Arkadaşım eşin ne sebeple bu kelimeyi sana kullandı bilemiyorum ama lisans eğitiminin olması, üst düzey yönetici ve fazla maaş alman seni bilgili yapmaz. İnsanın kendini yetiştirmesi hayata daha olumlu yaklaşması, kısacası tecrübelerle insan kendini geliştirir.
Sakın yanlış anlama, eşin haklı demiş gibi yorumladığımıda sanma demek istediğim bu vasıflar insanı cehaletten kurtarmaz...
Arkadaşım eşin ne sebeple bu kelimeyi sana kullandı bilemiyorum ama lisans eğitiminin olması, üst düzey yönetici ve fazla maaş alman seni bilgili yapmaz. İnsanın kendini yetiştirmesi hayata daha olumlu yaklaşması, kısacası tecrübelerle insan kendini geliştirir.
Sakın yanlış anlama, eşin haklı demiş gibi yorumladığımıda sanma demek istediğim bu vasıflar insanı cehaletten kurtarmaz...
esimle 3 senelik evliyiz.sabah tartıstık.bana dediki seninle evlendigime pişmanım cahil kadın..sok oldum.özel sirkette üst düzey yöneticiyim.lisans mezunuyum.ayrıca esimden 2kat fazla maas alıyorum.acaba erkekler kadınların onlardan bir adım,önde olmalarını kaldıramıyorlarmı.hala morelim sıfır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?