• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cahilin otesi hissediyorum kendimi lutfen bir bakin

haklısın bu da bir görüş açısı ama bazen eminolki kıssasa kıssas işe yarıyor. sen seviyeni düşürmüyorsun sadece karşındakine ayna tutuyorsunki kendi tavrının ne çirkin olduğunu görsün

bende bılmıyorum nolmus yanı tavrı cok ukalaca madem kendısı cok bılıyo ıkı cumleyle acıklasaymıs keske bu bu kadat buyutulcek bısey degıl herkesın ılgısıyle alakalı

Benim de çok bildigim bi şey degil. herkes bilmek zorunda mı ayrıca. erkek arkadaşının takındıgı tavır biraz hoş olmamış. kendini boşuna kötü hissetme iyi akşamlar:)

aman özenti işte başkada birşey değil!
sizde cubbeli ahmet hocayı sorun hemen açar googleden youtubeden bakar. iki laf yer oturur aşşa:52:

ben sözü geçen kahin amcayı 2000 senesindeki kıyamet fantazisi ile duymuştum. çok da gerekli aman aman bilinmesi gereken bir kişilik olduğunu düşünmüyorum. burda önemli olan erkek arkadaşının tavrı, bizim de erkek arkadaşımla ilgi alanlarımız vs farklıdır ama hiçbirzaman onun ilgi alanına girip de benim bilmediğim bişi için ayy sen ne cahilsin demez yani. Türkiye ve yaşadığın ülkedeki güncel olayları daha fazla takip edersin,önemli birkaç tarih anektodunu araştırırsın sen bilgisizliğini giderirsin gidermesine de erkek arkadaşın kendindeki bu öküzlüğü nasıl giderir ya da giderebilir mi orası tartışılırr :35:

Son düzenleme:
Bunu bilmek zorunda değilsin .Erkek arkadaşının tavrı çok çirkin ..Yurt dışında bildiğim kadarı ile daha düşkünler bu kehanet işlerine... Ama dediğim gibi bilmek zorunda değilsin.. Onunda seni yermesi açıkçası onun herşeyi çokta iyi bildiğini göstermez . Tavrını açık ve net belli et canım tripse adı trip at ..vss Ama tavrını netleştir canım ..

dusunmemeye calisiyorum simdilik. aklima geldikce yuzum kizariyo. bu tarz seyler beni cok utandirir. erkek arkadasim da sagolsun iyicene yerin dibine soktu beni. neyse napalim. ogrenirim insallah bilinmesi gereken herseyi de.. dil yarasi derler ya hani... cok kirildim be.

bak tanıştırayım bu da beş kardeş, tanıştın mı daha önce hiç tanıştın mı hıı diyip patlatsaydınız ya keşke :1:

:)) kıyamam canım ya...
emin ol ki senin bildiğin o entel sevgilinin bilmediği pekçok şey vardır..
bu arada beyimiz kova burcu mu???

Bizim aramizda neredeyse 10 yas var o yuzden bana bilgiclik taslarken baya bonkordur kendisi. Ama aslan erkekleri genelde boyle oluyor sanirim. onlari surekli poh pohlayacaksin onu seviyorlar.

Bizim aramizda neredeyse 10 yas var o yuzden bana bilgiclik taslarken baya bonkordur kendisi. Ama aslan erkekleri genelde boyle oluyor sanirim. onlari surekli poh pohlayacaksin onu seviyorlar.

aynen katılıyorum.. banada bilgiçlik çok taslanıyordu insan kendini kötü hissettiriyo bu durum. seven dikenine katlanırmış misali kulagıma tıkıyorum artıkk ben:)

canım takma ya bu kadar sende onun bilemeyeceği bir şeyi sor bilmeyince aynı muameleyi yap :52: herkes herşeyi bilecek diye bir kaide yok hem bilmemek ayıp değil ki öğrenmemek ayıp bak onun sayesinde bir şey öğrendin ne güzel hem insanın bazı seylere vakti olmuyor ki her daim onu bunu öğrensin değil mi ?

eevet ama gonul isterdi ki o da bana ogretmekten zevk alsin. O ise bilen biriyle muhabbet etmek istiyor sanirim. dusundukce sinirlerim tepeme cikiyo. simdi goreve gitti donuste cok sert konusucam galiba. kendimi yok yere cok kotu hissettirdi bana

sevgilinde ukala nın önde gideniymiş ha, ayrıca bilcende ne olcak hepsi gereksiz kafa yorar boş şeyler yani. bir kaç genel kültürün olsun yeter ben sana bişey diyimmi fazla bilgi insana kafayı sıyıtır.etrafımdakilerden biliyorum.bir süre sonra kendine faydan olmaz hale gelirsin.takma canım kafana elbet seninde uzman olduğun şeyler vardır bidaha kinde konuyu sen aç bakalım o ne biliyormuş

''Ben sevgilimin bi kehanetçiyi bilmesindense görgü kurallarını bilmesini tercih ederim'' deseydiniz.:36:

eevet ama gonul isterdi ki o da bana ogretmekten zevk alsin. O ise bilen biriyle muhabbet etmek istiyor sanirim. dusundukce sinirlerim tepeme cikiyo. simdi goreve gitti donuste cok sert konusucam galiba. kendimi yok yere cok kotu hissettirdi bana

bence öyle yapmak yerine sert konuşmak yerine biraz okuyup öğrenip onu pişman etsen böyle şeyler söylediğine. bişey dicem,erkek arkadaşın sana kültürlü geliyodur belki,çünkü arkadaşlar da bazen biri için der ay böyle kültürlü şöyle kültürlü diye...karşıma geçtiklerinde bakarım kof yani,yüzeysel bir iki şey öğrenmişler onunla hava yapıyorlar.kızların çoğu da pek çok şey bilmediği için onları böyle aman aman okuyup yazan çizen sanıyor...ama genel yüzeysel bilir diyebilirim sana.nostradamusu bilmemen ayıp mı?açık konuşcam şimdiye kadar öğrenmemiş olman ayıp çünkü falla falan alakası yok adamın böyle tarot falan bakmıyor yani...tarihsel bi mevzudur nostradamus,hala kehanetlerinin gerçekleştiği ve yorumlandığı bi sürü kaynak vardır heryerde muhakkak ismi geçer.özellikle dünya savaşıyla ilgili haberlerde,ya da gezegenlerle ilgili haberlerde...
sana tavsiyem şu olur benim,kendine bir alan seç önce edebiyat mı(türk,dünya),müzikmi,(klasik,rock,metal falan),sinema mı,(oscar kazanmış filmler,kült filmler falan falan),birinden başla...
mesela ben edebiyatla ilgilenicem romanlarla özellikle de diye karar ver ve başla türk edebiyatından reşat nuri,peyami safa,ahmet mithat romanları oku,sonra yakın dönem türk romanları oku elif şafak,perihan mağden gibi mesela sonra dünya klasiklerini oku,sonra şiir okumaya başla böyle 1950 den sonraki şairlerin şiirlerinden falan başlayıp, günümüz şairlerine kadar gel...

sonra sinemaya geç mesela herkesin mutlaka izlemesi gereken filmler vardır ben sana bir liste göndereyim istersen o filmleri izleip günümüz sinemasına gel.
sonra müzik açısından geliştirirsin kendini...
böyle bir yıl sonra filozof gibi ol bakalım erkek arkadaşın gık diyebiliyormu karşında...
bilmemekten utanılması lazımmı?evet bence lazım,insan herşeyi bilemez ama çok şey bilmeli,öğrenmek ihtiyaç olmalı...
ama çok çabuk değiştirebilirsin bunu herşey senin elinde.

Back
X