Cagri merkezi mi sekreterlik mi?

Crazypinkpink

Sen önce kendine bak
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mart 2011
1.099
756
123
Merhaba arkadaslar
Bu aralar cok konu acar oldum. Cagri merkezinde musteri temsilcisiyim ama yeni is aramaya basladim bazi sebeplerden (isyuku esitsizligi vs). Ben sekreterlik ilanlarina da basvuruyorum
Bir yerden cagirdilar guzel bi firma ama gorustugum bayan 4 yillik mezunusunuz daha yuksek pozisyonda calismissiniz neden sekretrlik ariosunuz garipsedim dedi. Sizce ne yapmali? Cagri merkezi arayisina devam mi edeyim yoksa sekreterlik de olabilir mi? Acikcasi telefonlara baktiktan sonra cok farki yok hatta sekreterlik daha rahat olmaz mi?
Bu isleri yapanlardan bir fikir alabilirsem sevinirim...

Sekreterlik daha basit degil:)) birsuru sey organize edip dusunmen lazim. Ozel zamaninda bile yetismesi gerejen ayarlaman gereken seyler oluyor. Tabii ben buyuk bir sirketten bahsediorum

Ama o sanirim yonetici asistanligi icin gecerli. Bu direkt sekreterlik isi 10 kisilik kuck bi ofis...tabi bilemedim hic yapmadim bu isi belki de haklisiniz

Ama o sanirim yonetici asistanligi icin gecerli. Bu direkt sekreterlik isi 10 kisilik kuck bi ofis...tabi bilemedim hic yapmadim bu isi belki de haklisiniz
Evet yonetici kisinin sekreterligi.. tek sekretersen kucuk sirkette olsa bu isler sana bakar. Buyuk bi sirkette 5 sekreterden 1 i mi? Yoksa kucuk sirkette tek mi desen? Ilkini secerim ben:)

Sekreterlik bir çeşit değil ki. Yönetici asistanı isen yabancı dil de lazım. Senin görüştüğün yer telefon bağlayacak lise mezunu biri arıyor anlaşılan.

Sekreterlik bir çeşit değil ki. Yönetici asistanı isen yabancı dil de lazım. Senin görüştüğün yer telefon bağlayacak lise mezunu biri arıyor anlaşılan.

Soylediklerine gore sadece telf. Bakacak aramiolarmis. Hem telf bakip hem Musteri iliskileri mudurunun verdigi ekstra isleri yapacakmis

Sekreterlik daha basit degil:)) birsuru sey organize edip dusunmen lazim. Ozel zamaninda bile yetismesi gerejen ayarlaman gereken seyler oluyor. Tabii ben buyuk bir sirketten bahsediorum
Kesinlikle katılıyorum.
Basit görüyorlar sekreterliği ama öyle değil işte.
Gene de çağrı merkezi mi sekreterlik mi dersen sekreterlik derim.

Kesinlikle katılıyorum.
Basit görüyorlar sekreterliği ama öyle değil işte.
Gene de çağrı merkezi mi sekreterlik mi dersen sekreterlik derim.
Cagri merkezinde calistim ogrencilik yillarimda.. cv im icin cok artisi oldu diyebilirim. Supervisor degildim niyetimda olmadi hic. Cunku yillarca o isi yapip oluyodu millet. Bana gore degildi bu kadar uzun sureligine.. monoton oluyo bi zaman sonra.. sekreterlik daha zor ama daha heyecan verici..

Her iki yerde de çalıştım maalesef çağrı çok zor çalışmayan bilemez bence
Sekreterlik de nefes alam şansın illa ki boş anın oluyor ama çağrı ikna baş ağrısı küfür eğer satış bazlıysa ..
Ama tekrar çağrıya döndüm iş bulamayınca çok zor da kalmasam yapılacak iş değil

Cagri merkezinde calistim ogrencilik yillarimda.. cv im icin cok artisi oldu diyebilirim. Supervisor degildim niyetimda olmadi hic. Cunku yillarca o isi yapip oluyodu millet. Bana gore degildi bu kadar uzun sureligine.. monoton oluyo bi zaman sonra.. sekreterlik daha zor ama daha heyecan verici..
Bende öyle.
Üni bitti, iş yerleri tecrübem yok diye almıyorlardı.
Gittim hukuk bürosunun çağrı merkezinde çalıştım. Zordu ama iyi tecrübe oldu.
Şimdi bir fabrikanın santralindeyim.
Ne yalan söyleyim bazen sıkılıyorum falan ama seviyorum işimi.
Çay getir götürde yok.
Tamamen telefon, evrak kaydı, ve muhasebesel işlemler.. :KK24:

4,5 Yıl çağrı merkezindeki çalıştım belki sizinde bilginiz vardır çağrı merkezi yorucu, streslidir her işin stresi var elbette ama çağrı merkezi em tehlikeli işler arasında 3. Sırada

Aynı zamanda sekreterlik de yaptım büyük bir fabrika da telefonlara bakmak ve misafiri karşılamak sekreterlik daha rahat bence çağrı merkezi kadar stresi Yok , mola oranı Yok , hedef Yok , satış baskısı Yok , hold oranı Yok:)

Back
X