• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cahilin otesi hissediyorum kendimi lutfen bir bakin

tomvejerry

Love is.. <3
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2011
6.828
4.295
373
Merhaba arkadaslar..
Erkek arkadasim cok kulturlu, okur gezer bir insandir. Bugunde onunla konusurken bana tarihten birseyler anlatiyordu, anlatirken bi taraftanda SIKiyorsam hemen susayim bak, falan diye soruyordu hayir devam et dedim keske demez olaydim :((((. Anlatirken unlu fransiz bi kehanetciden bahsetti - nostradamus-. once ismini soyledi, "biliyor musun?" diye sordu, ben hayir deyince de "nasil bilmiyorsun ya, nostradamus!!" fln diye tekrarladi bi kac kez. Sonra aynen sunu soyledi "bu dunyada milmem kac milyar insan varsa (burda rakam veriyo) iclerinden bi tek sen bilmiyorsundur bu adami" ya neyse gec devam et deyince de "ya yok benim 7 yasinda cocuk biliyor bu adami, nostradamusu bilmeyen biriyle bu konusmaya devam edemem" dedi. O kadar cok bozuldum ki anlatamam!! Ben 7 senedir yurtdisindayim ve hic bi sekilde bu adami duydugumu hatirlamiyorum, duyduysamda hic aklimda kalmamis. Ama belli ki turkiyede cok konusulup bilinen bi adam, en cahil gordugum arkadasima sordum o bile bildi :((((((((((( Kendime cok kizdim nasil bilmem boyle birini diye aglaysim geldi de aglayamadim. Erkek arkadasimda birakti anlatmaya sacma sapan romantik muhabbete basladi, daha cok sinirlendim. cok ta durmadim zaten sonra. Ya kizlar bisey soyleyin ben cok kotu oldum yahu :( resmen kendimi kara cahil hissettirdi bana. Isterdim ki soyle aciklasin "nostradamus, iste fransiz kehanetci,.. " falan diye devam etsin ama onun boyle yapmasi ardindan da konuyu tamamen kapatip cidden de benim gibi cahil biriyle konusamayacagini gostermesi beni bitirdi resmen. Ne yapayim ben? Sayesinde kendimden utaniyorum ve onun verdigi tavirdan da nefret ettim. :(((

canım ben kehanetler inanmam bu nedenle haberim olmamış de. belki genel kültür ama herkeste her şeyi bilemez ya

Merhaba arkadaslar..
Erkek arkadasim cok kulturlu, okur gezer bir insandir. Bugunde onunla konusurken bana tarihten birseyler anlatiyordu, anlatirken bi taraftanda SIKiyorsam hemen susayim bak, falan diye soruyordu hayir devam et dedim keske demez olaydim :((((. Anlatirken unlu fransiz bi kehanetciden bahsetti - nostradamus-. once ismini soyledi, "biliyor musun?" diye sordu, ben hayir deyince de "nasil bilmiyorsun ya, nostradamus!!" fln diye tekrarladi bi kac kez. Sonra aynen sunu soyledi "bu dunyada milmem kac milyar insan varsa (burda rakam veriyo) iclerinden bi tek sen bilmiyorsundur bu adami" ya neyse gec devam et deyince de "ya yok benim 7 yasinda cocuk biliyor bu adami, nostradamusu bilmeyen biriyle bu konusmaya devam edemem" dedi. O kadar cok bozuldum ki anlatamam!! Ben 7 senedir yurtdisindayim ve hic bi sekilde bu adami duydugumu hatirlamiyorum, duyduysamda hic aklimda kalmamis. Ama belli ki turkiyede cok konusulup bilinen bi adam, en cahil gordugum arkadasima sordum o bile bildi :((((((((((( Kendime cok kizdim nasil bilmem boyle birini diye aglaysim geldi de aglayamadim. Erkek arkadasimda birakti anlatmaya sacma sapan romantik muhabbete basladi, daha cok sinirlendim. cok ta durmadim zaten sonra. Ya kizlar bisey soyleyin ben cok kotu oldum yahu :( resmen kendimi kara cahil hissettirdi bana. Isterdim ki soyle aciklasin "nostradamus, iste fransiz kehanetci,.. " falan diye devam etsin ama onun boyle yapmasi ardindan da konuyu tamamen kapatip cidden de benim gibi cahil biriyle konusamayacagini gostermesi beni bitirdi resmen. Ne yapayim ben? Sayesinde kendimden utaniyorum ve onun verdigi tavirdan da nefret ettim. :(((

Türkler olarak bizler çok fazla batıl inança ve kehanetlere meraklı olduğumuz için burada bilinip e seninde yurtdışında duymaman çok normal diye düşünüyorum.

ya herkes mi bilir bu adami. hirsimdan cami cerceveyi asagi indiricem :(((((( ya utaniyorum. kendimden utaniyorum!

ne sıkıyorsun ki canını boşver
duymamış olabilirsin duymussundur da dikkat etmemişsindirrr büyük ihtimalle
sende onun bilemeyeegi alaksız bişeyle alt etseydin sıkma canını

Hem çok kızdım sana ne demek kendine cahil sıfatını yakıştırman ? Ayrıca 7 yıldır madem sende Yurtdışındaymışsın sende bildiklerinle döversin olur biter, Kısasa kısas :47:
Üzme kendini..

bilmiyorsan bile sana kibar kibar açıklayıp anlatması gerekirdi.öküz bir sevgilin var besbelli terbiyesiz ezmiş seni hor görmüş:19:

Bende bilmiyorum merak etme :66: Aman canım o da iyiki bi nostıradamosmu ne herneyse onu biliyomuş ammada havalanmış :47:

ya ünlü bir kahin herkes konuşuyor orda burda ya ondan şaşırmıştır ne yani o kahini biliyor diye sanki kültürlü mü oluyor insan .herkes herkesi tanıyamaz ki ama sen genel kültürünü artırmak istiyorsan interneti kullan ben her gün birşeyler öğreniyorum netten okuyorum ,şiirler ,yazılar vs vs insan kendini geliştiriyor iyi oluyor sende yap.

erkek arkadaşınız çok kabaymış. evt nostradamus u sorduğun bir çok insan bilir ama sen bilmiyorsun diye neden cahil durumuna düşüceksin ki. açıklamasını yapıp anlatmaya devam etseydi bi ondan sebep onun anlattıklarını anlayamıycak mısın sanki. ben olsam tepkimi çok belli ederdim bu ne böyle resmen aşağılama gibi olmuş.

Belki bana o kadar asiri bi tepki vermeseydi boyle olmazdi ama o kadar ezdi ki beni cok moralim bozuldu ya :( kendimi ise yaramaz ve aptal gibi hissettim. Ve suanda ona bakicak yuzum yok. Gozlerim dolu dolu, agliiicam ondan bile utaniyorum. :((

bunun için aglamaya degermi ben khinlere inanmam o yüzden hiç dikkatimi çekmiyo dersin çıkarsın işin içinden

Merhaba arkadaslar..

canını sıktığın seye bak bende duydum ama kimdir nedir bilmem. hiçde umrum değil. b

canım erkek mılletı genel kulturle hava yapmayoı pek sever.
sagdan soldan duydugu ıkı bılgıyle kendılerını gormus gecırmıs
bırı olarak ılan ederler.emin ol cok da sandıgn kadar bılgılı degıldır .
oyle olsaydı senın bılmemenle dalga gecmez ogretırdı sana .
bu arada kadıkoy de nostradamus fal cafesı var:9:

Son düzenleme:
üzülme canım ben bilmiyorum. eşim yan kanepede oturuyor ona sordum bu adamı tanıyor musun diye , evet ünlü bir kahin dedi, neler bildiğine kadar anlattı, öğrenmem için.. yadırgamadı. ben de bilmediğime üzülmedim, neyse öğrenmiş olduk :16:

erkek arkadaşınız çok kabaymış. evt nostradamus u sorduğun bir çok insan bilir ama sen bilmiyorsun diye neden cahil durumuna düşüceksin ki. açıklamasını yapıp anlatmaya devam etseydi bi ondan sebep onun anlattıklarını anlayamıycak mısın sanki. ben olsam tepkimi çok belli ederdim bu ne böyle resmen aşağılama gibi olmuş.

aynen iste unlu bi kahin deseydi sanki anlamayacakmiydim adamin ne oldugunu. ama onun yerine beni ezmeyyi tercih etti. ben o kadar cok utandim ki bisey diyemedim. sadece kalkip gittim iste o hemen sonrasinda gercekten benim kadar cahil bi insanla konusamayacagini belirtip romantik konusmaya baslayinca. umarim neden gittigimi anlamistir. :(

benimde ondan bekledigim tepki iste dediginiz gibi bana ogretmesiydi, ama o ezip tmm ya bunu bilmeyen insanla konusmam ben demeyi tercih etti. yerin dibine girdim.

Merhaba arkadaslar..

boşver çok da önemli biri değil zaten bilmen beyninde boşu boşuna yer açar :1: kehanetmiş.. nedense gerçekleştikten sonra yok medyumun biri söylemişti yok nostadamustu bilmemneydi deniyor. Erkek arkadaşında bunu bilmekle kendini kültürlü sanmasın bence:) Alınma kızma canım esprisine yazdım. Bugün canım çok sıkkın kafamı dağıtmaya çalışıyorum:ssz:

Back
X