Çağırmasam ayıp olur mu?

sensational

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2020
1.161
471
53
Merhabalar, ben üniden geçen sene mezun oldum. Toplamda 8 kişilik bir arkadaş grubumuz vardı. Bunlardan 3üyle falan görüşüyordum son zamanlarda. Bir tanesiyle eve çıktık zaten, diğer bir arkadaşımla da ara ara görüşürdük, sonra yazın ben aile evine gittim bi ara, fakat üni okudugumuz şehire dönünce ona yazdım ve bir kez görüştük. Sonrasında ev arkadaşım ve bu arkadaşım dışında çok bir arkadaşım olmadığı için çok sıkılıyordum. Kıza yazıyordum ara ara görüşelim diye, bir defasında bugün işim var ben dönerim sana dedi dönmedi. 1 ay sonra falan farklı bir konu için ben mesaj attım, o ara da "ay kanka hafta içi görüşelim mutlaka" falan dedi, tamam dedim haber bekliyorum senden müsait olunca yaz dedim ama yine dönmedi. Bir defa daha kendisi yazdı, işte bu hafta iş durumuma bakıcam sana haber edicem bize gelirsin kahve içeriz yazdı ama yine tık yok. Yani 3 aydır bu şekilde ilerledi ve görüşemedik. En son geçen bana yazdı görüşelim diye ama artık ben görüşmek istemedim ve bahane buldum, görüşmedik. Normalde işte yakın diyebileceğim bir arkadaşımdı. Şimdi kısmetse çok yakında nişanım olacak inşallah, ve ben bu arkadaşımı davet etmek istemiyorum. Davet etmesem ayıp olur mu? Zaten sadece ailem ve erkek arkadaşımın ailesi dışında 3 arkadaşım olacak sadece. Başka kimse yok.

Ben arada samimiyet görmedim.
Davet etmezdim.
Bence davet etseniz de bi şekilde gelmeyebilir,gelmez 🤷
Bende gelmesini istemiyorum ona çok kırıldım. Ama bilemedim ayıp olur mu? Çünkü Haziran ayına kadar baya sık görüşüyorduk hatta zorla beni evine davet ediyordu. Gelmez mi dersiniz? Erkek arkadaşımla ortak arkadaşımız kendisi

Bırakın böyle biri hayatınızdan çıkıyorsa çıksın. Çıkmasını göze alabiliyorsanız zaten çağırmanıza da gerek kalmaz.

Bırakın böyle biri hayatınızdan çıkıyorsa çıksın. Çıkmasını göze alabiliyorsanız zaten çağırmanıza da gerek kalmaz.
Ya ben çıkmazsını göze alıyorum zaten son zamanlarda hiç görüşmedik, bana hep işim var diyordu ama başkaları ile hikaye paylaşıyordu. sadece ayıp etmek istemem bunca yıl beraberdik ama yaptığı çok kırıcı değil mi?

O da size ayıp etmemeye çalışsaydı bu durumda olmazdınız zaten
Evet haklısınız, sadece ne bileyim Haziran ayına kadar sık sık görüşürdük bana çok yardımı dokunmuş biriydi. Böyle olsun istemezdim ama gerçekten onu nişanımda görmek istemiyorum

Evet haklısınız, sadece ne bileyim Haziran ayına kadar sık sık görüşürdük bana çok yardımı dokunmuş biriydi. Böyle olsun istemezdim ama gerçekten onu nişanımda görmek istemiyorum
Dünya hassas ruhlar için cehennemdir 😅 bırak kırılsın kırılma sırası onda. Belki yaptığı hatayı anlar. Arkadaşlık bir şeyler paylaşmaktır. Paylaşılmadığı, ihmal edildiği sürece işte bu oluyor. Yaptığının bedelini ödemeli

Bir insanı davet edip etmemek arasında kalıyorsanız aradaki samimiyete dair bir şüpheniz vardır. Şüphe bazen tek gerçektir iç sesinize kulak verin ve davet etmeyin bence.

Dünya hassas ruhlar için cehennemdir 😅 bırak kırılsın kırılma sırası onda. Belki yaptığı hatayı anlar. Arkadaşlık bir şeyler paylaşmaktır. Paylaşılmadığı, ihmal edildiği sürece işte bu oluyor. Yaptığının bedelini ödemeli
Haklısınız, teşekkür ederim

Bir insanı davet edip etmemek arasında kalıyorsanız aradaki samimiyete dair bir şüpheniz vardır. Şüphe bazen tek gerçektir iç sesinize kulak verin ve davet etmeyin bence.
Öyle mi dersiniz? Ne bileyim ya Haziran ayına kadar sık sık görüşüyorduk, hatta o aralar bana baya yardımı dokunmuştu. Ama sonrasında işte bilmiyorum bir şekilde beni sürekli ekti. En son görüşelim dedi ama artık benim görüşesim kalmamıştı yani

Öyle mi dersiniz? Ne bileyim ya Haziran ayına kadar sık sık görüşüyorduk, hatta o aralar bana baya yardımı dokunmuştu. Ama sonrasında işte bilmiyorum bir şekilde beni sürekli ekti. En son görüşelim dedi ama artık benim görüşesim kalmamıştı yani

Yani bunu neden yaptığını ona sormadanda bilemezsiniz belki hayatında bir takım problemleri vardır veya başka tür bir yoğunluk ve bahsetmiyordur bu yüzden bir araya gelemememişsinizidir. Fakat bu sizin için özel bir gün ve içinizden gelen kişileri çağırmanız size daha huzurlu hissettirecektir.

Yani bunu neden yaptığını ona sormadanda bilemezsiniz belki hayatında bir takım problemleri vardır veya başka tür bir yoğunluk ve bahsetmiyordur bu yüzden bir araya gelemememişsinizidir. Fakat bu sizin için özel bir gün ve içinizden gelen kişileri çağırmanız size daha huzurlu hissettirecektir.
Haklısınız ama dediğim gibi bana işim var derken başka kişilerle kafede hikayeler paylaşıyordu. Bilemedim bende

Haklısınız ama dediğim gibi bana işim var derken başka kişilerle kafede hikayeler paylaşıyordu. Bilemedim bende

Sizi ihmal ettiğini hissettirdiyse, sizinde ona bunu yapmanızda bir sakınca yok. Yanınızda olmak isteyen insan bir şekilde olurdu yani yoğunluk problemler vs… pek bahane değil. Kaldıki gezip tozuyormuş istese sizede vaktini ayırabilirdi sizide çağırabilirdi. Sizde ona vakit ayırmak bir yerlere çağırmak zorunda değilsiniz

Sizi ihmal ettiğini hissettirdiyse, sizinde ona bunu yapmanızda bir sakınca yok. Yanınızda olmak isteyen insan bir şekilde olurdu yani yoğunluk problemler vs… pek bahane değil. Kaldıki gezip tozuyormuş istese sizede vaktini ayırabilirdi sizide çağırabilirdi. Sizde ona vakit ayırmak bir yerlere çağırmak zorunda değilsiniz
Şimdi tekrar mesajlara baktım da, cidden hep ben müsait oldugumda sana haber vericem diye yazmış 3 ayrı konuşmada. Çağırmama gerek yok bence de, teşekkür ederim sağ olun.

Back
X