Cahil Olmayan Giremez😝😜🤣🤪😅🙈🥰

2 buçuk yaşına yakın kızım. Oğlum 6 aylık

Yakalarım işte böyle

Amann valla çok da farketmiyor bence
Anammm ayni benim bebeler de boyle olcak
Kizim 20 aylik karnim 5 aylik aralarinda 2 yas olcak tam anlat simdi nasil idare edebiliyormusun zorlaniyormusun ne tavsiye verirsin

Anammm ayni benim bebeler de boyle olcak
Kizim 20 aylik karnim 5 aylik aralarinda 2 yas olcak tam anlat simdi nasil idare edebiliyormusun zorlaniyormusun ne tavsiye verirsin
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah bağışlasın. Kız mı ablası ? Çok zorlanıyorum açıkçası ama olsun kişiden değişiyor. Üstesinden geleceksin inşaallah tavsiye olarak belirgin bir şey yok şuan için.

Amanınnnn dur kalpten gidecekmisim gibi hissettim simdi
Sakin ol

Sadece şunu söyleyeceğim bebek hareketlenince kıskançlık arttı bizde. Hani başta kıskanır sonra alışır durumu yalan başta görmezden gelir sonra kıskanır
Ama 2 yaştan sonra özellikle küçük konuşmaya başlayınca çok güzel oldu, oynuyorlar kavga ediyorlar kendi yağlarında kavruluyorlar

Amin insallah canimKiz canim ayni seninki gibi küçükte oglum olcak ben az cok hayal erebiliyorum ama boyle ornekleri duyunca sormadan edemiyorum

Kiskanclik olmasa şaşardim canim vallahi oyle bi dunya yok galiba bu çocuklar bizden daha hisli oluyorlar insallah o gunleri görürüm oyun oynamaya baslayinca daha guzel olur insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…