- Konu Sahibi sekerparem_92
-
Koçnetin çağrı merkezi burası...Günde 3 tane ürün kotası varmıs her calısan için yani en az 3 satıs istiyolar..
10.00-20.00 arası calısma saatleri de yanı 10 saatlik bi maraton her gün..
tatlım sana 3 satış yeter diolr ya o 10 saatte 1 tne zor yapan var sabırlıysan, konuşkansan ikna edebilirsen insanları sana göre bi iştir zaten. hani insanların telefon açısından anlarsın ya nereye varcağını. mesela bi ürün tanıtırken hıı hmm fln derse zaten anlatmadan kapat
bence kesinlikle git orda gör yapıp yapamıcağını. seni çk ii anlıorum benimde ayağım kırık şuan amelyat oldum düzelmesini bekliyorum düzelir düzelmez işe giricem kendime güvenim gidio evde dura dura, mesela ben çok hareketli çok konuşkanım lcw de çalıştım eğlenceliydi ordn çıktım çağrı merkezine gittim ilk günden başıma ağrılar saplandı o 1500 tl lik işlerimi özlüorm ama işte şans :/ inşallah gönlüne göre bi iş bulursun hem cebin dolar hem güvenin gelir
bilirim o durumları, ben şans diliyorum canım sana
Çağrı merkezinde çalısmak için iş başvurusunda bulundum görüşmeye cağırdılar 1 hafta deneme süreci var buyrun gelın dedıler. Nasıl bir ortamdır zorlukları nelerdır cok tereddütlerim var..Ancak bu işi yapabılırım gibi geldı bana bılmıyorum neler beklıyor beni!
Şartları cok iyi işini iyi yaparsan ıyı paralar kazanabılırsın dedıler tabı olay satıs üzerine olunca primler falan katlanıyor ücret..
Merak ettiğim aranızda bu işte calısan ya da calısan tanıdığı olanlar var mı deneyımlerınızı öğrenmek istiyorum sımdıden sağolun yorumlarınız için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?