Çağımızın vebası: Stalk!

Kızlar son zamanlarda tam bir stalker oldum. Sosyal medyayla vakit harcamaktan nefret eden ben (ki hala paylaşım yapmıyorum) sabah uyanır uyanmaz instagrama girip belli profillere göz atıyorum. Adeta ritüel haline geldi :KK51: İşin dozunu öyle abarttım ki bir yıldan fazladır merak edip de öğrenmediğim şeyleri kurcalar oldum; birkaç dakikalık google araştırması sonucu eski sevgilimin yeni sevgilisiyle nasıl tanıştığını bile öğrendim. O kadar kafa yormanın üzerine dün gece daha hiç rüyama girmemiş adamı rüyamda gördüm iyi mi.

Aştığım, geride bıraktığım şeyleri içimde hortlatmaktan korkuyorum. Cool tavrıma da hiç yakışmıyor açıkçası :KK70:

Sözün özü, siz kendinizi nasıl dizginliyorsunuz bu konuda kızlar? Biliyorum stalk ata sporumuz ama en azından gördüğümüz mutluluk tablolarını nasıl önemsemeyeceğimizi öğretin bana :)
ayyyyy bendede olmustu bi ara bu
gecen yil sevgilimin beni eski sevgilisiyle (hatta eski sevgilisyle ayni ortama bi cok geldik ayni iste calisiyoduk) aldatmasindan sonra ben sutlayinca:rapci: (buraya dikkat adam aldatiyo ama bunu kendime yediremedigim icin sutladim diyorum :KK11: ama pesimden kostu ondan diyorum demi ondan ondan :110:)
ben bunlari facede hergun her saat takip ediyodum kadini zaten taniyodum ama takipden kadinin sulalesini tanidim yahu :D

Çok güzel bir konu açmışsın canım aynı dertde sahibiz fakat sana şöyle söylimm hayatımız sıkıcı iş yapmadığımız zamnı başka şeylerle değerlendiremez olduk

Ah evet o eksisozluk bamyalari yok mu, ne kadar ergen kafali oglan cocugu varsa orada, hayat tecrubei sifir naylon kundak bebeleri...

Bir de kendilerini bir sey zannedip KK ile dalga gectikleri konular var. Kezban soyle kezban boyle, Turk kizinin her seyi ama herseyi elestirilir. Tamam, burada egitim ve donanim acisindan daha genis bir yelpazeden gelen yazarlar var, cunku kadinlarin okula gonderilmedigi bir ulkedeyiz sonucta, ama su ergenlerin dar hayat gorusu, narsist takintilari, dunyayi ben yarattim maco adam tavirlarinin arkasi tam bir fiyasko.

En cok da misogon basliklar acanlar... onlari kursuna dizilmesini dilerdim. Nasil bir kaynak kaybi, nasil bir insanlik ayibi.

Liseye başladığım yıllarda tanıştım ekşi sözlükle, o zaman hakikaten kutsal bilgi kaynağıydı. Şimdi geldiği durumu görmek çok üzücü. Yazardım aynı zamanda. O kadınlara atıp tutan erkeklerin kadın olduğunuzu farkettiğinde mesaj kutunuza abanması da pek ironik, epeyce eğlenirdim.

Konu sahibi bekar sanırım. Evli olsa hiç birini yapamaz :)))

İzne tabi olunuyor galiba böyle durumlarda? :)

Bildiğin zaman kaybı :)

Evet farkındayım :)

Ben de yapıyorum senın yaptıklarını :işsiz::oops:

Bir çözüm bulmamız şart :KK51:

Zamanınızı bilime harcayın faydalı olun :))))

Aslında boş zamanlarımda atom parçalıyordum ama sonra atom fiziğine de profesörlüğe de lanet olsun dedim bıraktım :21:
ayyyyy bendede olmustu bi ara bu
gecen yil sevgilimin beni eski sevgilisiyle (hatta eski sevgilisyle ayni ortama bi cok geldik ayni iste calisiyoduk) aldatmasindan sonra ben sutlayinca:rapci: (buraya dikkat adam aldatiyo ama bunu kendime yediremedigim icin sutladim diyorum :KK11: ama pesimden kostu ondan diyorum demi ondan ondan :110:)
ben bunlari facede hergun her saat takip ediyodum kadini zaten taniyodum ama takipden kadinin sulalesini tanidim yahu :KK70:

Böyle bir şey sonucunda ayrılınca insan o kişilerin profilinde yatıp kalkabilir yani anlıyorum :) Aah ah biz niye bazıları gibi vurdumduymaz değiliz ki?

Çok güzel bir konu açmışsın canım aynı dertde sahibiz fakat sana şöyle söylimm hayatımız sıkıcı iş yapmadığımız zamnı başka şeylerle değerlendiremez olduk

Evet yaa, ben de istiyorum ki daha fazla kitap okuyayım, film izleyeyim, faydalı şeyler yapayım. Ama telefonu elime alınca hepsi uçuyor :)

Ahahahahahha stalk bir hastalık bilirim. Evlenmeden önce çok yapardım artık evlendim merak etmiyorum onlar beni etsin :))))

Ahahahahahha stalk bir hastalık bilirim. Evlenmeden önce çok yapardım artık evlendim merak etmiyorum onlar beni etsin :))))

Ben de evimin kadını çocuklarımın anası olsam da eskilerle ilgilenecek hevesim olmasa :KK36::KK30:

tezimi stalk yapmaktan bitiremedim, bursumu kaybediyorum. acı ama gerçek...

Oooy. Fena olmuş. Toparlama şansı yok mu hiç?

Liseye başladığım yıllarda tanıştım ekşi sözlükle, o zaman hakikaten kutsal bilgi kaynağıydı. Şimdi geldiği durumu görmek çok üzücü. Yazardım aynı zamanda. O kadınlara atıp tutan erkeklerin kadın olduğunuzu farkettiğinde mesaj kutunuza abanması da pek ironik, epeyce eğlenirdim.

İzne tabi olunuyor galiba böyle durumlarda? :)

Evet farkındayım :)

Bir çözüm bulmamız şart :KK51:

Aslında boş zamanlarımda atom parçalıyordum ama sonra atom fiziğine de profesörlüğe de lanet olsun dedim bıraktım :21:

Böyle bir şey sonucunda ayrılınca insan o kişilerin profilinde yatıp kalkabilir yani anlıyorum :) Aah ah biz niye bazıları gibi vurdumduymaz değiliz ki?

Evet yaa, ben de istiyorum ki daha fazla kitap okuyayım, film izleyeyim, faydalı şeyler yapayım. Ama telefonu elime alınca hepsi uçuyor :)

Suan aradan tam 1 yil gecti
Bunlar 2 ay gorusuyolar ama O surecte hala beni istiyo dusun artik kasimdada evleniyo ama o kadinla degil suprize bak
Sen ne ara buldun evlendin
Suan hala kadinin face ne falan bakiyorum cogu zaman hala uzerinde depresyon haller var dusun bunlari nsl hissediyosam :D

Suan aradan tam 1 yil gecti
Bunlar 2 ay gorusuyolar ama O surecte hala beni istiyo dusun artik kasimdada evleniyo ama o kadinla degil suprize bak
Sen ne ara buldun evlendin
Suan hala kadinin face ne falan bakiyorum cogu zaman hala uzerinde depresyon haller var dusun bunlari nsl hissediyosam :KK70:

Ay bu adam da ne fırıldak ne anasının gözü bi adammış? Kurtulduğunuz iyi olmuş valla :)

Fotoğrafların havasından anlaşılıyor bazen nasıl bir ruh hali ile çekildiği. Hiç unutmuyorum, taa yıllar önce brad pitt ve jennifer aniston'un fotoğraflarını irdeleyip yakında boşanacaklar diyordu magazinciler. Doğru çıktı :D

Bu çağda internet kullanmamak diye birşey olamaz , mutlaka haber okunmalı diye düşünüyorum çünkü değişimi takip etmek gerekiyor , sahtekarlar neyle kandırıyor yada yabancı ülkeler ne halde, bence en boş uğraş pembe diziler bu diziler insanları boşuna oyalıyor öyle hayatlar yok zaten facebok zaten sadece resim paylaşım yada sevmediğin akrabaları dikizleme ve dedikodu hava atma zaten gençler face'i terk etti yaşlılar çoğalıyor

Bu çağda internet kullanmamak diye birşey olamaz , mutlaka haber okunmalı diye düşünüyorum çünkü değişimi takip etmek gerekiyor , sahtekarlar neyle kandırıyor yada yabancı ülkeler ne halde, bence en boş uğraş pembe diziler bu diziler insanları boşuna oyalıyor öyle hayatlar yok zaten facebok zaten sadece resim paylaşım yada sevmediğin akrabaları dikizleme ve dedikodu hava atma zaten gençler face'i terk etti yaşlılar çoğalıyor

Kızlar son zamanlarda tam bir stalker oldum. Sosyal medyayla vakit harcamaktan nefret eden ben (ki hala paylaşım yapmıyorum) sabah uyanır uyanmaz instagrama girip belli profillere göz atıyorum. Adeta ritüel haline geldi :KK51: İşin dozunu öyle abarttım ki bir yıldan fazladır merak edip de öğrenmediğim şeyleri kurcalar oldum; birkaç dakikalık google araştırması sonucu eski sevgilimin yeni sevgilisiyle nasıl tanıştığını bile öğrendim. O kadar kafa yormanın üzerine dün gece daha hiç rüyama girmemiş adamı rüyamda gördüm iyi mi.

Aştığım, geride bıraktığım şeyleri içimde hortlatmaktan korkuyorum. Cool tavrıma da hiç yakışmıyor açıkçası :KK70:

Sözün özü, siz kendinizi nasıl dizginliyorsunuz bu konuda kızlar? Biliyorum stalk ata sporumuz ama en azından gördüğümüz mutluluk tablolarını nasıl önemsemeyeceğimizi öğretin bana :)
valla çok şükür öyle bir aştım ki onları kuş gibi hafifim darısı başınıza. ama formülünü ben de bilmiyorum. zamanla oldu sanırım tecrübe+olgunluk+hayatı bilme ile ilgili. bi de hobi edinin.

Evet internetin nimetlerinden faydalanmamak gibi bir şey düşünülemez tabii. Ben de stalk yerine faydalı sitelere yönlendireceğim kendimi. Şimdilik sınır koymakla yetindim, her gün sadece bir kez bakıyorum ex'lerin profillere :KK48:

valla çok şükür öyle bir aştım ki onları kuş gibi hafifim darısı başınıza. ama formülünü ben de bilmiyorum. zamanla oldu sanırım tecrübe+olgunluk+hayatı bilme ile ilgili. bi de hobi edinin.

Amiin çok teşekkür ederim. Olgunlukla da ilgili büyük ölçüde evet ama sanırım insanın kendi hayatında mutluluğu bulmasıyla da alakası var :) Bakalım zaman bana neler gösterecek :)

Stalk demişken, unutmuşum yaa :eek:yarın görüşürüz :KK53:

Ayy ben anlamadım nasıl görüşeceğiz :oops: Espriyse de anlamadım valla kafam çok karışık sanırım :D

Ay bu adam da ne fırıldak ne anasının gözü bi adammış? Kurtulduğunuz iyi olmuş valla :)

Fotoğrafların havasından anlaşılıyor bazen nasıl bir ruh hali ile çekildiği. Hiç unutmuyorum, taa yıllar önce brad pitt ve jennifer aniston'un fotoğraflarını irdeleyip yakında boşanacaklar diyordu magazinciler. Doğru çıktı :KK70:
Hahahah tabi canim adam bildigin cakalmista 6 ay anlayamamisim taki suphelenip ona itiraf ettirenince ayrildim amaaaan ne olaylar ne olaylar anlatsam aklin duser
Kadin boyle facede ya laf sokma derdinde yada mutluyum havalarina girme pesinde bendeki potansiyel magazincilerde yok herseyi hissedet oldum :D

Bende dizginleyemiyorum ama eğlenceli oluyordu şuan kafamda kimse olmadığı icin stalklanacak birileri de yok :KK43: Eski sevgilimin sosyal medyada takip ettigi 1400 kızdan guzel olanları, bakmayacaklarını, bikinili fotograf atanlari, bizimle ayni sehirde yasayanlari kategorilere ayirip her gun stalklar sevgilisi olanlari elerdim. Bide hoslandigim cocuklarin anne babalarini stalklayip sunnet fotograflarini bulmak da hobimdi:ruh: Yîllar once cikmis olsalar da kizlari stalklar fotograflarini aklima kazir begeniyolar mu hala diye bakarım. Benimki stalki asmis ruh hastaligina girmis :oops:

Back
X