• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çağırsam mı çağırmasam mı?

Birgaripinsan

Nirvana
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2016
9.780
34.251
548
Selam hanımlar. Oğluma doğumgünü yapacağım. 2 eltim var. Neredeyse hiç ilişkimiz yok, öyle ki bayramlarda bile görüşmeyiz. Sadece hastalık doğum gibi konularda gidip geliyoruz. Yaşanılan bazı şeyler var, tabi bana göre ben haklıyım. Onlar da kendilerini haklı görüyorlardır. Büyük bi sorun yaşamadık belki ama sanırım kimsenin umrunda olmadığı için böyle olması hiç bi zaman da düzeleceğe benzemiyor iletişimimiz. Kardeşlerin de umrunda değil bu arada, hiç kimse görüşmek için talep etmiyor, benim eşim de dahil. Açıkçası şu saatten sonra samimi olmak gibi bir niyetim yok ama bu kadar kopukluk da doğru gelmiyor, sonuçta kardeşler. Ayrıca bi tane abi eşimin yanında çalışmaya başladı diğeri ile de normaller yani kardeşler dışarda görüşüyor, araları eskiye göre soğuk da olsa.

Böyleyken böyle, şimdi doğumgününe çağırsam mı diyorum bi yandan. Sonra onlar da çağırır falan en azından bayramda seyranda görüşülür diyorum. Gelmeme ihtimalleri çok yüksek. Gelmezlerse kendime çok kızabilirim, niye iş güzarlık yaptın diye. Bir de hediye mevzuu var. Hediye beklermiş gibi olmak istemiyorum durum buyken doğumgününe çağırsam mı çağırmasam mı?

Seni bilmem ama ben cagirmazdim uzak olsun:)
Ya evet işte de hep benim ailem hep benim ailem. Eşimin yerine koyuyorum kendimi ailesi yok gibi, annesi babası uzak zaten. Umrumda değil diyor, sen nasıl istersen diyor mesala ama bazı sözlerinden içten içe istediğini farkediyorum. Korkusundan söyleyemiyor. :deli:

Bayramlarda bile görüşmüyorsanız çagırmayın,
Ama baglantı kuralım artık diyorsanız çagırın.
Evet zamanla bayramda bile görüşmez olduk. İşte eşim için kursam mı o bağlantıyı diyorum. Bi yandan da bu,hale ben getirmedim. Ben niye adım atayım ki diyorum.

Benim ailem de böyle. Üç elti annemler, bazı problemler olmuş zamanında. Yani baba tarafı soğuklar, kuzenlerimle ilişkiler falan baya zayıf. Ben üzülüyorum böyle olmasına zamanında büyüklerin bir adım atmış olmasını isterdim. Tabii bu saatten sonra düzelmesi zor artık bizim için ama siz belki bir adım atabilirsiniz? Hem amcaları hem kuzenleri sonuçta... Eşiniz de ne kadar belli etmese de içerliyordur bu duruma, babamdan bilirim.

Eger iletisim olsun diyorsan , iyi insanlarsa cagir. Ama kafa dengin insanlar degilse hic bulasma bence.

Esin istese bile.
Şöyle ki kimsenin bi zararı olmadı öyle iftiradır, ne bileyim ara bozmadır bunun gibi şeyler yaşanmadı. Örnek evine gitmemizi istemezdi bi tanesi, hoşgeldin demez, bayramlarda bahaneyle kabul etmezdi, yemeğe geçerlerdi buyrun demezlerdi falan.

Şöyle ki kimsenin bi zararı olmadı öyle iftiradır, ne bileyim ara bozmadır bunun gibi şeyler yaşanmadı. Örnek evine gitmemizi istemezdi bi tanesi, hoşgeldin demez, bayramlarda bahaneyle kabul etmezdi, yemeğe geçerlerdi buyrun demezlerdi falan.

Bunlari ilerde sorun etmeyecekseniz misal " x e gittik gecen gun yemege buyur etmedi " gibisinden. Yani onlari oylr kabul edecekseniz cagirin.. ama bence cagirirken de bunun bir adim oldugunu belirtin

Aradaki soğukluğu gidermek için doğumgünü uygun değil bence. Hem hediye ister gibi de oluyor dediğiniz gibi. Bir bayram günü daha mantıklı sanki. Ya da ailenin büyükleri varsa onun evinde toplanilir kimse kimseye gitmemiş olur ama tekrar görüşmeye başlanır falan.

Back
X