- 16 Haziran 2017
- 55
- 56
- 38
- Konu Sahibi Evelny ruth
Kac zamandir yazmak istiyorum 2 yillik bir iliskim var..ilk zamanlar iyiydik ama simdi en ufak birseyde bagiriyor agir laflar ediyor ben muhendisim o sanatci ama is bulamadigi icin bi firmaya isci olarak girdi calisiyor.onceden asla takmadim sevgi varsa olur ama mesela yolda yururken sana yurumeyi ogretemedim diyor gulme erkekler ustune alinir diyo tanistigimizda kadin haklari oyle boyle kultur edebiyat iste anlatiyordu allahim ne guzel insan demistim ama ise girince durmadan senin yuzunden senin icin yapiyorum senin icin calisiyorum benim yaptigim birsey de yok bekliyorum evlilik icin aileme karsi paramiz olsun biriksin evleniriz diye. Ama bana hep sen nankorsun diyor. insan kendisi icin calismaz mi yani anlayamiyorum bagir cagir hep artik ne yapacagimi bilemedim sorun bende mi diyorum ama ben ona asla kotu bir soz etmedim o bana neler neler diyo kisiligime hakaret ediyo olay buyumesin diye susuyorum sonradan icimi doktum yazdim anlattim daha da kotu laflar soyledi beni cildirtiyorsun senin yuzunden boyleyim diyo artik ne yapmaliyim