Çağrı merkezinde çalısmak..

sekerparem_92

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2011
217
3
46
İstanbul
Çağrı merkezinde çalısmak için iş başvurusunda bulundum görüşmeye cağırdılar 1 hafta deneme süreci var buyrun gelın dedıler. Nasıl bir ortamdır zorlukları nelerdır cok tereddütlerim var..Ancak bu işi yapabılırım gibi geldı bana bılmıyorum neler beklıyor beni!
Şartları cok iyi işini iyi yaparsan ıyı paralar kazanabılırsın dedıler tabı olay satıs üzerine olunca primler falan katlanıyor ücret..
Merak ettiğim aranızda bu işte calısan ya da calısan tanıdığı olanlar var mı deneyımlerınızı öğrenmek istiyorum sımdıden sağolun yorumlarınız için...

ne üzerine olduğuna bağlı belki alanlarına görede zordur ben fb spor klubunun çağrı merkezine girdim çk az dayanabildim prim mrim dediklerine pek aldanma sen cnm 5-10 tl zaten prim yapsan bile bi şeklde burnundan gelr acaip stresli bişi.. korkutmamak için ii şeler söleyemicem ama sana tavsiyem ilk gün kendini iice bi tart biç iice karar ver öle devam et ya da bırak

Canım satış benim asla yapamadığım birşeydir, eğer sende kendine güvenmiyorsan hiç girme derim ben..
Öğrencilik zamanımda bende çalıştım çağrı merkezinde çok yoğun telefon görüşmeleri yapıyorsun ayrıca satış olduğu içinde streste var.. mesela benim çalıştığım projede günlük en az 30 bekleniyordu.. seni nerden çağırdılar söylersen yardımım dokunabilir..
ayrıca satış yapamayanlarda zaten çok uzun ömürlü olmuyor maalesef..

Koçnetin çağrı merkezi burası...Günde 3 tane ürün kotası varmıs her calısan için yani en az 3 satıs istiyolar..
10.00-20.00 arası calısma saatleri de yanı 10 saatlik bi maraton her gün..

Koçnetin çağrı merkezi burası...Günde 3 tane ürün kotası varmıs her calısan için yani en az 3 satıs istiyolar..
10.00-20.00 arası calısma saatleri de yanı 10 saatlik bi maraton her gün..

tatlım sana 3 satış yeter diolr ya o 10 saatte 1 tne zor yapan var sabırlıysan, konuşkansan ikna edebilirsen insanları sana göre bi iştir zaten. hani insanların telefon açısından anlarsın ya nereye varcağını. mesela bi ürün tanıtırken hıı hmm fln derse zaten anlatmadan kapat

yoğun bir tempo, ama denemeden de bilemezsin tabi ki.
çağrı merkezlerinin çalışma saatleri genellikle böyle oluyor zaten çalışma saatleri, güne geç başlayıp geç bitiriliyor, bazı yerlerde haftada iki gün izin var..
yinede dene bence belki seversin yapabilirsin..

Açıkcası bir işe cok ıhtıyacım var 1 yıldır evde oturuyorum cok sıkıldım bunaldım kendıme güvenımı yenıden kazanmak istiyorum bu konuda tabı bıraz da para kazanmak derdim.. Çok popüler bir meslek dalı ve yoğun bir şekılde eleman alımı var aklıma bu işi denemek geldı..Ağzım laf yapar o konuda sıkıntı yok da satış çok stresli iş gercekten yıne de görmeden cok önyargılı yaklasmak istemıyorum..

bide şöyle birşey vardı bizde.. söylemen gereken belli başlı şeyler var bunları mutlaka söylceksin, adam seninle dalga geçer gibi konuşuyor bağırıyor anlamıyor, sen kapatamıyorsun yasak, ne o senin derdini anlıyor ne sen onun. sabır lazım sabır..

bence kesinlikle git orda gör yapıp yapamıcağını. seni çk ii anlıorum benimde ayağım kırık şuan amelyat oldum düzelmesini bekliyorum düzelir düzelmez işe giricem kendime güvenim gidio evde dura dura, mesela ben çok hareketli çok konuşkanım lcw de çalıştım eğlenceliydi ordn çıktım çağrı merkezine gittim ilk günden başıma ağrılar saplandı o 1500 tl lik işlerimi özlüorm ama işte şans :/ inşallah gönlüne göre bi iş bulursun hem cebin dolar hem güvenin gelir

evet haklısın ya ben de bazen öyle yapıyorum neyse empatı kurmakta zorluk cekmıcem en azından

Orayı da cok düsündüm yanı uzaktan bakınca eğlenceli bir işmiş gibi gözüküyo Lw de de şartlar oldukca güzel CV mi yolladım ama bişey cıkmadı malesef ...
Evde otur otur kök saldım zaten ya..Çalısmak bambaska en azından cebındekı parayı rahat rahat harcayabılıyosun coğu zaman kımseye ıhtıyac duymuyosun gönlünce cıkıp gezemıyo bıle ınsan.. İnşallah canım Allah herkesın gönlüne göre versın..

hmm karşıdaymışsın.. anadoluda olsaydın bakkalköye yeni lcw şubesi açılıo orya başvurdunmu hemen alırlar dicektim. neyse kısmet işi git bakalım bi belkide beğenceksin çağrı merkezini :)

Eğer inbound ise yorucu ama zevkli iştir. Gelen çağrıları alırsın, yönlendirirsin, yardımcı olursun. Yok eğer outbound (dış arama) ise işin zor. Satış kaygısı, yönetici baskısı zor olur. İnsanı canından bezdirir.

Ama birkaç ay dişini sıkıp, inbound çağrı merkezlerinden birine girebilirsin. Temiz iş.

Arkadaşım büyük bir şirketin çağrı merkezinde çalışıyordu.Sorunların çözmüyle ilgili yardım da bulunuyorlardı yanılmıyorsam..Anlattığına göre konuşma esnasında ııııııı'lamalarından bile ücretleri kesiliyormuş.Konuşurken hiç takılmamaları isteniyormuş.Ayrıca müşteri ana avrat düz gitse bile senin tek bir söz söyleme hakkın olmuyor.İnsan en sonunda delirir.Ama bu şirketinden şirketine değişiyordur herhalde.Her yer böyle değildir.

canım,ben de çalışmıştım ama çok stres dolu bir iş...çalıştığın yere göre değişiyor aslında,bazıları elinden gelenden daha fazla performans beklerken,bazıları bu kadar abartmıyorlar...yalnız terfi şansın var,kendini gösterdiğin takdirde...konuştuğun insanlar canını sıkabiliyorlarbu nedenle ayrılmıştım ben evde sıkılıyorum diyorsan git tabi,dayanamazsan çıkarsın,belki de çok seversin...konuşmalarına çok dikkat etmek zorundasın,akıcı ve düzgün olmalı haliyle...dene bakalım inşallah çoookkk iyi olur senin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…