- 28 Ocak 2017
- 724
- 266
- 103
Az evvel babamın her ay düzenli ödediği kredi borcunun bu ay yine hasaba yatırmış olmamıza rağmen, hesapta ekside göründüğünü gördük ve müşteri hizmetlerini aradık. Müşteri temsilcisi kadın ben tam sorunumuzu anlatıyorken kartın sahibini alabilir miyim dedi, tabi dedim babama verdim telefonu. Babam meramını sağlıklı anlatamıyor dili pek dönmüyor sorunlarını anlaltırken, karşısındaki de anlamıyor ve kısır döngüye giriyor muhabbet ki öyle de oldu. Tekrar babam bana verdi telefonu derdini anlatamyınca, ve hattaki o terbiyesiz müşteri temsilcisi, ukala bir şekilde size bilgi vermiyorum, siz kızı değilsin gibi absürt absürt konuşmaya başladı. Sesini yükselti, bilgi vermedi doğru düzgün babama da biz de yükseltik sesimizi en sonun da kapattık telefonu fakat ciddi anlamda sinir oldum ben bu telefondaki laftan anlamaza. Kaç kez görüşme yaptım aynı şekilde bankalarla telefondan, hiç böyle edep yoksunu birine rastgelmemiştik. Şikayet edebileceğim bir mercî var mı bu şahsı benim, yalnızca ismi aklımda ?