- Konu Sahibi Anteplililili
Hepimizin içinde bir mahalle dilberi yatarAl bir cahil daha katildi aramiza hosgeldin huni al şurdan bir tane
Kenar maalle dilberinjde ser ortaya![]()
İmza: Black Light
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hepimizin içinde bir mahalle dilberi yatarAl bir cahil daha katildi aramiza hosgeldin huni al şurdan bir tane
Kenar maalle dilberinjde ser ortaya![]()
al bi cahil dahaLen yok
Onu sen de görüyorsun![]()
Yooo göremiyorum nasıl?Len yok
Onu sen de görüyorsun![]()
ay töbe töbedon atlet de olur yeterki senden bi parça kalsın![]()
Nasıl yani? Görülüyor kizal bi cahil dahapro olmayan görmüyo
![]()
sen de mi topiktesin, biri kitaplarımı kafama vursun elime almıyorum ne zamandırAa pardon burası cahiller topiğiymiş dur ben de içimdeki mahalle karısını çıkarayım
Dengesizim ya kitap topiğinde dedikodu yapıp, geyik topiğinde kaliteden bahsediyorum rezalet![]()
Agzini caarttt diye acar yolarım kiz seni ne kadan hakli bir yorumHepimizin içinde bir mahalle dilberi yatar
İmza: Black Light
Kahrolsun kapitalizm o zamanYooo göremiyorum nasıl?![]()
pro olmayan üyeler göremiyor diyom alalalalalaNasıl yani? Görülüyor kiz
Olur mu öyle şey![]()
Hahah vallahada öyle olduuHerkes cahilligini disari fiskirtmak icin firsat bekliyomus yav hahahahha![]()
Ağzını burnunu k.... Severim senin çabuk al o kitapları elinesen de mi topiktesin, biri kitaplarımı kafama vursun elime almıyorum ne zamandır
Püüüüüüpro olmayan üyeler göremiyor diyom alalalalala![]()
Birinci kural ben her zaman haklıyimdirAgzini caarttt diye acar yolarım kiz seni ne kadan hakli bir yorum![]()
Ağzını burnunu k.... Severim senin çabuk al o kitapları eline
Evet ben de kitap topiğindeyim cahil kalmamak için okuyorum![]()
Sen de bütünn bebeleri topladın gruba
bu grupla ilgili hiçbir sorumluluk kabul etmiyorum ben :d hepsi mervenin sucuSen de bütünn bebeleri topladın gruba![]()
bizi ezdin mıncırdınpro olmayan üyeler göremiyor diyom alalalalala![]()