- 15 Ekim 2019
- 6.083
- 13.824
- 248
- Konu Sahibi Anteplililili
-
Kiz yemeyiz korkmaHerkes annemin kizlik soyadına kadar bana hakim .
Ama ben kim kimdir bilmirooo
Annneee korkuyorummmm nerdesiiiinn
2 buçuk yaşına yakın kızım. Oğlum 6 aylıkKac yaslarindalar
Grup sahibisi kim
Ben neredeyim burası neresi
Noluyor burada
Amann valla çok da farketmiyor benceProlar nasılda üstünlüklerini konuşuyolarBiz göremiyoz
Bak gittin hrkes gitti bi anda2 buçuk yaşına yakın kızım. Oğlum 6 aylık
Yakalarım işte böyle
Amann valla çok da farketmiyor bence
Merhaba
Anammm ayni benim bebeler de boyle olcak2 buçuk yaşına yakın kızım. Oğlum 6 aylık
Yakalarım işte böyle
Amann valla çok da farketmiyor bence
Merhaba canim hos geldinMerhaba
Bana geregi yok prolugunAhh ahhama elbet birgün bzide olucaz beeee
Kız benimkilerin araları 32 ay ben anlatayım sana detaylıAnammm ayni benim bebeler de boyle olcak
Kizim 20 aylik karnim 5 aylik aralarinda 2 yas olcak tam anlat simdi nasil idare edebiliyormusun zorlaniyormusun ne tavsiye verirsin
Amanınnnn dur kalpten gidecekmisim gibi hissettim simdiKız benimkilerin araları 32 ay ben anlatayım sana detaylı
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinAnammm ayni benim bebeler de boyle olcak
Kizim 20 aylik karnim 5 aylik aralarinda 2 yas olcak tam anlat simdi nasil idare edebiliyormusun zorlaniyormusun ne tavsiye verirsin
Ben bu gruplara pek dahil olamıyordum genelde neler konuşulur bilmiyorumMerhaba canim hos geldin
Sakin olAmanınnnn dur kalpten gidecekmisim gibi hissettim simdi
+1Ben bu gruplara pek dahil olamıyordum genelde neler konuşulur bilmiyorumcahilliğime verin
Amin insallah canimAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinAllah bağışlasın. Kız mı ablası ? Çok zorlanıyorum açıkçası ama olsun kişiden değişiyor. Üstesinden geleceksin inşaallah tavsiye olarak belirgin bir şey yok şuan için.
Hahaha canim bizde ne konsutugmuzu bilmiyoruz bazen sacmaliyoruz ,manyak gibi takiliyoz.iste napakBen bu gruplara pek dahil olamıyordum genelde neler konuşulur bilmiyorumcahilliğime verin
Farkimiz tarzimiz
Kiskanclik olmasa şaşardim canim vallahi oyle bi dunya yok galiba bu çocuklar bizden daha hisli oluyorlar insallah o gunleri görürüm oyun oynamaya baslayinca daha guzel olur insallahSakin ol
Sadece şunu söyleyeceğim bebek hareketlenince kıskançlık arttı bizde. Hani başta kıskanır sonra alışır durumu yalan başta görmezden gelir sonra kıskanır
Ama 2 yaştan sonra özellikle küçük konuşmaya başlayınca çok güzel oldu, oynuyorlar kavga ediyorlar kendi yağlarında kavruluyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?