Çağımızın vebası: Stalk!

Bende sosyal medya kullanmayan eski bir hesabı olan herşeyi ordsn öğrenen hiç bişeyden geri kalmayan tipik bir bayanım merak etmeyin herkeste aynı olurmu bilmem ama tecrübe edindiö artık çok takılıp bi süre sonra hersey aynılaşmaya başladıktan sonra bıranda bir soğuma geliyor basında saatlerını verdığımız uygulama göz ucuyla bakılıp çıkılan bısey haline dönüsüyor :KK14:

Evet zamanla "mehh" modunda sıradan bir şeymişçesine bakıyorum, zaten çoğu kişiye hemen kaybediyorum ilgimi. Ama bu önemsediğim eski sevgili sıkıntı işte :KK51:

Hee sen ne diyon kardeşinini kocası Türkmüş
Snap atmış
Kız snap çekiyor, arkada dilberay tavukları pişirmişem çalıyor

Vay arkadaş dedim ya olaamz dedimm yaa

Nee, bunu bilmiyordum! Vay be. Sndngmh belki bir gün tammy'yi de halay çekerken görürüz :D

Cok guzel bir hamilelik gecirdi:KK70:

Valla nasıl imrendim ya. Wolf de müthiş bir bebek zaten, kıskanıyorum hatunu. (kocasının taşlığı apayrı bir konu)

Nee, bunu bilmiyordum! Vay be. Sndngmh belki bir gün tammy'yi de halay çekerken görürüz :KK70:

Valla nasıl imrendim ya. Wolf de müthiş bir bebek zaten, kıskanıyorum hatunu. (kocasının taşlığı apayrı bir konu)

Adamin bebekle bir fotografi var cok sirinlerdi

Yarın uyandığında o telefon yanında olmasın.
Uyuduğun odanın dışında başka bir odada sarja tak orada kalsın.

Uyanır uyanmaz gidip telefonu eline alma.
Lavoba, mutfak hiç olmadı tv ac ve zaman geçir.
Bunu bir kaç gün yaptığında ritüel olmaktan çıkmaya baslar.

Engelle ayrıca.

Yarın uyandığında o telefon yanında olmasın.
Uyuduğun odanın dışında başka bir odada sarja tak orada kalsın.

Uyanır uyanmaz gidip telefonu eline alma.
Lavoba, mutfak hiç olmadı tv ac ve zaman geçir.
Bunu bir kaç gün yaptığında ritüel olmaktan çıkmaya baslar.

Engelle ayrıca.

Evet bu güzel bir fikir, teşekkür ederim :)

Aslında iradeli biriyim, çoook uzun zaman hiç önemsemeden hiç bakmadan devam ettim ama bir anda böyle bir adet edindim işte.

Eskiden daha çok konuşuyordu gorusuyordu insanlar.. sozlu dedikodu kazani vardı.. hemen değilse de elbet bi gün piii sununla evlenmiş aaa çocuğu olmuş derken bi merak gideriliyordu.. şimdi o kadar kolay ki.. eğlenceli de.. dizi takip etmek gibi.. ama öyle saçma ki aynı zamanda.. en iyisi mümkün olduğu kadar uzak durmak.. çocuğa tablet vermeyen ama elinden telefon düşürmeyen kişi kendini korumayı unutuyor..

Evet bu güzel bir fikir, teşekkür ederim :)

Aslında iradeli biriyim, çoook uzun zaman hiç önemsemeden hiç bakmadan devam ettim ama bir anda böyle bir adet edindim işte.

Alışkanlık ve boş zaman isi :)
Ben de her gün erken kalkicam diyorum ama olmuyor.
Geç yatıyorum. Sabah 10 da uyanıyorum ama uykum bitmedigi için bir iki saat daha uyuyorum. Çünkü yapacak çokta önemli bir işim yok.
Kalkıp spora gidiyorum. Erken olmuyor da geç gidiyorum. Tamamen boş zamanimin çok olmasından kaynaklı :)

Başka bir alışkanlık edinin. Diğerini bırakırsınız :)

Eskiden daha çok konuşuyordu gorusuyordu insanlar.. sozlu dedikodu kazani vardı.. hemen değilse de elbet bi gün piii sununla evlenmiş aaa çocuğu olmuş derken bi merak gideriliyordu.. şimdi o kadar kolay ki.. eğlenceli de.. dizi takip etmek gibi.. ama öyle saçma ki aynı zamanda.. en iyisi mümkün olduğu kadar uzak durmak.. çocuğa tablet vermeyen ama elinden telefon düşürmeyen kişi kendini korumayı unutuyor..

Evet kesinlikle. İnsanların hayatını orada yansıttıklarından ibaret sanıyoruz işin kötüsü. Bu illüzyona kapılıp gidiyoruz. Geçenlerde hafif ünlü birisinin hesabına denk gelmiştim, sıradan bulduğum bir kızla beraberdi ve kıza sürprizler, evlilik teklifi, romantik yemekler vs. aşk dolu bir profili vardı adamın. Vay be dedim ne şanslı kız. Aradan bir hafta geçti geçmedi adamın başka bir kızla ömrüm herşeyim yazılı fotoğrafını gördüm :KK57:

Alışkanlık ve boş zaman isi :)
Ben de her gün erken kalkicam diyorum ama olmuyor.
Geç yatıyorum. Sabah 10 da uyanıyorum ama uykum bitmedigi için bir iki saat daha uyuyorum. Çünkü yapacak çokta önemli bir işim yok.
Kalkıp spora gidiyorum. Erken olmuyor da geç gidiyorum. Tamamen boş zamanimin çok olmasından kaynaklı :)

Başka bir alışkanlık edinin. Diğerini bırakırsınız :)

Spor yapamıyorum evimdeki bazı durumlardan dolayı şu sıra. O kadar rahatlatıyor ki insanı mental olarak. Yoğunluğum geçsin ilk iş koşu ayakkabılarımı ayağıma geçirip sokağa atıcam kendimi :)

Evet kesinlikle. İnsanların hayatını orada yansıttıklarından ibaret sanıyoruz işin kötüsü. Bu illüzyona kapılıp gidiyoruz. Geçenlerde hafif ünlü birisinin hesabına denk gelmiştim, sıradan bulduğum bir kızla beraberdi ve kıza sürprizler, evlilik teklifi, romantik yemekler vs. aşk dolu bir profili vardı adamın. Vay be dedim ne şanslı kız. Aradan bir hafta geçti geçmedi adamın başka bir kızla ömrüm herşeyim yazılı fotoğrafını gördüm :KK57:

Fotograf karesine sokusturulmus anlar cogu.. Güzel şeyler paylaşılıyor hatta paylasmayinca sanki yaşanmamış oluyor gibi bi telaş var.. Bu da yeni dünya.. çok hızlı ve ortada.. kacamayiz ama azaltmak mümkün.. telefonunda internet olmayan yes no tuşunu bilen babam ve annem dünyayı geziyorlar ve hiç eksiklik yasamiyorlar :) yeni dünya onlari esir edemedi kendine..

Fotograf karesine sokusturulmus anlar cogu.. Güzel şeyler paylaşılıyor hatta paylasmayinca sanki yaşanmamış oluyor gibi bi telaş var.. Bu da yeni dünya.. çok hızlı ve ortada.. kacamayiz ama azaltmak mümkün.. telefonunda internet olmayan yes no tuşunu bilen babam ve annem dünyayı geziyorlar ve hiç eksiklik yasamiyorlar :) yeni dünya onlari esir edemedi kendine..

Yıllardır paylaşım yapmış değilim ve eksikliğini de hissetmiyorum. Mutlu olduğum anları başkalarının gözüne sokmaya ihtiyaç duymadım hiç. Şu merakımı da dizginlesem süper olacak :)

Spor yapamıyorum evimdeki bazı durumlardan dolayı şu sıra. O kadar rahatlatıyor ki insanı mental olarak. Yoğunluğum geçsin ilk iş koşu ayakkabılarımı ayağıma geçirip sokağa atıcam kendimi :)

Evet bütün beyin yorgunluğunu da aliyor.
Bütün kötü enerjimi attığımı düşünüyorum:KK6:

Şimdiden kolay gelsin diyorum :spor:
Ben de yürüyüş yapamıyorum maalesef ama en sağlıklısı açık hava.

Çok aşırı saçma bence. İnstagrama girip onun bunun doğumuna gün saymak,kafayı yemiş gibi hep onun profılıne gırmek
Şimdı baktım Afedersıniz p.r.n# yıldızlarına benziyor. Kim kardashian gibi bir tipi var esmer tenine o saç rengi hic gıtmemış. Zaten hıcbır sosyal medya kullanmıyorum. KK haricinde :)
Ben kendi düşüncemi soyledim. Hadi iyi geceler

Evet bütün beyin yorgunluğunu da aliyor.
Bütün kötü enerjimi attığımı düşünüyorum:KK6:

Şimdiden kolay gelsin diyorum :spor:
Ben de yürüyüş yapamıyorum maalesef ama en sağlıklısı açık hava.

Kesinlikle, tüm bakış açım olumlu hale gelmişti yoğun spor yaptığım dönemde :)

Çok teşekkür ediyorumm, sana da kolay gelsin :KK25:

Bende aslında merak ediyorum face kullanmıyorum mesela. Ama esimin faceinden lise arkadaşlarıma Üniversite arkadaşlarıma bakıyorum bazen. Nişanlanan evlenen kişileri öyle öğreniyorum. Herkesin icinde var aslında bu.

Back
X