Çağrılmamamıza çok bozuldum ya: /

Ben de babamı götürmicem bayramda.
Küstüm çünkü.

Öyle düşünecekleri bir durum yok ya.
Mesela salı günü cumartesi buluşalıö dendiğinde pazar buluşalım cumartesi işim var desem kimse bana ama aaaa demez yani. Bu tarz sıkıntılar yoktu. Artık yaratıcam.

Bence de ayıp.

Bilmiyorum ki. Israrla iyi düşünmüyorum.

Ben yaşlıyım bana saygı duyun tarzı ortam olsa bunalırdım da. Değildi.

Hiiiiç geçmedi valla.

Öyle yapıcam sanırım.

Ailem eşime ölüp bitiyor resmen. Eşim de bu ilgiden memnun. bir de eşim tatilmiş, dışarıda yemekmiş falan evlendikten sonra gördü hep. Memnun halinden. Hani birimizi istemedilerse o benimdir eminim yani.

En çok babama kızgınım zaten.
O zaman sebep ne olabilir ki?
Böyle tatillerde maddi olarak yük mü oluyorsunuz onlara?

Ben de babamı götürmicem bayramda.
Küstüm çünkü.

Öyle düşünecekleri bir durum yok ya.
Mesela salı günü cumartesi buluşalıö dendiğinde pazar buluşalım cumartesi işim var desem kimse bana ama aaaa demez yani. Bu tarz sıkıntılar yoktu. Artık yaratıcam.

Bence de ayıp.

Bilmiyorum ki. Israrla iyi düşünmüyorum.

Ben yaşlıyım bana saygı duyun tarzı ortam olsa bunalırdım da. Değildi.

Hiiiiç geçmedi valla.

Öyle yapıcam sanırım.

Ailem eşime ölüp bitiyor resmen. Eşim de bu ilgiden memnun. bir de eşim tatilmiş, dışarıda yemekmiş falan evlendikten sonra gördü hep. Memnun halinden. Hani birimizi istemedilerse o benimdir eminim yani.

En çok babama kızgınım zaten.

Bizim de aile ortamımız çok eğlencelidir.
Hem de her iki ailemiz de çok hoş sohbettir.
Ciddi söylüyorum. Gram kadar sıkılmam.
Çok mutlu olurum onların yanında.
Ama haftada bir,10 günde bir olsa istemem.
Sanırım ben başbaşa olmayı daha çok seviyorum

canını boşuna sıkma..gelince dersin aşk olsun bizi niye davet etmediniz falan diye...ama gönülde koyma..belki çok daha farklı planları vardır..

Şu ihtimali düşünüyorum. Bebek düşündüpümüzden beri alkolü bıraktık. Ortam bozdugumuzu düşünüyor olabilirler. Bide şubatta gebelik durumum olmuştu ve yadırgamışlardı. Cezalandırma bile olabilir tarih itibari ile.

Her hafta buluşmak tamam da tatile 45+ ile gitmek bence de sikici olurdu :)

Esinle gider eğlenirsin daha iyi olur boşver :KK51:

Canlarına okuyacağım onların ya.
Aşırı küstüm.
Whatsapp grubuna uçağınız düşsün yazmamak için zor duruyorum.

Şu ihtimali düşünüyorum. Bebek düşündüpümüzden beri alkolü bıraktık. Ortam bozdugumuzu düşünüyor olabilirler. Bide şubatta gebelik durumum olmuştu ve yadırgamışlardı. Cezalandırma bile olabilir tarih itibari ile.

Aşırı küstüm.
neden cezalandıracaklar ki.
istemiyorlar mı bebeğiniz olsun.

O zaman sebep ne olabilir ki?
Böyle tatillerde maddi olarak yük mü oluyorsunuz onlara?

Böyle ortamlarda hep hesabın 3te 1i bizim 3te 2si halamındır.
Babamla üçlü çıktığımızda o da tek öder biz de belli olmaz bir düzeni yok ama 6lı durumda 3te 1i bizim.

Haklısın
Ama belki artık evlisin ve damada çok alışamamışlardır
Tek sorun açıkça söylememeleri bence gizli gizli gidip ağızlarından kaçırmaları : )

En olmadı facebooktan falan görürdüm ki.

Bizim de aile ortamımız çok eğlencelidir.
Hem de her iki ailemiz de çok hoş sohbettir.
Ciddi söylüyorum. Gram kadar sıkılmam.
Çok mutlu olurum onların yanında.
Ama haftada bir,10 günde bir olsa istemem.
Sanırım ben başbaşa olmayı daha çok seviyorum

Bizim çift olarak hiç arkadaşımız yok. Ya kadınla ben anlaşamıyorum ya erkekle eşim. Katlanma şeklinde sürüyor çevremizle ilişkimiz.
Bizim gibi bir çift bulduk ama arkadaşlığımız henüz ileri boyut değil.
Haftada 5 6 gün beraberiz zaten diye düşünüyordum. Haftada 1 bunaltmazdı.

bence şöle düşünmüşlerdir...şimdi çağırsak bizi kıramaz gelirler onlar genç rahatsız etmeyelim sürekli yanımıza çağırıp bizle gezmek zorunda bırakmayalım vs vs....

Böyle ortamlarda hep hesabın 3te 1i bizim 3te 2si halamındır.
Babamla üçlü çıktığımızda o da tek öder biz de belli olmaz bir düzeni yok ama 6lı durumda 3te 1i bizim.

En olmadı facebooktan falan görürdüm ki.

Bizim çift olarak hiç arkadaşımız yok. Ya kadınla ben anlaşamıyorum ya erkekle eşim. Katlanma şeklinde sürüyor çevremizle ilişkimiz.
Bizim gibi bir çift bulduk ama arkadaşlığımız henüz ileri boyut değil.
Haftada 5 6 gün beraberiz zaten diye düşünüyordum. Haftada 1 bunaltmazdı.
Zaten küçük bir aileniz varmış. Ben önemli bir şey olduğunu düşünmüyorum. Gelmelerini bile beklemene gerek yok telefonda söylersin geçersin.

Ayıp olmuş. Çok haklısınız ben de bozulurdum.
Sorun hesabını.

Kızlar ben aşırı küçük bir aileden geliyorum. Kimse evli falan değil. 2 halam, babam ve babaannem var.

Genelde tüm programları eşimle ben de dahil olarak 6 kişi yapıyoruz. Yani her hafta mutlaka bir araya geliyoruz. Rutin.

Daha yılbaşında konuşmuştuk "baharda kıbrıs yapalım" falan diye. Net konuşulmadı ama. Biz hiç hayır falan demedik.

Geçen hafta öğrendim ki bugün kıbrısa gidiyorlar. Bilet bilmem ne işleri şubatta ayarlanmış. Hiç haberimiz yok. Tamam mecbur değiller. 6lı şekilde program yapmaya da mecbur değiliz. Yaş olarak da saçmaydık diye avutuyorum kendimi. Eşimle ben 25 27, onlar 40 70 arası. Ama içten içe bozuldum. Küstüm hatta.

Bizi niye istememiş olabilirler ya. Uff keşke ben reddetseydim o zaman.

gERÇEKTEN ayıp etmişler ,peki sordunuzmu belki geçerli nedenleri vardır.
Boşverin hiç canınızı sıkmayın karı-koca harika bir tatil geçirirsiniz olur biter
Sizde birdaha toplu organizasyon yapmazsınız

Rutin bir görüşme sıklığı olduğuna göre net ayıp etmişler !
Birde içlerin de 'Baba' olması işleri daha da garipleştiriyor, hadi arkadaş olsa neyse de.

Bilemiyorum belki de: onlar genç, zaten her hafta dip dibeyiz bari bu vesile ile biraz baş başa kalsınlar' düşüncesi ile yola çıktılar.
Yani umuyorum bu şekilde gelişmiştir herşey.

Her halükarda spekülasyonlardan öte gidemeyiz, en iyisi sormak.

Aşırı küstüm.

Oyyy hain baba :)
Sen nasıl bir tatlısın slim ya :D

Uçağınız düşsün müüüüü :KK57:

Ben yerinde olsam, whatsapp grubuna..

NEDEN BİZİ ÇAĞIRMADIĞINIZA ANLAM VEREMEDİM, HALBUKİ BİZ DE YANINIZDA OLMAYI İSTERDİK. BİLMEDEN BİRŞEY Mİ YAPTIK?

filan yazardım.

Kızlar ben aşırı küçük bir aileden geliyorum. Kimse evli falan değil. 2 halam, babam ve babaannem var.

Genelde tüm programları eşimle ben de dahil olarak 6 kişi yapıyoruz. Yani her hafta mutlaka bir araya geliyoruz. Rutin.

Daha yılbaşında konuşmuştuk "baharda kıbrıs yapalım" falan diye. Net konuşulmadı ama. Biz hiç hayır falan demedik.

Geçen hafta öğrendim ki bugün kıbrısa gidiyorlar. Bilet bilmem ne işleri şubatta ayarlanmış. Hiç haberimiz yok. Tamam mecbur değiller. 6lı şekilde program yapmaya da mecbur değiliz. Yaş olarak da saçmaydık diye avutuyorum kendimi. Eşimle ben 25 27, onlar 40 70 arası. Ama içten içe bozuldum. Küstüm hatta.

Bizi niye istememiş olabilirler ya. Uff keşke ben reddetseydim o zaman.

Yani gizlice yapmis olmalari tuhaf tabi yoksa birlikte takilma mecburiyetiniz yok tabide. Sroun etmeyin boyle seyleri bence.

Uçağınız düşsün müüüüü :KK57:

Ben yerinde olsam, whatsapp grubuna..

NEDEN BİZİ ÇAĞIRMADIĞINIZA ANLAM VEREMEDİM, HALBUKİ BİZ DE YANINIZDA OLMAYI İSTERDİK. BİLMEDEN BİRŞEY Mİ YAPTIK?

filan yazardım.

Umrumda değilmiş gibi yapmalıyım.
Öbür türlüsünü gururuma yediremem.

Back
X