- Konu Sahibi tomvejerry
pea: bu konuya bu kadar takmis olmamin sebebi erkek arkadasima hayranlik turunde bi sevgi duydugumdandi sanirim ve o bana boyle bir tepki verince cok hayalkirikligina ugradim. Yapabildigimi yapmaya calisacagim iste. benim vaktim biraz dar. 5 gun okula haftasonu da ise gidiyorum. Dersler, sinavlar falan derken hayati cok aksatmisim bu da yuzume tokat gibi carpti. Hersey derslere calismakla ogrenilmiyor. Derslerle anca bolumumu cok iyi ogrenebiliyorum onun disinda dunya gorusunde geri kalmisim.. Ama simdi eksiigimin cok farkindayim ve gidermek icin elimden geleni yapacagim.
Gossipgirl, sana katiliyorum. Inanki bende senin gibi dusunuyorum. yani onemsiz bile olsa insanin herkesin bildigi biseyi bilmesinin gerektigini dusunuyorum ve zaten bu yuzden de bilmedigim icin kendime cok kiziyorum. aksi olsaydi bu kadar cok etkilenmezdim heralde. Biliyorum orda duydum evet falan diye gecistirseydim sorunsuz devam edecektik ama iste napalim durustlugumun kurbani oldum ((= ve bana "bilmiyorum" diyen hic kimseye hayatimda oyle bir tepki vermedigim icin en basit konu da bile, boyle bir tepkiyle karsilasabilecegimi, hele bunun hayran oldugum adam tarafindan basima gelebilecegini hic dusunmezdim. Aldigim tepki karsisinda sok oldum. hala da ustumden atamadim. Atamayacagimda galiba, sevsem de gururumu tercih ediyorum. Tesekkurler yorumun icin.
Sevgiline çok fazla kızma yinede.. samimiyetten ötürü de öyle açık bi tepki vermiş olabilir, bende bi arkadaşıma söylenirim bazen bu tarz durumlarda ama aradaki diyalogtan ötürü....bence seninki biraz dozunu kaçırmış ama onu da kendini de çok fazla suçlama..çok daha kaba insanlar var anlatsam hak verirsin inan...bende yerinde olsaydım bozulurdum ama sana gönül rahatlığıyla böyle söyleyebiliyorum şimdi