Çağımızın vebası: Stalk!

Aynı böyleyim işte, ufak tefek şeylerle dünyanın bilgisine ulaşıyorum. İçimde durdurulamaz bir detektif var adeta :KK6:

Benim de daha vakit alan uğraşlar, bana keyif veren hobiler edinmem şart :)
A101 e silikon tabancası gelmiş aldım onlarla süsler yapıcam ona bir başlasan Stalk falan hak getire ohhh dünyanın magnetini süslü aynasını yapıcam kız gitcem Eminönü'ne ohhh Bunlar hep boşluktan

instagram virüsü bende de var. :KK53:
o sayfadan o sayfaya.
arkadaşım birini etiketlemiş kız havalı dur bi bakim. a bu sevgilisi mi dur ona da bakim. derken cümle alemin hayatını öğrendim :KK57:
çoğu insan aynı ama ya. geçen eşimin uzak bir akrabasıyla tanıştım. bende ekli falan değil doğal olarak. hemen tanıdı beni ben seni fotoğraflardan tanıyorum takip ediyorum deyip kıs kıs güldü kadın. Sadece stalklamıyor aynı zamanda stalklanıyormuşum :cool::KK48::KK48:

idare ediyorum.
ya benim sosyal medya hesabım varken, sırf zaman geçsin diye giriyordum. allahım millet nasıl seviliyor, nasıl değer görüyor, mutluluktan nasıl aklını çıldırıyor, ana sayfada ister istemez görüyorsun. kapattım bütün hesapları, sadece kimi görmek istersem stalk yapıyorum. sosyal medya yüzünden sevilmediğimi düşünmüştüm mesela, kafamdan aşağı gül yaprakları falan yağdırması gerekiyormuş gibi.
bi de geçen stalk yaparken bi fotoğraf gördüm eski sevgilimin, adam aşırı bi ciddiyetle telefonla ilgileniyor muhabbet umurunda değil, biraz yakınlaştırdım bana mesaj atıyor. stalk iyidir.

Vaay şehzadeye bak sen :) Böyle şeylerle karşılaşınca güzel tabii.

A101 e silikon tabancası gelmiş aldım onlarla süsler yapıcam ona bir başlasan Stalk falan hak getire ohhh dünyanın magnetini süslü aynasını yapıcam kız gitcem Eminönü'ne ohhh Bunlar hep boşluktan

Ay ben de mi alsam. Cicili bicili şeyler kafamı dağıtır belki. İçimden bir derya baykal çıkıyormuş :KK69:

İnstagramda takip ettiklerin kısmının kaldırılmasını istiyorum.
Kimi beğenmiş, kimi eklemiş bakmaktan gözlerim bozuldu :işsiz:

Bir de o var ya. Aralarındaki samimiyetin dozunu anlamaya çalışmak falan. Bu ilgimizi faydalı bir şeye yönlendirmemiz gerek acilen :KK51:

instagram virüsü bende de var. :KK53:
o sayfadan o sayfaya.
arkadaşım birini etiketlemiş kız havalı dur bi bakim. a bu sevgilisi mi dur ona da bakim. derken cümle alemin hayatını öğrendim :KK57:
çoğu insan aynı ama ya. geçen eşimin uzak bir akrabasıyla tanıştım. bende ekli falan değil doğal olarak. hemen tanıdı beni ben seni fotoğraflardan tanıyorum takip ediyorum deyip kıs kıs güldü kadın. Sadece stalklamıyor aynı zamanda stalklanıyormuşum :cool::KK48::KK48:

Bir de bu boyutu var tabii :) Herkes herkesin hayatı hakkında fikir sahibi artık sosyal medya sağolsun :)

Ay ben de mi alsam. Cicili bicili şeyler kafamı dağıtır belki. İçimden bir derya baykal çıkıyormuş :KK69:

Bir de o var ya. Aralarındaki samimiyetin dozunu anlamaya çalışmak falan. Bu ilgimizi faydalı bir şeye yönlendirmemiz gerek acilen :KK51:

Bir de bu boyutu var tabii :) Herkes herkesin hayatı hakkında fikir sahibi artık sosyal medya sağolsun :)
Derya Baykal da kocasını aldatmış aradığı aşkı yakalamamış içine düştüğü boşluktan örgü vs ile kurtulmuştu al Can'ım inan bak Nasıl güzel şeyler çıkacak bana dua edersin bi yapar bir bozarsın sonra bana dua edersin

bi şey daha fark ettim.
milletin mutluluğunu göz ardı ettikten sonra, bi şekilde onun fotoğraflarına ulaştım.
böyle instagramda geziyorum eğleniyorum yiyorum içiyorum imajı var ama, hani o bakışları... adam mutsuz. ölümüne mutsuz.
aşırı mutluyuz mesajı veren fotoğrafları hiç irdelemiyoruz. ben stalk yaparken öğrendim. dışardan gören ay adam ne mutlu der ama gerçekten tanıyan bilen biri anlıyor. yüzündeki ifadeden, gülümsemesinden fotoğrafı kimin çektiğini bile anlıyorum.

Derya Baykal da kocasını aldatmış aradığı aşkı yakalamamış içine düştüğü boşluktan örgü vs ile kurtulmuştu al Can'ım inan bak Nasıl güzel şeyler çıkacak bana dua edersin bi yapar bir bozarsın sonra bana dua edersin
Ya bende aldım o silikon tabancasından ama basmadan akıyor silikon ve hemen donuyor yapıştıramadan.
Arkadaşım da aldı onda da aynı sorun var sen denedin mi? Hevesim kursağımda kaldı benim :110:
Müşteri hizmetlerine yazıyormuşum gibi hissettim şu an :KK45:

Kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş :D ben stalk yapmıyorum bu aralar kk'da deli gibi zaman öldürüyorum. Nasıl kurtulacağım bilmiyorum. Belirli bi zaman koysak.. Mesela sabah kalktığımda 1 saat telefonla uğraşacağım sonra kesin bırakacağım gibi..

Dizginleyemiyorum.. Şöyle söyleyeyim, eski sevgilimin beraber olduğumuz yıllardaki ev arkadaşının o zamanlardaki sevgilisine kadar stalkluyorum.. Eski sevgilimin benden önceki sevgilisi, benden sonraki sevgilisi filan onlardan bahsetmiyorum bile :D ha bi de kendi liseden, üniversiteden artık görüşmediğim arkadaşlarım filan onlara da bakıyorum arada.. niye böyle yapıyorum bilmiyorum, hayatımı da olumlu ya da olumsuz etkilemiyor ama merak ediyorum.. çok saçma tabii ki..

Ya bende aldım o silikon tabancasından ama basmadan akıyor silikon ve hemen donuyor yapıştıramadan.
Arkadaşım da aldı onda da aynı sorun var sen denedin mi? Hevesim kursağımda kaldı benim :110:
Müşteri hizmetlerine yazıyormuşum gibi hissettim şu an :KK45:
Aaa deneyim Can'ım

:KK57: Gerçekten mi ya? Bilmiyordum bunu. Ama böyle şeylerle uğraşmayı aklıma soktun teşekkür ederim canım, iyi gelecek bence de :)

bi şey daha fark ettim.
milletin mutluluğunu göz ardı ettikten sonra, bi şekilde onun fotoğraflarına ulaştım.
böyle instagramda geziyorum eğleniyorum yiyorum içiyorum imajı var ama, hani o bakışları... adam mutsuz. ölümüne mutsuz.
aşırı mutluyuz mesajı veren fotoğrafları hiç irdelemiyoruz. ben stalk yaparken öğrendim. dışardan gören ay adam ne mutlu der ama gerçekten tanıyan bilen biri anlıyor. yüzündeki ifadeden, gülümsemesinden fotoğrafı kimin çektiğini bile anlıyorum.

Onu senden daha iyi kim tanıyabilir. Perdelemeye çalıştığı her şeyi gün gibi görüyorsundur.

Kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş :KK70: ben stalk yapmıyorum bu aralar kk'da deli gibi zaman öldürüyorum. Nasıl kurtulacağım bilmiyorum. Belirli bi zaman koysak.. Mesela sabah kalktığımda 1 saat telefonla uğraşacağım sonra kesin bırakacağım gibi..

Evet tamamen bırakamasak da en azından sınırlamak gerek :KK51:

Dizginleyemiyorum.. Şöyle söyleyeyim, eski sevgilimin beraber olduğumuz yıllardaki ev arkadaşının o zamanlardaki sevgilisine kadar stalkluyorum.. Eski sevgilimin benden önceki sevgilisi, benden sonraki sevgilisi filan onlardan bahsetmiyorum bile :KK70: ha bi de kendi liseden, üniversiteden artık görüşmediğim arkadaşlarım filan onlara da bakıyorum arada.. niye böyle yapıyorum bilmiyorum, hayatımı da olumlu ya da olumsuz etkilemiyor ama merak ediyorum.. çok saçma tabii ki..

Valla ben kocamın 6 yıl önceki eski sevgilisinin kocasının nikah şahidine kadar stalklayan kadınım bu konuda kimseye şöyle kurtulursun diyemem :KK70:

Ah kızlar bendensiniz :KK5:

Meraksa merak yani engel olamıyorum napiim. Arkadaşlarımın eski sevgililerine, hatta onların daha sonraki eski sevgililerine kadar bakıyorum aklıma gelirse :D Geçen gün kuzenimin eski sevgilisinin kuzeninin düğünündeki şarkıcının koyduğu fotoğraflardan düğünde kim var kim yok baktık :D

Eskiden 2şer 2şer hesabım vardı hepsinde. Birisi orj hesabımdı, diğeri stalklamak için kullandığım hesaptı. Hani yanlıslıkla falan beğenirsem çakmasınlar diye:halay: Şuan hiç yok, sıkıldım dondurdum, telefonumdan uygulamalarını dahi sildim. Arada akrabalardan merak ettiğim olursa eşimin hesabından girip bakıyorum. Stalker ruhu ölmez çünkü, hep içimde:dondurma:

görüyorum.

onu görünce aklıma geldi zaten. belki de bazı insanların bazı insanlara yaptığı nispeti kıskanıyoruz farkında olmadan.

Doğru söylüyorsun. Ben de imrendiğim şeylerin bir süre sonra aslı ortaya çıktığında hepsinin göz boyamaya çalışmaktan ibaret olduğunu anlıyorum.

Ben çok takıldığım hesap olursa engelleyip kurtuluyorum. Bi tanesi de beni engelledi. Stalklamak istediğin insan olmayınca stalklayamıyorsun. En iyisi engelle.

Bu engelleme fikri de çok mantıklı. Keyif veren hesapları takip etmekten de mahrum kalmamış olurum :)

Tüm hesapları kapat kurtul tek çözüm bu canım

Baktım başa çıkamıyorum öyle yapacağım zaten, teşekkür ederim :)

Eskiden 2şer 2şer hesabım vardı hepsinde. Birisi orj hesabımdı, diğeri stalklamak için kullandığım hesaptı. Hani yanlıslıkla falan beğenirsem çakmasınlar diye:halay: Şuan hiç yok, sıkıldım dondurdum, telefonumdan uygulamalarını dahi sildim. Arada akrabalardan merak ettiğim olursa eşimin hesabından girip bakıyorum. Stalker ruhu ölmez çünkü, hep içimde:dondurma:

Ay gerçekten, bir süre ilgilenmesem de sonra bir bakıyorum aklıma gelmiş yine kurcalamaya başlamışım :halay: Stalker ruhumu kabul etsem de gördüklerimi nasıl önemsemeyeceğimi öğrenmem gerek sanırım:KK14:

Back
X