Cafedeki adam? Aura meselesi

Ben de burclara çok bel baglamam
Kadin da saglam sacmalamis

Adamin tarzi o. Musteri memnuniyetini onemseyen bi tip. Hal hatir sorar her musteriye. Erkek bayan ayirt etmeksizin. Bana da aklinca yardım etmrk mi istedi nedir.

Ben de sasirdim bu kadar tepkiye

Kendince enerjini yukselt diye yardimci olmaya calisti sacmalayarak. Tesekkur ederim.

Nesi cok itici? Grup sohbeti tarzinda bir seydi.
Adam itici bi analiz yapti
Evlilikten once de boyleydim ben

Uyuz patavatsiz adam
Ama disaridan enerjisi dusuk negatif elektrik yayan biri oldugum dogru

Adamin tarzi o. Musteri memnuniyetini onemseyen bi tip. Hal hatir sorar her musteriye. Erkek bayan ayirt etmeksizin. Bana da aklinca yardım etmrk mi istedi nedir.

Hal hatır sormak ayrı sey, enerjin yüksek olmazsa sevgilin serseri olur ayri sey. normalde ne zaman cocuk yapicaksiniz diye soranlara sinir olurlar, bu muhbbet de gayet sinir bozucu. amaan neyse banane

Büyük ihtimalle icine kapanık olmaniz kocanizin bağırıp çağırmasıyla ilgilidirm sizi sindirmistir iyice ondandır.

Yeriyo musunuz yardımcı mi oluyosunuz anlamadim. Ama uslubunuzu daha kibarlastirabilirsiniz. Evlilik oncesi de farksızdı mizacim. Kocamin bagirmasini savunmuyorum

Yeriyo musunuz yardımcı mi oluyosunuz anlamadim. Ama uslubunuzu daha kibarlastirabilirsiniz. Evlilik oncesi de farksızdı mizacim. Kocamin bagirmasini savunmuyorum

Niye yeriyim sizi hanımefendi? yerilecek bir sey mi yaptınız ?

Ben kocanizla ilgili oldugunu düşündüm, yani size sorunun kaynağını söyledim benim düşünceme göre. düzeltmek istiyorsanız kendinizi o noktadan başlayın diye.

Üslubumda da bir sey yok, ille de istirham ederim tarzı cümle kurmak zorunda mıyım

Tesekkur ederim
Tartismalar cok azaldi aramizdaki
Oturtamadigim şeyler var daha tabii ki

bence bu durum u sorun olacak şekilde görmeyin önemli bir durum değil yapı meselesi

Elalemin laflarına bu kadar da çok itibar etmeyin. İlla herkes, sosyal olacak diye de bir kaide yok.. Kimisi de içe dönük olur, geri de durur. pek muhattap olmayı sevmez..
Öncelikle kendinizi olduğunuz gibi kabul edin, ve içinizden nasıl geçiyorsa öyle davranın. Kendiniz olur.. Siz kendinizi sever ve değer verirseniz, herkes sizi sever..

Uyuz patavatsiz adam
Ama disaridan enerjisi dusuk negatif elektrik yayan biri oldugum dogru
Kendini öyle etiketleme canım. Sen nasıl biri olduğunu düşünürsen istisnasız etrafındaki herkes seni öyle görür. Enerjini kendin yaratırsın. Negatif deme kendine bu çok yanlış ve çok güçlü bi itham.
Tek ihtiyacın olan biraz daha cesaret sadece. Sohbet, muhabbet, azıcık girişkenlik. Bir ortamda bulunurken senin de frekansta olduğunu gösterebilmen adına konuşulan konularla ilgili küçük sorular sor, kendi fikirlerinden bahset naçizane. Sonuçta karşındaki herkes insan. Senden bir damla fazlası yok kimsenin Ben bu konularda çok rahatımdır mesela. Rahatlık forever

Elin garsonun bilmem nesini kafaya neden takiyorsunuz?o kadar uzmanmis madem, neden astrolog olmamis. Sacmasapan seylere inanmayin.Ha bi seye inanicaksaniz,ilkonce kendinize inanin.

Şİmdiye kadar garsondan ne yicek veya içeceksem onu isterim.
Hiç burçlar hakkındaki fikrini sormak hatta tanımadığım bir insanla bukadar muhabbet etmek aklıma gelmezdi açıkçası.
Ne alaka ?Bence özgüveniniz gayet yerinde görünüyor buradan bu konuya
bakınca.

Sen neysen o'sundur. İki gün rol yap bir süre sonra gene eski sen olacaksın. Çevrenin seni nasıl görmek istediği değil senin kendini nasıl ve ne şekilde olmak isteyip,mutlu hissettiğin bir hayatta yaşıyoruz. Yani garsonda çok saçmalamış her naif insan serseriylemi olur.

Bence biri sana kırıcı bir şeyler söylediğinde suratını asman kötü bir şey değil. Sana yakışan budur. Bazen kaybettirir ama tahminimce çoğu zaman sana kazandıracaktır. Yani sessiz sakinsin diye elinde ki ekmeği isteyene verecek değilsindir bence.

Hem bak naifim diyorsun cazgır bir kadın mı görmek isterdin kendinde,boş veer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…