- 27 Aralık 2011
- 63.348
- 61.079
- 898
- Konu Sahibi Anteplililili
Aynen. Virüs gibi çoğalıyor gruplarUlan hiç işim yokmuş gibi bir de burayı sardınız başıma![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen. Virüs gibi çoğalıyor gruplarUlan hiç işim yokmuş gibi bir de burayı sardınız başıma![]()
Yok anam ben bu karılara yetişememSelammmmmmmmmm bende geldimmmm İstek üzerineaman özelden devam ediceksiniz kalsın burası nolcak, mervoş onada açar bi grup hemencik
![]()
Yok ben sessiz ve derinden ilerlemeyi seviyorum artıkBaşkaanım sen de mi sövücen![]()
Hemde atom bombasina ahahahhaha kk ya bir hirosima etkisi olmasin amanDedikodularım özeldir. yanlış ellerde silaha dönüşebilir![]()
HahahahaahhaahSen de kızı iyice şey yaptın![]()
Valla bi anda nasıl 5 sayfa fln olmuş annaaaağğğğğ sizi gidi sizilerYok anam ben bu karılara yetişemem![]()
![]()
Olum elizabeth olsam başka ne isterim mesela o mutfak toplamaz, ders çalışmaz çamaşır katlamazSanirsin krloce elizabeth ne isin var olum senin![]()
Sen iyi bilirsin sence atom bombası olur muHemde atom bombasina ahahahhaha kk ya bir hirosima etkisi olmasin aman![]()
Cidden yaaaa bıhtık yaaaaBurada istediğiniz yemekleri konuşabilirsiniz![]()
![]()
Hemi de varyantlıAynen. Virüs gibi çoğalıyor gruplar![]()
Merdane güzelmişBurasi benim lutfen sizi disari alalim hanifendi lagnet bayan![]()
Sen her yerdesinBaşkaanım sen de mi sövücen![]()
Bir Rusya / Abd / Ukrayna krizi değeri vardırSen iyi bilirsin sence atom bombası olur mu![]()
AhahahBurada istediğiniz yemekleri konuşabilirsiniz![]()
![]()
kızdıranın topunu kesebilirizgeldim kime sövüyoz
aaaaaa burayı sen rahatlatmak için açmadı mı mevree
bu çok iyi yaaDedikodu makinesi ayağınıza geldi
5 dakikada yapılır hemen teslim edilir![]()
Çok fena şeyler dönüyor albayım. aşçı uşağa uşak bahçıvana bahçıvan da hepsineBir Rusya / Abd / Ukrayna krizi değeri vardır![]()
Sen kaşındın bende yardim ettimUlan hiç işim yokmuş gibi bir de burayı sardınız başıma![]()
Yo merve de neden açtığını bilmiyoraaaaaa burayı sen rahatlatmak için açmadı mı mevreebi kere di hele
bu çok iyi yaa![]()