• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cagresizim

Masalyuzlusevdam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2017
709
657
33
Arkadaslar dogru yeremi konu aciyorum bilmiyorum. Cok cagresizim...
sevdigim insani kaybetmemek icin ustune cok gitim. Söyleki bir yere gitse hemen nerdesin kimlesin dedim. Ustune gitim. Kiskandim sanirim kisitladim.. halile aramiz acildi.. konusmaya cabaladim faydasi olmadi. Özür diledim ama oda yumusatmadi. Cok cagre aradim bulamadim. Sanki elim kolum baglandi bir yol bulamiyorum bana lutfen akil verin ne yapabilirim?

sevdigim insani kaybetmemek icin ustune cok gitim. Söyleki bir yere gitse hemen nerdesin kimlesin dedim. Ustune gitim. Kiskandim sanirim kisitladim.. halile aramiz acildi.. konusmaya cabaladim faydasi olmadi. Özür diledim ama oda yumusatmadi. Cok cagre aradim bulamadim. Sanki elim kolum baglandi bir yol bulamiyorum bana lutfen akil verin ne yapabilirim?

Şuan ayrımısınız ?
Değilseniz yaptığınız hatanın farkına varıp tersini yapın .

Bıktırmışsınız adamı. Yapacak bişeyiniz yok, soğumuş demek ki.
Eğer geri dönerse aynı hataları yapmayın, ileride yeni bir ilişki yaşarsanız da yapmayın.
Ders alın, yolunuza bakın.
Bir de Türkçe öğrenin.

Adamı bezdirmişsin bacım bırakaydın bi nefes alaydı ben eşimi zorla gönderiyorum arkadaşlarının yanına hadi git değişiklik olur gez gel diye ne bu kısıtlamak güven yok mu ona karşı sende ?

Bıktırmışsınız adamı. Yapacak bişeyiniz yok, soğumuş demek ki.
Eğer geri dönerse aynı hataları yapmayın, ileride yeni bir ilişki yaşarsanız da yapmayın.
Ders alın, yolunuza bakın.
Bir de Türkçe öğrenin.
Türkcem bana yetiyor merak etmeyin. Benim yazdimi anlamak isteyen anliyor yurt disinda anca bukadar ögreniliyor.

Bir kac olay oldu güvencimi kaybetircek, tekrar ayni seyleri yapmasindan korktum birazda
İşte yediği hurmalar seni güvensiz hale getirmiş. Bir kere yaptıysa yine yine yapar canım bu hep böyledir. Güvenin kalmadıysa sıkmak yerine doğrudan serbest bırak bence. İkiniz de zarar görmezsiniz..

Ayriyiz, cok cabalarim yazdim aradim kiskandigimdan kaybetmek istemedigimden yaptim dedim ama bir faydasi olmadi.. yapmadan önce farkina varcaktin dedi
iŞ İŞTEN GEÇMİŞ GEÇMİŞ OLSUN.
şUANDA YAPACAĞINIZ tek şey sakin kalıp beklemeniz aramıyorsada üstüne gitmeyip kendi hayatınıza idame etmeniz.
Emin olun hayat sadece eski sevgilinizin etrafında dönmüyor.

İşte yediği hurmalar seni güvensiz hale getirmiş. Bir kere yaptıysa yine yine yapar canım bu hep böyledir. Güvenin kalmadıysa sıkmak yerine doğrudan serbest bırak bence. İkiniz de zarar görmezsiniz..
Aynen yaptiklari yuzunden bu hale geldik. Zarar gördük bile, guven sorun olunca kavga tartisma cok oldu.
iŞ İŞTEN GEÇMİŞ GEÇMİŞ OLSUN.
şUANDA YAPACAĞINIZ tek şey sakin kalıp beklemeniz aramıyorsada üstüne gitmeyip kendi hayatınıza idame etmeniz.
Emin olun hayat sadece eski sevgilinizin etrafında dönmüyor.
dogru hayat onun etrafinda dönmüyor, of kalbim iste. Elimden beklemekten baska birsey gelmiyor hayirlisi artik

Sevmediğin yemeği nasıl zorla yiyemiyorsan güvenemediğin bir insanla yapamazsın haklıyken haksız duruma düşme. O yaptıklarım yüzünden bana güvenemiyor çok haklı diye düşünmez senin için emin ol... Bana güvenmiyor sıkıldım bunaldım diye gezer ortalıkta hatta hata yapma sebebini bile senin sıkmalarına bağlar.. Sıralamayı anlamaz işte en iyisi azat etmek boşverrr

yapacağını yaptıktan sonra özür dilesen ne fayda

Sevmediğin yemeği nasıl zorla yiyemiyorsan güvenemediğin bir insanla yapamazsın haklıyken haksız duruma düşme. O yaptıklarım yüzünden bana güvenemiyor çok haklı diye düşünmez senin için emin ol... Bana güvenmiyor sıkıldım bunaldım diye gezer ortalıkta hatta hata yapma sebebini bile senin sıkmalarına bağlar.. Sıralamayı anlamaz işte en iyisi azat etmek boşverrr
Haklisin kendi yaptigini görmez. Görmüyorda zaten bir hata yuzunden güvenmi gider diyor

Back
X