Cahil Cesareti Yaptım,Yardım Lütfen...

Siz nereden anladınız tanığını?Fikirlere o kadar ihtiyacım var ki...
Çocukça cevaplar vermiş.Aynen aktardıysan sözlerini biraz ukala,şımarık,yalan söylemeye elverişli bir kız gibi geldi.Çünkü tavırları asi.Sen ona göre daha uysal,sessiz bir kızsın belli ki.O çocuk yalan olsa isim vermezdi ama çok da normal bir çocuk Degil ki saçma şeyler anlatmış.Olmuş bitmiş,korkacağım bir şey yok.

Genc yasta bu dersleri almış olman sana çok şey katacak :)
Eski eskidir, didikleme.
Hemcinsim vs diye elalemin kızlarına bulaşma.

Hem ne umuyordun kıza ulaşmaya çalışırken?

Neyse bir şey olmaz merak etme.
Ex i de kızı da engelle her yerden.
Bir daha da hayatına sokma.

Bence şuan vayy be beni anlatıp durmuş demek ki unutamamış diye düşünüyordur.Hatta o da senin gb biraz zorlarsa iletişime bile gecerler.
Bundan sonrası belki tekrar birlesip sana dua ederler
Hayır kız şu an biriyle çıkıyor

ilerde cocuklari olursa artik instagrammda bol bol resimlerine bakarsin.

hic birsey olmaz merak etme.

o aşkfm yalnız konudanda anlaşıldığı üzere gençlerin değil, çocukların takıldığı bir yer..
büyüyünce unutursun. kızı engelle, eski sevgilinide.

Hayır kız şu an biriyle çıkıyor

Kizda senin pesine dustugune gore bence hala ilgi cekici bir konu eski sevgili,yenisine artik ne nasipse :))))
Sen herkese boyle guvenme.
Kizin tahminleri bile nokta atisi olamaz di mi okula kadar,once tanimiyorum deyip?
Sana bisy olmaz ayrica ne dusunurlerse dusunsunler.Ahh genclik

Şimdi kim bilir hakkımda neler düşünecek eski sevgilim,unutamadığımı filan.Halbuki öyle bir şey yok.Ablam yaşındasınızdır 17 yim ben,akıl verin abla n'olur...

Kardeşimden de küçüksün ablan yaşındayım evet :)

Ne düşündüğünün, senin için bir önemi olmamalı, eski çünkü. Unutamadığını düşünse ne olacak düşünmese ne olacak? Onun düşüncesi seni bağlamaz.
Tecrübe edindin işte, demek ki ekslerimizin ekslerini merak ile arasak bile, iletişime geçerek kendimizi gereksiz germiyormuşuz bir daha :)

Ne büyük olaydır şimdi bu senin için yaş 17 olunca. Basit şeyler bunlar yav, can sıktığına değmez.

Sağolun abla,aslında yaşıtlarıma göre olgun olduğum söylenir ama nasıl yaptım bir an bilemiyorum

Sağolun

siz de biliyorsunuz hatanızı, sadece şu anlamda rahatlayabilirsiniz; çocukla ayrılmışsınız ve ona karşı bir sorumluluğunuz yok e bu durumda ne yaptıysanız kendinize kimse size hesap soramaz, kız da numaranızı ne yapacak yani alt tarafı numara çok sıkıntı olursa değiştir geç

Sağolun.En korktuğum o çocukla yazın yine bir araya geleceğiz mecburen aynı ortamda bulunuyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…