- 23 Eylül 2016
- 9.780
- 34.251
- 548
- Konu Sahibi Birgaripinsan
Selam hanımlar. Oğluma doğumgünü yapacağım. 2 eltim var. Neredeyse hiç ilişkimiz yok, öyle ki bayramlarda bile görüşmeyiz. Sadece hastalık doğum gibi konularda gidip geliyoruz. Yaşanılan bazı şeyler var, tabi bana göre ben haklıyım. Onlar da kendilerini haklı görüyorlardır. Büyük bi sorun yaşamadık belki ama sanırım kimsenin umrunda olmadığı için böyle olması hiç bi zaman da düzeleceğe benzemiyor iletişimimiz. Kardeşlerin de umrunda değil bu arada, hiç kimse görüşmek için talep etmiyor, benim eşim de dahil. Açıkçası şu saatten sonra samimi olmak gibi bir niyetim yok ama bu kadar kopukluk da doğru gelmiyor, sonuçta kardeşler. Ayrıca bi tane abi eşimin yanında çalışmaya başladı diğeri ile de normaller yani kardeşler dışarda görüşüyor, araları eskiye göre soğuk da olsa.
Böyleyken böyle, şimdi doğumgününe çağırsam mı diyorum bi yandan. Sonra onlar da çağırır falan en azından bayramda seyranda görüşülür diyorum. Gelmeme ihtimalleri çok yüksek. Gelmezlerse kendime çok kızabilirim, niye iş güzarlık yaptın diye. Bir de hediye mevzuu var. Hediye beklermiş gibi olmak istemiyorum durum buyken doğumgününe çağırsam mı çağırmasam mı?
Böyleyken böyle, şimdi doğumgününe çağırsam mı diyorum bi yandan. Sonra onlar da çağırır falan en azından bayramda seyranda görüşülür diyorum. Gelmeme ihtimalleri çok yüksek. Gelmezlerse kendime çok kızabilirim, niye iş güzarlık yaptın diye. Bir de hediye mevzuu var. Hediye beklermiş gibi olmak istemiyorum durum buyken doğumgününe çağırsam mı çağırmasam mı?