistir iyice ondandır.
Yeriyo musunuz yardımcı mi oluyosunuz anlamadim. Ama uslubunuzu daha kibarlastirabilirsiniz. Evlilik oncesi de farksızdı mizacim. Kocamin bagirmasini savunmuyorum
Niye yeriyim sizi hanımefendi? yerilecek bir sey mi yaptınız ?
Ben kocanizla ilgili oldugunu düşündüm, yani size sorunun kaynağını söyledim benim düşünceme göre. düzeltmek istiyorsanız kendinizi o noktadan başlayın diye.
Üslubumda da bir sey yok, ille de istirham ederim tarzı cümle kurmak zorunda mıyım
Tekrar edeyim, bir mekanda garsonla sohbet etmek ve garsonun kişilik analizi yapması çok itici.Nesi cok itici? Grup sohbeti tarzinda bir seydi.
Adam itici bi analiz yapti
Evlilikten once de boyleydim ben
Kendini öyle etiketleme canım. Sen nasıl biri olduğunu düşünürsen istisnasız etrafındaki herkes seni öyle görür. Enerjini kendin yaratırsın. Negatif deme kendine bu çok yanlış ve çok güçlü bi itham.Uyuz patavatsiz adam
Ama disaridan enerjisi dusuk negatif elektrik yayan biri oldugum dogru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?