Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sizin içinizden çağırmak geliyor bence. Çağırın belki de sevinirler gelirler ya da gelmezler ama içinizde kalmaz en azından.
Gelmezlerse de hiç pişman olmayın eşinize de şikayet etmeyin onların ayıbı sonuçta siz güzel bir adım atıyorsunuz anlayana tabi..
sirf dogum gununde adam olsun diye ustelik hakliysanz da davanizda cagrmaniz cok abes. he ille de barisma olsun diyosaniz dogum gunu disinda bigun cagirin. gorusmedigim adam beni cocgunun dogum gunune cagirsa hayatta gitmem. isi dustu cagiriyo gibi.
sirf dogum gununde adam olsun diye ustelik hakliysanz da davanizda cagrmaniz cok abes. he ille de barisma olsun diyosaniz dogum gunu disinda bigun cagirin. gorusmedigim adam beni cocgunun dogum gunune cagirsa hayatta gitmem. isi dustu cagiriyo gibi.
Adam olsun diye çağırmak gibi bi niyetim hiç olmadı. Onu nerden çıkardınız? Aile arasında yapıyorum, kalabalık bi doğumgünü olmayacak. Benim ailem, eşimin babası da burda ilk defa kardeşlerini de mi çağırsam diye düşündüm bu vesileyle.