• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cahil Cesareti Yaptım,Yardım Lütfen...

Yaşıt sayılırız abla demene gerek yok:halay: 12 yıl büyük olunca abla mı olduk aşk olsun:deli: Kafana takacak bir şey yok. Rahatla biraz. Ah senin yaşında olmak için neler vermezdim. Çocuğu görürsen de sadece meraktan yaptığını söyle. Yalana sakın başvurma. İstediğini düşünsün keyfi bilir. Ayrıca üniversite sınavına ağırlık vermen gereken yaştasın. Bunlarla kafa meşgul etme. Üniversitede daha yakışıklı çocuklar var:KK200:

Yaşıt sayılırız abla demene gerek yok:halay: 12 yıl büyük olunca abla mı olduk aşk olsun:deli: Kafana takacak bir şey yok. Rahatla biraz. Ah senin yaşında olmak için neler vermezdim. Çocuğu görürsen de sadece meraktan yaptığını söyle. Yalana sakın başvurma. İstediğini düşünsün keyfi bilir. Ayrıca üniversite sınavına ağırlık vermen gereken yaştasın. Bunlarla kafa meşgul etme. Üniversitede daha yakışıklı çocuklar var:KK200:
Sağolunn yaAslında buraya yazana kadar anneme anlatmayı çok düşündüm kızmaz ama yine de çekindim

Hiç yani 12 sene önce doğmak suç mu? :D

ne yapabılır kı neden korkuyorsunuz
bırde eskı erkek arkadasınızın sevgılısı yahu
dıdısının dıdısı
nıye merak ettınız :)

ne yapabılır kı neden korkuyorsunuz
bırde eskı erkek arkadasınızın sevgılısı yahu
dıdısının dıdısı
nıye merak ettınız :)
Hani rezil olurum diye.Hala beni düşünüyor diyecek.Kız gidip söylerse diye.

Sizce hiçbir şey yapmayayım mı yoksa eski erkek arkadaşıma meraktan baktığımı açıklayayım mı?

Hani rezil olurum diye.Hala beni düşünüyor diyecek.Kız gidip söylerse diye.
evet gıdıp soyler
evet hala benı dusunuyor hatta kurcalıyor dıye dusunecek
evet kotu bır durum
tum bunları bıle bıle yapmak... bunun tek mantıklı acıklaması ergenlık
yasınızı gordum :)
zamanla ogreneceksınız

evet gıdıp soyler
evet hala benı dusunuyor hatta kurcalıyor dıye dusunecek
evet kotu bır durum
tum bunları bıle bıle yapmak... bunun tek mantıklı acıklaması ergenlık
yasınızı gordum :)
zamanla ogreneceksınız
Ahh,ama tam tersi yalanını ortaya çıkartmak için yaptım

Ahh,ama tam tersi yalanını ortaya çıkartmak için yaptım
evet yalan soyluyor :)
bunu ogrendıgınızde ne degısıcek boyle dusunun
bosverın
boyle soru ısaretlerı cok olan ınsanlarla da hıc muhattap olmayın valla ınanın zaman kaybı
suankı aklım olsa bana boyle dıyenlerı dınlerdım zamanında :D

evet yalan soyluyor :)
bunu ogrendıgınızde ne degısıcek boyle dusunun
bosverın
boyle soru ısaretlerı cok olan ınsanlarla da hıc muhattap olmayın valla ınanın zaman kaybı
suankı aklım olsa bana boyle dıyenlerı dınlerdım zamanında :KK70:
Sağolun,ben de o kızın adını karalamasına sinirlendim.Çünkü beni aldattı da onları evde bastım da anlatıyordu.Feministimdir biraz:) Ama kız da affedersiniz hanzonun teki çıktı dedim sen kime çattın:)

Ya kızlar gece gece kafa yormayalım bos konulara :KK76::ukala:

Ya kızlar gece gece kafa yormayalım bos konulara :KK76::ukala:
Pardon neden oyle dediniz anlamadim?
Size gore boş olan bu konu belliki konu sahibi rahatsiz etmis ki konu acmis..size mi soracak "bu konu yeterince iyimi?"diye..
Konu sahibi 17 yasinda bir genc kiz..sizin yasiniz kac?

Pardon neden oyle dediniz anlamadim?
Size gore boş olan bu konu belliki konu sahibi rahatsiz etmis ki konu acmis..size mi soracak "bu konu yeterince iyimi?"diye..
Konu sahibi 17 yasinda bir genc kiz..sizin yasiniz kac?

Olabilir canım ölum kalımmı var seni ilglendrmez konu sahibi cevap vrmyo sen kim oluyosun

Ayrılmışsın zaten kız da eski sevgiliymiş? Hayır ne alaka mesaj atmak..

Sana da bişi olmaz merak etme..

Olabilir canım ölum kalımmı var seni ilglendrmez konu sahibi cevap vrmyo sen kim oluyosun
Burada acilan her konu beni de ilgilendirir..yaptiginiz yorum hic hos degil ve ayni cirkin uslupla da devam etmekte israr ediyorsunuz..sizi bu hale getiren nedir bilemem ama karsinizdaki insanlari tanimiyor olmaniz istediğiniz gibi davranabileceğiz anlamina gelmiyor bu yüzden "ölüm kalim mi var"demeden once genclerin ne sacma nedenlerle kirilip intihar ettigini bir arastirin isterseniz..

Yasi kucuk olabilir ama konu sacma anladm yani hem ayrilmis hem sanane kizdan

Back
X