- Emoji Skoru
- 9
- Puanlar
- 98
- Konu Sahibi Yetkinsonla
-
Nasıl anlatsam bilemiyorum dün amcamin oğlunun düğünüydu herkesi cagirmos ama beni çağırmadılar çok kırgınım amcamlar aramızda hiç sorun yaşamadım neden cagimadi bilmiyorum siz olsanız ne yapardınız
Ailenizide mi çağırmadılar onlarında mı haberi yoktu ailenizi çağırınca nasılsa kızlarıda gelir diye çağırmamış olabilirler.Nasıl anlatsam bilemiyorum dün amcamin oğlunun düğünüydu herkesi cagirmos ama beni çağırmadılar çok kırgınım amcamlar aramızda hiç sorun yaşamadım neden cagimadi bilmiyorum siz olsanız ne yapardınız
Anne tarafından örnek vereyim dayımın teyzemin çocuklarının hangi özel günü olursa olsun hiç davet beklemek aklıma gelmedi çünkü onlar benim kardeşim direk giderim siz davet beklediğinize göre mesafeniz var ve bir şeyler olmuş demek ki.Nasıl anlatsam bilemiyorum dün amcamin oğlunun düğünüydu herkesi cagirmos ama beni çağırmadılar çok kırgınım amcamlar aramızda hiç sorun yaşamadım neden cagimadi bilmiyorum siz olsanız ne yapardınız
Mesafemi korur hiç bişey yapmazdım, çağrılmadığın yere gitmemen zaten olması gereken bişeydi. Düğünde senin olmadığını fark edip seni aramadılarsa üstüne bu bilerek yapılan bişey apaçık ortada. Ses etme vakti gelince lafını sokarsın iyi olmuş kız altınını kendine tak ooh ne güzelNasıl anlatsam bilemiyorum dün amcamin oğlunun düğünüydu herkesi cagirmos ama beni çağırmadılar çok kırgınım amcamlar aramızda hiç sorun yaşamadım neden cagimadi bilmiyorum siz olsanız ne yapardınız
Sizin dugunden bittikten sonra mi haberiniz oldu? Anneniz, babaniz, kardeşiniz, kuzeniniz falan kimse ile dugun kuhabbeti yapilmadi mi daha oncesinde?Nasıl anlatsam bilemiyorum dün amcamin oğlunun düğünüydu herkesi cagirmos ama beni çağırmadılar çok kırgınım amcamlar aramızda hiç sorun yaşamadım neden cagimadi bilmiyorum siz olsanız ne yapardınız
Çağırılmadığım da değil, çağrılmadığım.Amcanız ve ailesiyle aranızda hiçbir sorun yokken herkesi düğüne davet edip sizi etmemeleri çok tuhaf gerçekten. Bu arada konu başlığını "Çağırılmadığım Düğün" olarak düzenleyebilir misiniz? Yazım hatasına baktıkça başım ağrıyor resmen.
O nasil baslik ya gözüm kanadiNasıl anlatsam bilemiyorum dün amcamin oğlunun düğünüydu herkesi cagirmos ama beni çağırmadılar çok kırgınım amcamlar aramızda hiç sorun yaşamadım neden cagimadi bilmiyorum siz olsanız ne yapardınız