- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.270
- 348
- Konu Sahibi Anteplililili
DelireceğimmmmmSen pro degilsin ki beni civdirtmak mi isitiyoson sen pro degilsin![]()

Zorla pro olmaya zorlanıcam buyuzden

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
DelireceğimmmmmSen pro degilsin ki beni civdirtmak mi isitiyoson sen pro degilsin![]()
1 kuruş vermemOffff illamı paramı verdirceğiniz bana pro olmak için![]()
Olmuş kırmızı kırmızı yanıyo proÇok da gerekli degil aslında.
![]()
Bak sen bazı şeyleri hic belli etmiyorsun ama sonra kendini ele verıyorsunBende belli etmedim ama 10 kere baktim yok anam.oyle biseu![]()
Kiz siz prolusunuzda noluyor allahin prolulari haydeee bakin isinizeeeeğ (ilk cemkirmemi geeceklestirdim oh oh)Sen pro degilsin ki beni civdirtmak mi isitiyoson sen pro degilsin![]()
Bebe miSen de bütünn bebeleri topladın gruba![]()
Ankaralılar bebe derler yaBebe miiron man le benzer genler taşıyorum hormonlu bebe diyecahsin
Sinsi ilerleyip geri ezikleri oynuyorum sankimBak sen bazı şeyleri hic belli etmiyorsun ama sonra kendini ele verıyorsun
Çekinme yaz acik acik![]()
Aramızda en fenası sensinSinsi ilerleyip geri ezikleri oynuyorum sankim![]()
Pek bi degisik değil normalinden yemek yarismasina katil pro olabilirsinDelireceğimmmmm
Zorla pro olmaya zorlanıcam buyuzdenmerak ederim ben
ne zaman sızmışım lan sandalyedeKiz o kitapmi okuyacak gecen sandalyede sizdiydi diger grubada gelmeye eriniyor birak allasen kitap okuyacak hee![]()
nahlet karı benden önce neden etıketledın tirip yapacak sımdı bana
Tr de olsam sana hedaye ederdim prolugu1 kuruş vermem![]()
Vurdum mu boğayı deviririmAnkaralılar bebe derler ya
Ondan şeyettim
Seviyorum bu kelimeyi
İron bebesi![]()
KızZz bana niye kimse bunu önceden söylemedi anaaaağğğğ cahilliğime cahillikPek bi degisik değil normalinden yemek yarismasina katil pro olabilirsin
Nevreste abla bak mürid topluyorum bize hahahha
![]()
Oovvvv bebeğiimmm![]()
Oh oh harikanahlet karı benden önce neden etıketledın tirip yapacak sımdı banaağzını kırdığımın amanitası
Basmışım amino asiti diyorsun yaniVurdum mu boğayı deviririm![]()
Birinci olana oy vermissende olabilirsin hersey Olabilir hersey mümkünKızZz bana niye kimse bunu önceden söylemedi anaaaağğğğ cahilliğime cahillikYeniyim diye hep eziliyom
![]()