cahil kadın ..

deva2008

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2008
37
2
86
Diğer
esimle 3 senelik evliyiz.sabah tartıstık.bana dediki seninle evlendigime pişmanım cahil kadın..sok oldum.özel sirkette üst düzey yöneticiyim.lisans mezunuyum.ayrıca esimden 2kat fazla maas alıyorum.acaba erkekler kadınların onlardan bir adım,önde olmalarını kaldıramıyorlarmı.hala morelim sıfır.

Arkadaşım eşin ne sebeple bu kelimeyi sana kullandı bilemiyorum ama lisans eğitiminin olması, üst düzey yönetici ve fazla maaş alman seni bilgili yapmaz. İnsanın kendini yetiştirmesi hayata daha olumlu yaklaşması, kısacası tecrübelerle insan kendini geliştirir.
Sakın yanlış anlama, eşin haklı demiş gibi yorumladığımıda sanma demek istediğim bu vasıflar insanı cehaletten kurtarmaz...

aaah hic kafana takma,,,asil dengesiz olan esine bu lafi kullanandir,,,,

pismansan,kapi orda gule gule---de sende,,,,,,,

evet haklisin bi cok erkek kendinden yuksekte kadini gormek istemez.........her zaman bir numara olmak isterlerlaelaelaelaelae

yaw nedir bu erkeklerin kendilerini bayanlardan üstün görmeleri,
ve kompleks yaparak aşşğılamaları
evlendiğime pişmanım çünküü bu huyun var demiyordaa,
cahil kadın diyor saçmaaa
bence eşiniz sizin ondan üstün olmanızdan dolayı kompleks yapmış

ne sandın başka canım....
eşinden üstün olduğun için senin ufak bir şeyini gördüyse ordan vurmaya çalışıyordur...
bence bu durumu onun kompleksli biri olduğuna ver...
ve yine bence bir daha böyle bir tartışma içinde olmak istemiyorsan hareketlerine dikkat et, belkide onu ezici tavırların vardır ve o da artık sana cephe almak için bu duruma başvurmuştur...
bende senin gibiyim, eşim bu durumu yadırgamaması için genelde alttan alırım...

canımcım erkekler eşlerinin kendilerinden üstün olmalarına katlanamazlar:1no2:
bir zayıf noktanı bulupta yakalamak için fırsat kollarlar
ama eşinle arandaki sorun ne ise konuşarak çözmeye çalış bence vede davranışından dolayı çok kırıldığınıda belirt tabi

beni yani yanlıs anladınız.yada kendimi ifade edemedim.sinir anında öfkesinden söyledi.normalde ondan bir adım önde olmamdan korkuyor.neyse herseye ragmen bendede hata vardır ki böyle bir ortam olustu.

ben bu yazıya katılıyorum... insanın kendini yetiştirmesi çok önemli.. okumak hayattaki herşeyin çözümü değil ne yazık ki.. okumakla adam olunan bir dönemde değiliz ne yazık ki..

Her ne olursa olsun bu lafı kullanmamalı bir erkek eşine ... Ayrıca üst düzey yönetici veya ondan iki kat fazla maaş olman ondan üstün olduğun anlamına gelmiyor.. Bence eşin onu sinir anında söyledi haklı olarak sende bozuldun , umarım aranız düzelir ve bu lafını geri alır...

acayip kıskanıyor sizi başka hiçbir açıklaması yok.nerden vuracağını biliyor gülüp geçin diycem ama gerçekten sinir bozucu. eksikleriniz olsada cahil diye adlandırılacak birşeyler yaptığınızı hiç sanmıyorum.bildik aşağılık kompleksi yaşayan eş modeli işte.

tipik ezik erkek modeli işte eşimde bana cahil kadın demezde her kavgamızda çalışıyosun diyemi bana cevap yetiştiriyosun çık evde otur derdi...3.5 senelik evliyim ve hala çalışıyorum,cevabımıda veriyorum...

aşağılık kompleksini bastırıyor böyle yaparak.üzülmeye değmez.insan sinir olur haklı olarak ama neyse takma kafana yinede.

bunu sen ondan üstünsün diye yapıyorsa...,oda evlenmeseydi seninle bu komplekse giriyorsa....
bu tür erkekleri anlamıyorum...kötükedihüso

eğerki eşin seni burdan vurmaya çalışıyorsa bence çok üzgün olduğunu ona belli etme,hatta ben senin yerinde olsam sevabına öğretiver madem,bilmediğim bişeyi senden öğrendiğim için bende dua edeyim derdim ve inadına da gülerdim....
çünkü belli ettiğin sürece ancak onun işini kolaylaştırmış olursun...
benden demesi...

Canim ister ezik olsun ister baska sey. Bir daha derse, ima bile ederse kapi orada, isteyerek evlendik, istemezsen ceker gidersin, mahalle karilari gibi lafi soyleyip soyleyip cekilme, adam gibi arkasinda dur falan de. gozdagi ver. kimse kimseyi silah zoruyla tutmuyor.

canım tartışma neden çıktı bilmiyoruz ama eşin bir kabalık etmiş.
Sinirli bir anında bu söz çıktıysa ağzından zaten özür dileyecektir.
Ancak bu durum devam ederse ve sana cahil derse, kendi dengini bul o zaman dersin.

Şuda bir gerçekki kişilerin okumuş olmaları, az yada çok para kazanmaları sosyal ve aile yaşamında kendilerini yetiştirmelerine yetmiyor.

:hooray:arkadaslar olay tatlıya baglandı.hatalı oldugunu anladı.sinir anında söyledim dedi..olay aslında gece uyumayan ogluma sen bak ben bak olayından cıktı.aslında cok sacma ama.uykusuzluk insanı bazen sacma sapan sözler söylemesine sebep oluyor.yinede yorumlarınıza tesekkur ediyorum

ben de güya yorum yapmaya geldim, ben de sinirden söylediğini düşünmüştüm zaten, bir bebeğe bakamadınız:roflol:sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…