Bana da akil verebilir misiniz evlilik ile ilgili

Yapman gereken şeyin ne olduğunu çok iyi biliyorsun aslında
Ayrilcam arkamdan laflar edecek ederse etsin herkese anlatsin vefasiz desin ne derse desin farkindayim yuz defa kendimi sorguladim kendimden suphe ettirdi aklimdan ruhumdan ama psikologa gidiyorum artik psikiyatriste de ben mi hataliyim diye diye ama degilim sagolun dinlediniz

Ayrilcam arkamdan laflar edecek ederse etsin herkese anlatsin vefasiz desin ne derse desin farkindayim yuz defa kendimi sorguladim kendimden suphe ettirdi aklimdan ruhumdan ama psikologa gidiyorum artik psikiyatriste de ben mi hataliyim diye diye ama degilim sagolun dinlediniz
Rica ederim ne demek ... Umarım hersey gönlünüzce olur ve gerçek anlamda mutlu olacağınız Kişiyi bulursunuz

Rica ederim ne demek ... Umarım hersey gönlünüzce olur ve gerçek anlamda mutlu olacağınız Kişiyi bulursunuz
Cok tesekkur ederim .. Dusunuyorum boyle valla bu adamla tek ortak noktamiz ikimizin de yillardir kedi sahibi olmasi ve ayni filmleri ve muzikleri sevmemizmiş ama bu evlenmek icin yeterli olmuyormus..

Yok canım yeterli değiş gerçekten evlilik öyle kolay iş değil .
Mesajla zaten bir aydir konusmuyoruz .. Simdi ben ise geri doncem birkac esya vardi aldigimiz onlari geri mi versem yoksa parasini odesem ben de mi kalsa bilemedim ..onlari da zorla aldirmisti ne cahilmisim kafam havalardaydi adam ikinci gun evlenmek istedi benimle tanimadan etmeden.. ben de bulutlardaymisim ders oldu bana nasil yapsam kendime zarar veririm gidersen diyo uzaktan telle desem mi yuzyuze mi desem yani of

Mesajla zaten bir aydir konusmuyoruz .. Simdi ben ise geri doncem birkac esya vardi aldigimiz onlari geri mi versem yoksa parasini odesem ben de mi kalsa bilemedim ..onlari da zorla aldirmisti ne cahilmisim kafam havalardaydi adam ikinci gun evlenmek istedi benimle tanimadan etmeden.. ben de bulutlardaymisim ders oldu bana nasil yapsam kendime zarar veririm gidersen diyo uzaktan telle desem mi yuzyuze mi desem yani of
Her insan hata yapar yeter ki hatalarını kurşun kalemle yapsın silinebilir olsun

Hiç evlilik gibi dallara basmadan ayrıl derim.. Bu ilişkinin bir geleceği yok, olursa da iyi bir geleceği olmayacak. Böyleleri pislopat gibi ne yaparlarsa yapsınlar, hep karşı taraf suçlu çünkü karşı taraf bunu yaptırdı! Kız kardeşim de böylesinden nişanı attı şimdi çok Mutlu kurtulduğuna ..

2 yillik bir iliskim var..ilk zamanlar iyiydik guzeldi ama simdi en ufak birseyde bagiriyor agir laflar ediyor. ben muhendisim o lise mezunu..ama is bulamadigi icin bi firmaya isci olarak girdi calisiyor.onceden asla takmadim sevgi varsa olur dedim.. ama mesela yolda yururken sana yurumeyi ogretemedim diyor gulme erkekler ustune alinir diyo biyere gidiyoz erkekler vardi niye baktin allahim kimseyi gordugum de yok konusuyor da konusuyor.. tanistigimizda kadin haklari oyle boyle kultur edebiyat iste anlatiyordu allahim ne guzel insan demistim.. ama simdi durmadan senin yuzunden senin icin yapiyorum senin icin calisiyorum benim yaptigim birsey de yok bekliyorum evlilik icin aileme karsi paramiz olsun biriksin evleniriz diye.ama sen diyo yukumu almiyorsun yardim etmiyorsun ben ne yapabilirim ki kiz olan benim.. zaten meslegim var bekliyorum isi olsun diye.. Ama bana hep sen nankorsun diyor. insan kendisi icin calismaz mi yani anlayamiyorum herkes baskasi icin degil kendisi icin calisir di mi.. bagir cagir hep beni bitirdin bıktırdın beni delirtiyorsun iliskimiz icin birsey yapmiyorsun ailene soylemiyorsun falan zaten annem biliyo yani is guc olmadan nasil olacak babama ne dicem diyo hakli annem de okumus devlet memuru. artik ne yapacagimi bilemedim sorun bende mi diyorum ama ben ona asla kotu bir soz etmedim o bana neler neler diyo kisiligime hakaret ediyo aklin yok senin diyo ailene karsi pisiriksin diyo ben hep bana bagiran adam icin nasil ailemi karsima alayim ki hem para yok iş yok.. Pesinden kosamam diyo birde beni boguyorsun diyo sonra da evlenelim seviyorum diyo boyle sevgi olur mu.. olay buyumesin diye susuyorum sonradan ona icimi doktum yazdim.. yazdim cunku yuzyuze konusmak mumkun degil.. anlattim bana boyle yapma duzelt kendini diye daha da kotu laflar soyledi. onu oyle yapan benmisim. ben bagirtiyormusun cildirtiyormusun o yuzden ben ondan ozur dilemeliymisim onu delirten ben misim. beni cildirtiyorsun senin yuzunden boyleyim diyo allahim ne yapmaliyim ?
Bu adam seni taşıyabilir mi sence? Nerden buldun bu cahil öküzü? Aşk da bir yere kadar hayatın gerçeklerine dön...
fragmanı görmüşsün film daha beter olacak...
Ailene kendine yakışanı gül lütfen bu ne yaa...
Kalitesiz eğitimsiz bir adam sana akılsızdır diyor sen de bunu sineye çekiyorsun... aferin
Bundan sonra yaşayacakların bir ömür pişman eder haberin olsun...

Back
X