- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.653
- 798
- Konu Sahibi MinervaMcGonagall
Merak etmiyorum
Banane ki naptıklarından
Banane ki naptıklarından

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğumuna gün saydık kardeşimle![]()
Her sabah uyanırım, ilk işim Tammy Hembrow yeni post atmış mı diye bakarım
İlk işim budur
Yüzümü yıkamadan bunu yaparım
Ne yapayım be alışkanlık
Bende sosyal medya kullanmayan eski bir hesabı olan herşeyi ordsn öğrenen hiç bişeyden geri kalmayan tipik bir bayanım merak etmeyin herkeste aynı olurmu bilmem ama tecrübe edindiö artık çok takılıp bi süre sonra hersey aynılaşmaya başladıktan sonra bıranda bir soğuma geliyor basında saatlerını verdığımız uygulama göz ucuyla bakılıp çıkılan bısey haline dönüsüyor![]()
Hee sen ne diyon kardeşinini kocası Türkmüş
Snap atmış
Kız snap çekiyor, arkada dilberay tavukları pişirmişem çalıyor
Vay arkadaş dedim ya olaamz dedimm yaa
Cok guzel bir hamilelik gecirdi![]()
Nee, bunu bilmiyordum! Vay be. Sndngmh belki bir gün tammy'yi de halay çekerken görürüz
Valla nasıl imrendim ya. Wolf de müthiş bir bebek zaten, kıskanıyorum hatunu. (kocasının taşlığı apayrı bir konu)
Yarın uyandığında o telefon yanında olmasın.
Uyuduğun odanın dışında başka bir odada sarja tak orada kalsın.
Uyanır uyanmaz gidip telefonu eline alma.
Lavoba, mutfak hiç olmadı tv ac ve zaman geçir.
Bunu bir kaç gün yaptığında ritüel olmaktan çıkmaya baslar.
Engelle ayrıca.
Evet bu güzel bir fikir, teşekkür ederim :)
Aslında iradeli biriyim, çoook uzun zaman hiç önemsemeden hiç bakmadan devam ettim ama bir anda böyle bir adet edindim işte.
Eskiden daha çok konuşuyordu gorusuyordu insanlar.. sozlu dedikodu kazani vardı.. hemen değilse de elbet bi gün piii sununla evlenmiş aaa çocuğu olmuş derken bi merak gideriliyordu.. şimdi o kadar kolay ki.. eğlenceli de.. dizi takip etmek gibi.. ama öyle saçma ki aynı zamanda.. en iyisi mümkün olduğu kadar uzak durmak.. çocuğa tablet vermeyen ama elinden telefon düşürmeyen kişi kendini korumayı unutuyor..
Alışkanlık ve boş zaman isi :)
Ben de her gün erken kalkicam diyorum ama olmuyor.
Geç yatıyorum. Sabah 10 da uyanıyorum ama uykum bitmedigi için bir iki saat daha uyuyorum. Çünkü yapacak çokta önemli bir işim yok.
Kalkıp spora gidiyorum. Erken olmuyor da geç gidiyorum. Tamamen boş zamanimin çok olmasından kaynaklı :)
Başka bir alışkanlık edinin. Diğerini bırakırsınız :)
Evet kesinlikle. İnsanların hayatını orada yansıttıklarından ibaret sanıyoruz işin kötüsü. Bu illüzyona kapılıp gidiyoruz. Geçenlerde hafif ünlü birisinin hesabına denk gelmiştim, sıradan bulduğum bir kızla beraberdi ve kıza sürprizler, evlilik teklifi, romantik yemekler vs. aşk dolu bir profili vardı adamın. Vay be dedim ne şanslı kız. Aradan bir hafta geçti geçmedi adamın başka bir kızla ömrüm herşeyim yazılı fotoğrafını gördüm![]()
Fotograf karesine sokusturulmus anlar cogu.. Güzel şeyler paylaşılıyor hatta paylasmayinca sanki yaşanmamış oluyor gibi bi telaş var.. Bu da yeni dünya.. çok hızlı ve ortada.. kacamayiz ama azaltmak mümkün.. telefonunda internet olmayan yes no tuşunu bilen babam ve annem dünyayı geziyorlar ve hiç eksiklik yasamiyorlar :) yeni dünya onlari esir edemedi kendine..
Spor yapamıyorum evimdeki bazı durumlardan dolayı şu sıra. O kadar rahatlatıyor ki insanı mental olarak. Yoğunluğum geçsin ilk iş koşu ayakkabılarımı ayağıma geçirip sokağa atıcam kendimi :)
Evet bütün beyin yorgunluğunu da aliyor.
Bütün kötü enerjimi attığımı düşünüyorum
Şimdiden kolay gelsin diyorum
Ben de yürüyüş yapamıyorum maalesef ama en sağlıklısı açık hava.
Mesela benim yarın cidden erken uyanıp spora gitmem gerek fakat kk yi takip etmekten çıkıp uyuyamiyorum
Ciddi manada çağ hastalığı.
MinervaMcGonagall