- 27 Aralık 2011
- 63.348
- 61.079
- 898
- Konu Sahibi Anteplililili
Mervenin bakış açısıArkadaşlar ben çevremde entel bilinirim beni niye bu gruba soktunuz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mervenin bakış açısıArkadaşlar ben çevremde entel bilinirim beni niye bu gruba soktunuz![]()
Nsil haketteceiim ogrtrmısınz Amani bağyanOlmaz önce haketmen lazm ben özelim ahhahahahahah![]()
Sensiz olmaz dedim sekerimArkadaşlar ben çevremde entel bilinirim beni niye bu gruba soktunuz![]()
Ne altı anlamadım sanırım gerçekten cahilim
don atlet de olur yeterki senden bi parça kalsınBenim montum mu var
aha cahil 2![]()
Konuyu görüntüleyen kullanıcılarNe altı anlamadım sanırım gerçekten cahilim![]()
He proyum diyorsun pro cahil mi olurmuşKonuyu görüntüleyen kullanıcılar
Altta gördüm seni
Yaz bana sürekli sev beni yi beni dedikodu ver laf tasi ahhahahaNsil haketteceiim ogrtrmısınz Amani bağyan
alltta kaldım diye üzülme üste çıktım diye sevinmeeee haydi bre pehlivannnnnn gibi bişey mi acebaNe altı anlamadım sanırım gerçekten cahilim![]()
Herkes cahilligini disari fiskirtmak icin firsat bekliyomus yav hahahahhaCahiller artiyor elhamdililahh![]()
Ben sana veririm dedikoduPatlatsak mi aba altindan![]()
Len yokHe proyum diyorsun pro cahil mi olurmuş![]()
Ben kaliteli bir insanım laf taşımam agajsmzkjdmdmdkdkdmdöfYaz bana sürekli sev beni yi beni dedikodu ver laf tasi ahhahaha![]()
Dedikodu icin erken suansayfa ilerlesin biraz. Aralarda gözükmez zaten
Cik disari cikkkkk kimsin sen kimsin seeeennnnnBen kaliteli bir insanım laf taşımam agajsmzkjdmdmdkdkdmdöf
Ay seni yerun benBen sana veririm dedikodu![]()
Aa pardon burası cahiller topiğiymiş dur ben de içimdeki mahalle karısını çıkarayımCik disari cikkkkk kimsin sen kimsin seeeennnnn![]()
Al bir cahil daha katildi aramiza hosgeldin huni al şurdan bir taneAa pardon burası cahiller topiğiymiş dur ben de içimdeki mahalle karısını çıkarayım
Dengesizim ya kitap topiğinde dedikodu yapıp, geyik topiğinde kaliteden bahsediyorum rezalet![]()